Ellen-Világszövetség létrehozását készítette elő titokban Csoóri Sándor famulusa, a homoszexuális Tabajdi Csaba. Neve is van már a nemlétező képződménynek: Magyar Világtanács. Az elképzelést támogatja Németh Zsolt, a Fidesz atlantista-cionista politikusa  is. Sőt, egy ávóssal egyezkednek.


Az MVSZ sajtószolgálata sorozatot indított, amelyben bemutatja az ellen-Világszövetség néhány előre "kiválasztott" szereplőjét. Most a Bécsben élő Paul Lendvai, az ÁVH egykori tisztje van soron. Lendvai egyike volt a Rákosi-Rosenfeld rezsim szadista, magyarokat kínvallató zsidóinak, részletek alább. Ez a féreg ma már "csupán" Magyarországról hazudozik szakmányban, miközben Gyurcsányt és hordáját dicséri. A budapesti cionista sajtó egyik kedvence, akit mindig megszólaltatnak, amikor "független", Nyugaton élő "magyar" "szakértőre" van szükségük. Lendvai, az emberiség elleni bűnös zsidó a jelek szerint Orbánéknak sem büdös (A Fidesz az elmúlt 17 évben bármikor szívesen tárgyalt vagy adott interjút a bíróság elé állítandó Lendvaival/nak), pedig gázálarcban is érezhető a szaga. Míg a nemzetközi zsidószervezetek vérdíjat ajánlanak fel idős magyar hazafiak meghurcolása céljából, a Jordán-pozitív briganti háboríthatatlanul élhet a kezére száradt vér dacára.

* * * * *

Paul Lendvai (Lendvai Pál)

Szül: Budapest, 1929. augusztus 24.

Anyja: Polacsek Edit

Lakása: Budapest, Kígyó u. 46.

1947-ben érettségizett és 18 éves korától újságíró

1957. februárjában Bécsbe emigrált.

Lendvai Pál az ÁVH szombathelyi karhatalmi ezredének volt a tisztje. 1951-ben az egység pártbizottságán működött politikai tisztként, majd az Europäische Rundschau című folyóirat főszerkesztője Bécsben. /ir.
Kubinyi Ferenc: A katonapolitika regénye. Malomfalvi Kiadó - Thousand Oak, California 112. old./

Lendvai Pál a szombathelyi ÁVH Belső Karhatalom agitációs és propaganda főnöke volt. Aczél Györgyöt az osztrák sajtó részéről mindig csak ő, Paul Lendvai interjúvolta meg. /ir. Méreg c. újság 1995. 1. sz./

Lendvai Pál ÁVH-s őrnagy 1952-ben kihallgatta Pógyor Istvánt (Sárosoroszi, Bereg vm, 1902. jan.26 + Gyűjtőfogház börtönében Bp. 1953.11.07-én) a református ifjúság egyik vezetőjét. Pógyor István sokgyermekes szegény családból származott. A Keresztény Ifjúsági Egyesület (KIE) munkatársa. A II. világháború alatt szervezte a menekültügyi és mentősegélyszolgálatot. 1951-ben letartóztatták. Egyik kihallgatója Lendvai Pál őrnagy volt. Elektrosokkal fenyegette meg Pógyort, ha nem írná alá azon jegyzőkönyveket, amelyek szerint a régi Protestáns Ifjúsági Egyesületeket a föld alatt tovább vezette és a rendszer ellen tevékenykedett. Pógyort 12 évre ítélték. Ismeretlen körülmények között halt meg a börtönben. Sírja a 301-es parcellában van. /ir. Ispánki Béla: Az évszázad pere. Lámpás Kiadó 1995. 307, 308 old./

Lendvai Pál a Szabad Nép egykori újságírója, szerkesztője, a Rákosi-korszak hírhedt alakja, az ÁVOKÉPZŐ egykori tanára - 1956 után fogta magát, kiment Bécsbe, és ott folytatta újságírói pályáját. Kádár János legkedvesebb nyugati újságírója volt, ami valószínűsíti, hogy 1956 után is a komcsiknak dolgozott, mint kém.

Most pedig az ellen-Világszövetség vezetőségének egyik fő jelöltje, az MSZP és a Fidesz tárgyalópartnere.

(Lendvai Pál életrajzi adatait összeállította Körömi Teréz)

Kuruc.info az MVSZ Sajtószolgálat anyaga alapján