David Ward brit parlamenti képviselő meggondolatlanul a palesztinok elleni apartheiddel vádolta meg a Közel-Kelet egyetlen demokráciáját, mire a zsidó szervezetek fölháborodtak, a megbüntetését követelték. Meg is büntette a saját pártja: fölfüggesztette a tagságát és pártfegyelmiben részesítette - írja a Jiszráél Há-Jom című izraeli hírportál.

David Ward
"Izrael apartheid állam, amelynek a jövője kétséges a palesztinok ellen elkövetett szörnytettei miatt", jelentette ki nemrégiben David Ward, a brit Szabad Demokrata Párt parlamenti képviselője. A zsidók fölháborodtak az égbekiáltó hazugság hallatán, s annak rendje-módjaként követelték a megátalkodott antiszemita megbüntetését. A retorzió nem is maradt el: a saját pártvezetése a zsidók utasítására azonnal fölfüggesztette David Ward tagságát és még pártfegyelmit is kapott.
Nagy-Britanniában David Ward fentebb idézett "minden alapot nélkülöző" kijelentése ellen a Holokauszt-oktatási Alap (!) nevű londoni székhelyű zsidó szervezet tiltakozott a legerélyesebben, és követelte a politikus példás megbüntetését, valamint az elkövetőt fölszólította a bocsánatkérésre (!). Igen, igazuk van a brit zsidóknak, mert tényleg minden alapot nélkülöz David Ward véleménye, hiszen nem Izrael, nem a cionista zsidók öltek, gyilkoltak, űzték el szülőföldjéről 1948-ban a közel egymillió palesztint, majd 1967-ben tekintélyes részüket kergették őket még tovább - hanem a tuaregek vagy a bantu négerek.
Csakhogy a megátalkodott antiszemita a kész tényekkel való szembesítés után sem volt hajlandó bocsánatot kérni a megrágalmazott Izraeltől, s ezért a saját pártja volt kénytelen fölfüggeszteni a tagságát és pártfegyelmiben részesíteni.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info