Egy vezető izraeli orvos beismerte, hogy palesztin áldozatok szerveivel kereskedett illegálisan, természetesen családjaik belelegyezése nélkül, méghozzá a népirtó Izrael által erkölcsösnek hazudott zsidó hadsereg kérésére - derül ki az Arab News amerikai és izraeli forrásra hivatkozó cikkéből. Kuruc.info: szinte kizárt, hogy a zsidóbűnözőt elítéljék. Ugyanis, bár régóta képben van, soha nem indult büntetőeljárás ellene, de 2004-ben le kellett mondania vezető pozíciójáról az évekig tartó panaszáradat nyomán.
Nemrégiben egy svéd újságíró leplezte le a tömeg- és gyerekgyilkos izraeli állam ilyetén bűneit, amiért a cionista rezsim beismerés és felelősségre vonás helyett Svédországot fenyegette meg (Már a Farkasok völgye című, Irakban játszódó háborús film is feldolgozza - egyebek közt - a zsidók számára oly kedves hullarablást, videotékákban elérhető. Nemrégiben továbbá Bukarestben lepleztek le zsidó szervkereskedő bandát, korábban az USA-ban, ezekben több rabbi is részt vett).
Mondani sem kell: a judapesti héber média hallgat az újabb leleplezésről, pedig még Izraelben is közölték a hírt. Amit a Kuruc.info egyébként már szeptemberben megírt (lásd az alábbi kapcsolódó anyagot), az Arab News cikkének csak abból a szempontból van jelentősége, hogy a zsidó gengszterorvos beismerte bűneit, s azt az izraeli tévé is adásba engedte.
Jehuda Hiss, aki a Tel-Aviv déli részén található Abu Kabir (egykori arab falu, lakóit a zsidó betolakodók elűzték vagy megölték, mint azt tették Palesztina-szerte) területén álló Törvényszéki Orvostani Intézet vezetője és Izrael első számú patológusa elmondta, hogy ő és beosztott orvoskollégái testrészeket, szerveket (pl. bőrt, szívbillentyűket, szaruhártyát) operáltak ki halott palesztinokból átültetés céljából. Elismerte, hogy halott izraeliekkel is megtették ugyanezt.
Az interjúra, amelyben mindezen szörnyűséget feltárta a zsidó orvos, még 2000-ben került sor, vagyis 9 éve! A kérdező Nancy Sheppard-Hughes, egy kaliforniai antropológia-professzor volt, aki a nemzetközi szervkereskedelmet kutatja. Az amerikai egy órát beszélgetett Hiss-szel, és az interjút az izraeli állami televízió is közvetítette.
Mint kiderült, Sheppard-Hughes azután döntött a leleplező anyag publikálása mellett, hogy Svédország legnagyobb példányszámú napilapjában, az Aftonbladetben ez év augusztusában Donald Boström megírta a tényt: izraeli katonák az általuk megölt palesztinok szerveivel kereskednek, illetve kifejezetten azért is ölnek, hogy áldozataik testrészeit értékesítsék.
Jehuda Hiss főorvos, aki tehát már 9 éve bevallotta a bűntényeket, az interjúban így fogalmazott: eltávolítottuk a halottak bőrét, amit átszállítottak a jeruzsálemi Hadasza kórházba átültetés céljából, az izraeli hadsereg kérésére, sebesült izraeli katonák részére.
A zsidó doktorral interjút készítő Sheppard Hughes azt mondta, (talán kisebbítendő Izrael gonoszságát, de hiába - a szerk.) nem csak palesztinok és "terroristák" szerveit vették ki. Mint a Kuruc.info a fentebb idézett szeptemberi cikkében megírta, Hiss briganti nem volt válogatós, egy ízben egy izraeli katona, majd egy nyugati turista szerveit is gátlástalanul ellopta. A szerveket megvásárlók vagy megkapók természetesen túlnyomórészt zsidók voltak.
Hogy mindezt nem valami áldoki, hanem Izrael vezető patológusa követte el, illetve irányította, a hadsereggel együttműködve, érthetővé teszi, hogy miért védelmezi őket körömszakadtáig a jelenlegi izraeli kormány is, a csillagokat lehazudva az égről, s miért nem ül börtönben a fél kormány és a hadsereg vezérei.
Augusztusban a svéd Aftonbladet napilap arról tájékoztatott, hogy a zsidó megszállók fiatal palesztinokat raboltak el Ciszjordániában és Gázában, majd, miután holttesteiket visszaadták családjaiknak, kiderült, hogy hiányoznak egyes szerveik. A cikk szerzője Donald Boström volt, aki szólt arról is, hogy már az első palesztin felkelés idején, 1992-ben is hasonló esetek fordultak elő. A tényszerű írás miatt a népirtó zsidó állam Svédországot megfenyegette. A svédek becsületére legyen mondva, nem hátráltak meg a gyerekgyilkos cionisták előtt.
Kuruc.info - Egei - Arab News nyomán