Pocok (pénz)gyűjtögető életmódot folytat
A Fidesz álláshalmozó "kultúrpolitikusa", az obszcén verseiről elhíresült L. Simon László is elkövette ugyanazt, amiért múlt héten a Fidesz lemondásra szólította fel Józsa Istvánt, az MSZP politikusbűnözőjét.
A Fidesz néhány napja arra szólította fel Mesterházy Attila szocialista pártelnököt és az MSZP-t, hogy léptesse vissza a képviselőjelöltségtől Józsa Istvánt, mert jogosulatlanul vett fel több mint 5,5 millió forint lakhatási támogatást. Józsa István azt hazudta, hogy jogszerűen kapta a költségtérítést,

de a tények magukért beszélnek: vagyonnyilatkozata szerint Diósdon rendelkezik egy 160 négyzetméteres családi házzal (1600 négyzetméteres telken, de van 170 hektárnyi földje is), ott lakik, Budapesten nem bérelt lakást az erre szolgáló lakhatási támogatásból a magát "Újbuda képviselőjének" hívó politikusbűnöző.
A Kuruc.infóhoz eljuttatott információk szerint a perverz L. Simon sem bérel lakást Budapesten az erre szolgáló - opcionálisan felvehető, s általa persze fel is vett - lakhatási támogatásból, hiszen gárdonyi lakosként erre neki sincs igazán szüksége (két gárdonyi háza van számos földbirtoka és vállalkozása mellett vagyonnyilatkozata szerint, bár javainak jelentős része vélhetően felesége nevén van, tehát az nem nyilvános). Így inkább ő is valamilyen bankszámláját gyarapítja, hiszen a kormánybiztosi egymilliójával együtt összesen több mint kétmilliós havi fizetését nem is tudja elkölteni az álláshalmozó politikusbűnöző.
(Kuruc.info)