Az MSZP szerint a Fidesznek bocsánatot kell kérnie a kormánytól, a szocialistáktól és a választóktól, mert vasárnap megtévesztették őket nyilatkozataikkal, amikor azt állították, hogy a káoszért az MSZP a felelős – tájékoztatta a kommunista pofátlanságban megedződött választópolgárt az MTI.

Íme, a bolsevik párt megtette az első lépést az elmúlt négy év szörnyűségeinek letagadásának irányába. A választási eljárásról szóló törvény azon részét, mely a lakóhelyüktől távol szavazók számára adja meg a szabályos keretet ugyanis pont ők, az MSZP-sek szavazták meg, az előterjesztő pedig Magyarország köztörvényes és életellenes bűncselekményekben vastagon érintett kormányfője, Bajnai Gordon volt. Ilyen körülmények között a Fideszt vádolni a választási bohózatért több mint hülyeség. Nyakó elvtárs ezzel súlyos károkat okoz hazánk nemzetközi megítélésének is, állítólag a BBC-nél tegnap este a következő címen gondolkodtak: „Hungary votes, the world laughs”, azaz a magyarok szavaznak, a világ röhög. Erre tesz most rá még egy lapáttal a történelmi vereségét elfogadni nem tudó, magát következetesen szocialistának hazudó bolsevik alakulat.

Ha kiderül, hogy az érintett szavazókörökben egészen más eredmény jött ki, mint az „attól tíz méterrel jobbra vagy balra lévőben”, akkor várhatóan jogi útra terelik az ügyet, tette hozzá Nyakó.
Nos, mi meg annyit tennénk hozzá: ha kiderül, hogy Nyakó és elvtársai lopták szét az országot tonnaszámra pazarolva el az adófizetők pénzét, akkor jogi útra tereljük az ügyet. Azaz: Nyakó elvtárs, készüljön a börtönkosztra!

(MTI nyomán Geyer, Kuruc.info)