A "Nemzeti Együttműködés Kormányának" bértollnoka Komáromba (ahogy ő fogalmazott a bevezetőjében: "határon túlra") ment előadást tartani, ott osztotta meg a felvidékiekkel gondolatait az összetartozásról, az értük való küzdelemről (melynek amúgy semmi jelét nem látni a fülkeforradalmárok részéről, miközben sorra fosztják meg állampolgárságuktól őket), és egyáltalán, arról, hogyan látja a nemzeti ellenzéket a Fidesz-tábor egyik legkipróbáltabb nyelvű publicistája:

A magát sváb származásúnak hirdető Bayer azt is sérelmezte, hogy lezsidóztuk. Pedig ilyen orral jobban járna, ha nem emlegetné ezt a témát
"Akkora büdös bunkót, mint Zagyva György Gyula, nehéz lenne... lapos köveket az ember felfordít a pincében, és ilyen arcú lények másznak ki alóluk. És ez a csávó ma benn ül a Parlamentbe'. Karikás ostorral meg Betyársereggel. Ez egy sült bunkó, barom proli. Zagyva Gyula ma nagyjából annyit érdemelne, hogy valaki rongyosra verje a pofáját" - fogalmazott Bayer Zsolt, akitől most Zagyva Gyula szépen kiperelhet pár százezer forintot.
(Kuruc.info)
(A teljes "előadás" itt található.)