A rasszizmus ugye csak egyirányú lehet, a fehérek gyűlölnek minden színest. Legalábbis ezt terjeszti a zsidó propaganda. Ennek mond ellent az a tény, hogy Dél-Afrikában halomra gyilkolják a fehéreket a niggerek, elüldözik otthonunkból. A helyzetről sokat elmond az a tény, hogy az illetékesek már azon is gondolkoztak, hogy elhalasztják a fekete kontinens ezen országába tervezett futball világbajnokságot. A minap pedig egy fehér férfi kért és kapott menedékjogot Kanadától. Indoka az volt, hogy a niggerek üldözik őt, mert fehér, eddig hétszer késelték meg.
Rasszista üldözés miatt kapott menekültstátuszt egy fehér dél-afrikai férfi Kanadában. A döntés elképesztően arcátlan válaszra sarkalta a niggerbűnözőkből álló dél-afrikai kormányt. Szerintük Kanada – ki nem találják a kedves olvasók – rasszista. Bizony, ha valaki védeni próbálja polgárait ellenük, az is rasszista. Egyszerűbb lenne végre kimondani: mindenki rasszista, aki fehér. Könnyebb lenne a színes hordáknak is, no meg nekünk is, hamarabb elválna a sz.. a víztől, ahogy mondani szokták.
Diplomáciai bonyodalmat okozott, hogy menedékjogot kapott Kanadában egy dél-afrikai férfi. Brandon Huntley azt állította, üldöztetésnek volt kitéve, és többször is megkéselték, csak azért mert a bőrszíne fehér - írja a Guardian. Hétszer támadták meg, fekete dél-afrikaiak, négyszer megkéselték, "fehér kutyának" és "betelepülőnek" nevezték - állította. Ismerve a niggerek toleranciafokát, az állítását akár valóságként is kezelhetjük.
A férfi tavaly áprilisban adta be menedékkérelmét a kanadai hatóságoknak, amelyek bizonyítottnak látták, hogy fehér bőre miatt üldözték. Az ottawai bevándorlási hatóság szerint a férfi által benyújtott bizonyítékok rávilágítanak a dél-afrikai kormány "közönyére, tehetetlenségére vagy vonakodására", hogy megvédje állampolgárait.
A döntés nyomán Dél-Afrika rasszizmussal vádolta meg a kanadai bevándorlási hivatalt. A kormánypárt, az Afrikai Nemzeti Kongresszus közleményben ítélte el a döntést, amely szerintük csak állandósítja a rasszizmust. A dél-afrikai belügyminisztérium szerint a kanadaiak döntésükkel alaptalanul támadják az országot. Hogy mi köze van egy niggerállamnak ahhoz, hogy Kanada miképpen dönt arról, hogy kit enged be országába és kit nem, az rejtély. Ahogyan az is örök kérdés marad, hogy ilyenkor hol maradnak el a szokásos, rasszizmust elítélő, annak veszélyeit bemutató pajeszos rikácsolások.
A dél-afrikai, rasszok közötti kapcsolatokkal foglalkozó kutatóintézet igazgatója, Frans Cronje szerint sok a mítosz a fehérüldözéssel kapcsolatban., nincs arra bizonyíték, hogy a fehér dél-afrikaiakat bőrszínük miatt támadnák. A valóságban a feketék sokkal gyakrabban válnak bűncselekmények áldozataivá - mondta a brit lapnak. Próbált egy kis polkorretséget becsempészni az ügybe az ezért fizetett konzumidióta. Sikerült neki.
(Origó nyomán)
Kapcsolódó anyagok:
 - Dél-Afrika: a végjáték  (kiemelten ajánlott)