K., azaz Kálmán Attila, az egyik szadista
cigány - hamarosan vadászhat
a következő áldozatára
Enyhítette a magyarverő és -alázó zalai cigányok büntetését kedden a megyei bíróság annak ellenére, hogy bűncselekményüket különös kegyetlenséggel követték el, ráadásul több alkalommal is bántalmazták áldozataikat. Mint ismeretes, az esetből azután lett ügy, hogy az egyik "gyerekcsínyről" mobiltelefonnal készített videót a Kuruc.info közzétette.
Az első esetre 2009 januárjában került sor az egerszegi Széchenyi középiskolában. F. András (korábban Sz. András, de nevet változtatott), K. Attila és T. Zoltán egyik diáktársukat vegzálták, mert ő sms-eket küldött K. Attila barátnőjének, a felnőttkorú Szanyi Beatrixnak. Sértegették, majd F. (Sz.) András megütötte, és a magát nem védő fiút felrántotta székéről, s a falhoz lökte. Ez után még tovább piszkálták áldozatukat, akit F. (Sz.) András a székekre nyomott és fojtogatott. Csak a többiek fellépésére hagyta abba, de még párszor megütötte áldozatát. Az órák után az utcán újra belekötöttek a fiúba. Ehhez csatlakozott Szanyi Beatrix is, aki néhány pofont adott a fiúnak, s ebben társai is követték.
A következő hasonló esetre röviddel később az egerszegi vasútállomás várótermében került sor. F. (Sz.) András és K. Attila fogott össze, hogy móresre tanítsanak egy fiút, aki állítólag "beszólogatott" Sz. András unokatestvérének, és néha cigarettát kért tőle. A két fiú és Szanyi Beatrix a váróteremben találkozott áldozatával, akit F.(Sz.) András többször arcon vágott, majd elkezdődött a hosszas megalázás. Mindezt Sz. Beatrix mobiltelefonnal felvette, ezt mutatta be portálunk.
A két cigány ütötte-verte magyar áldozatát, közben a lány gúnyolta, s hangos tetszésnyilvánítással kísérte a jól sikerült találatokat, különösen, amikor K. Attila a fiú arcába köpött. Ezért ez többször is megismételték. F. (Sz.) András párszor a fiú arcába rúgott, míg Sz. Beatrix biztatta. Eközben majomnak, csicskának, nevezték; újra és újra leköpték, majd kényszerítették, hogy kérjen bocsánatot. Ez után támadt F. (Sz.) András ötlete, hogy vetkőzzön le a fiú, és úgy menjen ki a peronra. Szanyi Beatrix e helyett azt javasolta, hogy inkább térdeljen eléjük a fiú és csókolja meg a lábukat. Ehhez csatlakozott a két fiú is. Odanyújtották lábukat, majd cipőjük talpát, meg is nyalattak a szerencsétlen fiúval, akinek nem volt választása, mert megfenyegették, hogy fejbe rúgják. Végül ezt sem úszta meg, mert végül szájba rúgták, ezzel zárták le a megalázást, de a verést nem. A fiút még percekig ütötték, rúgták, pofozták, fejét a falba verték, majd fenyegetések közepette útjára engedték.
F. (Sz.) Andrást garázdaság, testi sértés, zaklatás miatt marasztalták el és ítélték mindössze 2 év fiatalkorúak börtönére, amit most 1 év fogházra enyhítettek(!). Szanyi Beatrix büntetése garázdaság, testi sértés miatt 1 év börtön helyett 8 hónap, és K. Attila is ennyit tölthet fiatalkorúak fogházában a korábban kiszabott 1 év helyett - adja hírül a Zalai Hírlap.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: