A kitörés napjára emlékezni gyűltek össze szombaton az érpataki iskola aulájában a résztvevők, ám Orosz Mihály Zoltán két kakukktojást fedezett fel a közönség soraiban.
Miután a "toleráns oldal" képviselői a közelmúltban nem átallottak hivatalos személy elleni erőszakot elkövetni közterületen, ráadásul a rendőrökkel vitették el Novák Előd országgyűlési képviselőt, akár annak a kérdésnek is felmerül a lehetősége, hogy ebben az országban kinek is van rendőrsége, a magyaroknak, a magyar Országgyűlés képviselőinek, vagy az izraeli zászlókkal felvonulóknak. A precedenst a dialektika szabályai szerint alkalmazva Orosz Mihály Zoltán a rendezvény előtt kiutasította a teremből Tódor Jánost és Szőlősi Gábort. (Tódor az átlátszó.hu oldalon írt lejárató tartalmú írásokat Érpatak első emberéről, Szőlősi Gábor hasonlóan cselekedett.) A polgármester felajánlotta a rendezvényről kiküldött személyeknek, hogy az egészet vágatlanul megnézhetik az egyik videómegosztó portálon, így nem maradnak le semmiről. Az igazoltatást követően a két személy nem tért vissza az épületbe.
Csak az összehasonlítás kedvéért ide illesztettük a Novák Előd elleni támadás videóját, ahol közterületen, hivatalos személlyel szemben követnek el erőszakot.
(Érték.eu nyomán)