Február 3-án jelenik meg a Hungarica zenekar hatodik stúdióalbuma, a ”Láng örökkön ég”, ami máris megrendelhető. Az új album egyik különleges dalát, egy lengyel népdalfeldolgozást most karácsony előtt be is mutatunk, a lemezbemutató pedig március 8-án lesz a Petőfi Csarnokban.

Előrendelhető idén a Hungarica történetében először direkt a zenekarnál a Láng örökkön ég című új Hungarica-CD egyedi, papírtokos csomagolásban, limitált mennyiségben, extra kedvezményekkel és ajándékokkal, amíg a készlet tart!
Minden egyes előrendelő az egyedi papírtok-csomagolású dedikált CD mellé ajándék Hungarica-könyvet és egy posztert kap! Az új album rendelhető kedvezményes áron egyedi Hungarica-pólóval és a lemezbemutató (2014.03.08. Bp., Petőfi Csarnok) koncertjegyével is 50% engedménnyel 100 darabig!
Hungarica - Hol jársz, kedvesem? (előzetes dal az új albumról):
A rendeléshez küldj egy e-mailt a rendeles@hungaricazenekar.hu címre az alábbi adatokkal:
- Vezetéknév, keresztnév
- Város
- Irányítószám
- Utcanév, házszám, emelet, ajtó
- Telefonszám (amelyen a futárszolgálat kiszállítás előtt elér)
- Megrendelt dedikált CD-k darabszáma (hány db új albumot kérsz?) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új albummal rendelhető egyedi női póló is (csak 100 darab limitált mennyiség), ha kéred, annak darabszáma és mérete (S/M/L) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új albummal rendelhető egyedi férfi póló is (csak 100 darab limitált mennyiség), ha kéred, annak darabszáma és mérete (S/M/L/XL/XXL/XXXL) - 1999 Ft/db.
- Kizárólag az új lemezzel KEDVEZMÉNYESEN rendelhető lemezbemutató koncertjegy is, 1999 Ft/db (csak 100 darab limitált mennyiség, 1 db CD-hez 1 db jegy rendelhető), ha kéred annak darabszáma.
Zoom
Kiszállítás módja: futárszolgálattal (999 Ft/csomag), vagy személyes átvétel Budapesten a Hammer Zenebarlangban (ingyenes) .
A kiszállítás időpontja 2014. február 3-tól!
Rendelés Erdélybe: megrendeléseket az erdely@hungaricazenekar.hu címre kell küldeni! Rendelés Felvidékre: a megrendeléseket a felvidek@hungaricazenekar.hu címre kell küldeni!
Köszönjük, hogy megrendeléseddel támogatod a zenekart és a lemezünket!