Az alább látható összeállítást nem Heinrich Himmler leszármazottai készítették, hogy lejárassák az ártatlan túlélőket, akik, mint hazánkban folytatott tevékenységükből kiderül, a tolerancia, az el- és befogadás zászlóvivői, hanem két baloldali zsidó. Így a film pont olyan lett, mintha az említett toleranciabajnokok készítették volna rólunk - egy apró különbséggel: bárhogy igyekeznek is, az itt elhangzottakhoz hasonló mondatokat ők nem tudnak elcsípni itthon, főként nemzeti radikális politikusok szájából.
Miközben nap mint nap sulykolják belénk, hogy az idegen szép, az idegen jó, az idegent szeretni kell, a saját fajtájuk érdekes módon egyáltalán nem így látja. (A magyarázat persze egyszerű: nálunk ők az idegenek, azért kötelező szeretni, Izraelben pedig ők érzik otthon magukat, így ott nem kell ilyen átlátszó cselekhez folyamodniuk.)
"Büszke vagyok arra, hogy rasszista vagyok! Azért vagyok az, mert meg akarom védeni az életünket és a józan eszünket! Jogunk van rasszistának lenni!" - kiabálja egy bevándorlóellenes tüntetésen egy zsidó nő. Igaza van - mondhatnánk, a kérdés csak az, hogy miért csak nekik szabad kimondani ezeket a nyilvánvaló igazságokat.

Izrael lehet az izraelieké, Magyarország nem lehet a magyaroké
Izraelben azonban az igazság kimondásánál jóval tovább mennek. A videón látható, amint az utcán és az üzletekben közvetlenül közelről ordítják a "menekültek" fülébe, hogy takarodjanak haza, Szudánba a szudániakkal, ez nem Eritrea, ez az ő országuk stb.
Még a "védelmi" miniszter helytettese is azt mondta egy hatalmas tüntetésen: "a legfontosabb, hogy elkergessük a betolakodókat ebből az országból, hogy Izraelt megóvhassuk zsidó államnak!"
A tüntetés után egyébként afrikaiakat vertek és boltokat támadtak meg a jámbor kiirtottak.
További idézetek politikai szereplőktől (tehát nem egy felvonulás valamelyik úgymond szélsőséges résztvevője ordítozta ezeket): "a szudániak rák a testünkön"; "bűzlenek, és valószínűleg mindenféle betegséget terjesztenek"; "a betolakodók egy ellenséges államot hoztak létre Izraelben"; "izraeli polgárokat vadásznak le".
A videóban az is elhangzik, hogy a rabbik megtiltották, hogy bevándorlóknak lakást adjanak ki bérbe a híveik. Az ott épült menekülttábor továbbá gyakorlatilag egy hatalmas börtön, nem igazán eukonform körülményekkel.
"Nem akarunk egy olyan országot, amely a világ minden népéből tevődik össze. Izraelnek vége lesz, ha már nem lesz zsidó állam" - hangzik el. Netanjahu is azt mondta: az ország zsidó jellegét veszélyeztetik az afrikaiak tízezrei.
Nos, ennyi szép faj- és hazavédő megnyilatkozás után mi is feltesszük a kérdést (amit más sajtóorgánumokban természetesen tilos megcselekedni, hiszen az rasszizmus, antiszemitizmus és minden egyéb szörnyűség): ha ők annyira aggódnak az országuk zsidó jellege miatt, mi miért nem aggódhatunk a mi hazánk magyar jellege miatt, melynek lebontásán ráadásul pont a "mi zsidóink" dolgoznak a legszorgosabban?
S ha ők ennyire örülnek a saját bevándorlóiknak, miért csodálkoznak, ha nálunk is ellenszenv alakul ki itteni fajtársaik, a cigányok vagy az újabb bevándorlók ellen? Ráadásul ezek a bevándorlók még csak nem is tettek szert vezető szerepre a médiában, a kultúrában, a bankvilágban, a politikában stb., ahol folyton a gazdanép ellen dolgoztak volna, nem gúnyolják ki folyamatosan annak szokásait, hagyományát, nem rendeztek véres tömeggyilkosságokat körükben, mint tették Kun Béláék, nem uralkodtak fölöttük évtizedekig, mint Rákosiék, s nem járultak hozzá tevékenyen Izrael kétharmadának elvesztéséhez.
Továbbá alig élnek ott néhány éve vagy hónapja ezek a szép színes emberek, máris mily türelmetlenek irányukba - mit szólnának a mi több száz éve folyamatosan "felzárkóztatás alatt lévő", ingyenélő, bennünket terrorizáló, s közben halomra gyilkoló "eltérő kultúrájúakhoz"?
Ha Izrael az izraelieké (de persze még ezt is rabolták, palesztinok százezreinek elüldözése útján lett az "övék"), Magyarország miért nem lehet a magyaroké, főleg hogy még a nevében is ez áll? Ha Izrael Izrael kell hogy maradjon, Budapestből miért csinálnak Judapestet?
A választ persze tudjuk: mert nekik szabad, s Jószéf rabbiknak köszönhetően azt is, hogy miért: "a Jóisten azért teremtette a gojokat, hogy szolgálják a választott népet, a zsidókat"...
Nos, lássuk, hogyan viszonyulnak az idegenekhez a zsidók akkor, amikor nem ők az idegenek:
(Kuruc.info)