A mai Magyar Nemzetben van egy cikk az angliai Dale Farm-ról, ahol jórészt cigányok vertek tanyát és rabolnak, lopnak a környéken.

Az angolok, persze, nem olyan beszariak, mint a magyarok (bár sokkal „tökösebb”, a cigóknak még keményebben odavágó népek is vannak Európában: a franciák, olaszok, finnek, dánok, tótok, csehek, lengyelek stb.); már jó pár hónapja bejelentették, hogy mindenáron felszámolják a tábort. Mindez a rajvédő szervezetek óriási tiltakozásával találkozott.

Ezen szervezetek csinálják az ITT található, a cigókat védő, a tábor felszámolásával (de, persze, még csak véletlenül sem a lakói által elkövetett bűnesetek tárgyalásával) foglalkozó oldalt is.

Ha az ember 1-2 percnél tovább olvasgatja az oldalon található cikkeket, azonnal meggyőződhet arról, hogy, bizony, ebben az esetben is cigókról van szó, és nem az ír travellerekről (vándorokról), akik „csak” „kultúrában” (bűnözés, iskola- és munkakerülés stb.) egyeznek meg a cigókkal, fajtailag-származásilag nem. A Magyar Nemzet, ami az utóbbi időben, a Fidesz hatalomra kerülése óta, igencsak elpolkorrektedett, ennek ellenére csak és kizárólag vándorlókként hivatkozott az ott lakókra, nehogy szegínromákokról, a Fidesz kedvenceiről (lásd pl. az idióta „minden gyerek egy szavazatot ér” tervüket) egy rossz szó essen. (Arra gondolni sem merünk, hogy nem olvastak utána annyira a témának, hogy tudják, itt is etnikai cigók a főszereplők. Nekünk, mint írtuk, 1-2 percbe tellett a Google-vel a központi híroldaluk megtalálása, és az azon való olvasgatás után arra rájönni, kik csinálják megint a bajt.)

Pl. nézzük az ITTENI kommenteket – például a két nappal ezelőtti Manuel-félét, amelyben nem csak a már 500 ezres számmal is finoman szólva túlzó cigóhollókoszt-áldozat-számot emeli pofátlanul tovább 3 millióra (vajon mi lesz a következő hazugságuk? 10 millió?), hanem el is mondja, hogy az angolok is valami hihetetlenmód gyűlölik a cigányokat. Amin egyáltalán nem csodálkozunk: ezt a büdös söpredéket az égvilágon mindenki gyűlöli. És, hozzátesszük, a normálisabb országokban (rajtunk kívül mindenki) kőkeményen fel is lépnek ellenük (táborok, Tent City-k, főbelövés, állampolgárság elvétele, elkergetés, agyonverés, sterilizálás, falak stb.). Ennyit arról, hogy csak a gonosznáci magyarok cigánygyűlölők, minden más nép rajong értük...

Roma származású cigány vagyok, aki házban lakik [nem vándorol], de így is rengeteg gyűlöletet és megvetést kapok. Az Egyesült Királyságban a cigányok és az ír vándorok elleni rasszizmus teljesen általános, és, sajnos, a brit kultúra része lett. A cigányok nagyon sokat szenvedtek az évszázadok folyamán, és még mindig a gyűlölet célpontjai. Mindennemű rasszizmus rossz, de ez a „Cigányellenes   Intolerancia” a legrosszabb fajtája. Ilyen attitűdök miatt gyilkoltak le majdnem 3 millió cigányt (a hivatalos szám 500 000), gyerekeket is, az egész Európában megtalálható gázkamrákban. … Mindez [a cigótábor állami, erőszakos felszámolása] ma történik, ami nem újdonság – már a 30-as évek Németországában is ez történt. És, azt hiszem, újra meg fog történni. A kizárólag csak ellenünk irányuló gyűlölet olyan magas fokú, … hogy azt állítani, hogy a holokauszt soha nem fog még egyszer megtörténni, a legostobább dolog, amit valaki tehet.”

Az író még előveszi a „magyar” cigóktól is megszokott dumát: örüljenek az angolok, hogy nem lázadnak fel a cigók, mert ez utóbbiak igen békeszeretők, miközben a mozlimok ugye... utána levág egy jó, Balogh Artúros, RomNet-es, Romák Angyalai-s stb. felhívást, amelyekhez hasonlót majd' minden cigánymédiumban olvashatunk: „Fegyverbe! A világot nem csak a gádzsóknak teremtette az Isten, hanem mindenkinek! MINDENKINEK!” Hát igen: a cigány mindenhol cigány, mindenhol ugyanúgy fenyegeti (mint látható, fegyveres felkeléssel is!), gyilkolja az eltartóit, mint nálunk. Ez egy olyan söpredék, amelynek civilizált, európai országban egyszerűen helye nincs. Nem csoda, hogy a normálisabb országok (pl. a franciák, olaszok, finnek stb.) nagyüzemben kergetik el őket.

Az eredeti hozzászólás (a fentebb lefordítottak kiemelése tőlünk):

"I am a Romani Gypsy, but I live in a house, and I still get a lot of hate and abuse.
In the U.K racism against Roma Gypsies and Irish Travellers is the norm, and unfortunately, has become part of British culture.
Gypsies have suffered greatly throughout the centuries and still have to put up and bear the prejudice, hate and discrimination today.
Any form of racism is wrong, but this kind of “Gypsy Intolerances” is the very worst of its kind. It was attitudes like this that saw near 3 million Roma Gypsies (official figure 500,000) including children, gassed to death in the extermination camps that littered Europe.

Gypsy racism is the last form of socially acceptable racism. Where we, Roma and Irish are concerned, they (the local authorities) can do as they wish.
All what is happening today isn’t new, it’s old news. It happened once before, In Germany in the 1930′s.
And, I believe, it’ll happen again. With the extreme amount of hate in this country targeted exclusively on us
, and taking account of what is happening in Europe with the recent Roma expulsions from France, to say the Holocaust (O Porraimos) couldn’t happen again would be the most foolish thing any of us could ever say.
All what is happening to us, has all the signs of apartheid, there, in regards to another Holocaust, it is not a question of “If” but more likely “When”?
It is a worrying time.
So you see Melissa, the government can do as they please with us, if they wanted to murder us all, it would, without a doubt, go totally unchallenged.
We, the Romani Gypsies including the Irish travellers, are the convenient scapegoats for society, a public punching bag.
As this will be the biggest eviction in British peacetime history, I hope that the Dale farm residents will put up the greatest stand in history, and fight off these wicked people.
Romany Gypsies and Irish travellers have one very bad fault with them, they are too peaceloving
. Had these things been done to the black and muslim community there would be riots and street wars.
We on the other hand, just sit back like stupid docile cows and let it happen!
It’s time to fight!
This world was created by God for ALL men, not just gorgios! ALL MEN!
"