A frissen Fidesz-barát Csurka István, a zsebelésre szakosodott, legalább ötszáz tagot számláló MIÉP leválthatatlan elnöke bérmunkában támadja a Jobbikot.

Mint szokása, Moszad-ügynökséggel vádolja azokat, akik igaz módon képviselik a haza érdekeit. Ugyanúgy, mint amikor a Pannon Rádiót undorral elhagyókra kente ezt a vádat.

Nézzük meg azonban, vajon nem az a gyújtogató éppen, aki „tűz!”, „tűz!” kiabálással veri fel időnként az ország utcái csendjét és kelt viszályt, széthúzást?

Az enyveskezű Papolczy Gizella pórázon vezetett Raszkolnyikovjának Moszad-ügynöki „bizonyítékai” közé tartozik az, hogy a média nem őt, hanem más nemzeti radikálist szerepeltet.

Aki nem tartózkodott az Atacama-sivatagban az elmúlt években, pontosan tudja, hogy a MIÉP fénykorában Csurka hányszor dadoghatta el szerencsétlen mondanivalóit a kamerák pergőtüzében.

A Jobbik ma jóval népszerűbb párt, mint a MIÉP valaha, miközben Vona Gábor, a Jobbik elnöke többszörösen kevesebb alkalommal kap tévényilvánosságot, mint annak idején a vén besúgó.

Ezért Moszad-ügynök?

A nulla támogatottságú Csurka István március 17-én reggel a TV2-ben papolhatott, miközben félbe sem szakították. Gátlástalanul hazudhatott arról, hogy a nol.hu csak a Jobbik március 15-i ünnepségét közvetítette. Mikor hívták oda Vona Gábort, amikor a Jobbiknak annyi – vagy több – támogatottsága volt, mint a MIÉP-nek most? Mikor nem szakítják félbe Vona Gábort válasza elkezdése után szinte másodpercekkel?

Ki akkor a Moszad-ügynök?

Csurka István Moszad-ügynökségben felettébb járatos. A világ legjobb titkosszolgálatának tartott Moszadból viszont kerek kis hazánkban ő az egyedüli, aki rendszeres információt kap, hogy kik a magyarországi titkosügynökök. Márpedig az, aki ilyen kiváltságos információkat kap a Moszadtól, nem is akármilyen beosztásban szolgálhat a kötelékben.

Akkor ki a Moszad-ügynök?

Abruzzo
Íme a beszélgetés, melyből kiderül, hogy a Jobbik titkosszolgálati, kommunista és szélsőjobboldali egyaránt. Pista bácsi "leleplez":