Persze nem nálunk, és csupán bűneik töredékéért. Az idei Élősödők Menetének időpontjában több izraeli parlamenti törvényhozó ellen folyik több - egymással részben összefüggő - bűnügyben rendőrségi vagy ügyészségi vizsgálat Izraelben, mert lenyúlták a menetre szánt lóvét. Olmertet háborús bűnökért kéne elsősorban bíróság elé állítani, de társaival együtt olyan sokat lopott és csalt is, hogy ez még a zsidó államban is leverte a lécet.
Egyikük, az úgynevezett holokausztból gátlástalanul anyagi hasznot húzó Hirschon rabbi és volt miniszter találta ki az "Élet Menetét" (helyesebben: Élősködők Menete) is, ezt az évente megrendezésre kerülő 2

A sikkasztók menete
kilométeres cionista agitprop felvonulást Auschwitztól Birkenauig, amit ma már minden zsidó befolyás alatt lévő gyarmaton is megrendeznek, természetesen a helyi őslakosság adójából.
A volt zsidó pénzügyminiszter, Avraham Hirschon a vád szerint az Élősködők Menetére kapott állami juttatásokat, a hazai és nemzetközi privát szponzoroktól kapott dollármilliókat magáncélokra és pártjának Tel Aviv-i irodáját felhasználva politikai célokra fordította.
Szintén nyakig benne van a lenyúlásban a szintén szeplős múltú, libanoni és palesztin civilek ezreit lemészároltató Ehud Olmert, a megszállt Jeruzsálem korábbi polgármestere, volt ipari- kereskedelmi- és munkaügyi miniszter, jelenlegi izraeli miniszterelnök.
Az idei menet időpontjában, az alábbi izraeli parlamenti törvényhozók ellen folyik több - egymással részben összefüggő - bűnügyben rendőrségi vagy ügyészségi vizsgálat:
Ruhama Avraham Balila, Avraham Hirschon, Slomo Benizri, Cahi Hanegbi, Jakov Edri, Ehud Olmert, Avigdor Lieberman és Jichak Ziv.
Jichak Ziv a Knesszet alelnöke, Cahi Hanegbi a Knesszet külügyi és hadügyi bizottságának elnöke, Tom Lantos jóbarátja, Jakov Edri a Negev sivatagban és a megszállt arab területeken létesített illegális zsidó települések fejlesztési minisztere, Ruhama Avraham-Balila tárca nélküli miniszter, Avigdor Lieberman pedig, az izraeli politika fenegyereke, volt ipari miniszter.
Egy tolvajt már elítéltek (Judapesten még ez is elképzelhetetlen holokamu ügyben, zsidó vádlottak ellen) Slomo Benizri képviselőt  korrupció és csalás vádjával elsőfokon 18 hónap letöltendő szabadságvesztésre és 23,000 dollár pénzbüntetésre ítélte, igaz, ő a legkisebb hal a játszmában.
(Jack Corn - Szent Korona Rádió)