Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom polgármestere átadta a 130 millió forintból felújított óvodát, amely új bölcsődével is kiegészült, és felvette a Mátyás Király Óvoda és Bölcsőde nevet - olvasható a nemzeti párt közösségi oldalán. Alább a folytatás.
Az épület többek között tornaszobával és egy, a legmodernebb európai igényeknek is megfelelő konyhával bővült. Toroczkai László az avatón 1 millió forint civil alapítványi támogatást is átadott, amelyekből további új eszközöket, és Mátyás királyról szóló meséskönyveket, lemezeket, vetítőket is tudnak vásárolni, mert az ásotthalmi gyermekek a társadalmi igazságosságról és a nemzeti büszkeségről szóló szellemi útravalóval indulnak tovább az iskolába.
A dinamikusan fejlődő határ menti településen a polgármesteri ciklus elején 73 gyermek járt óvodába, jelenleg 117 gyermekkel indul az új intézmény.
Hétfői frissítés: A Facebook szerint az óvodaátadó gyűlöletbeszéd, zaklatás, megfélemlítés és szexuális tevékenység, ezért törlendő
"Meztelenségre és szexuális tevékenységre" is hivatkozva törölte a zsidó közösségi oldal a Mi Hazánk-elnök óvodaátadó bejegyzését. A képek megosztása a Mi Hazánk Mozgalom központi Fb-oldalán történt, mivel Toroczkai László személyes oldalát már rég törölte a kék-fehér önkény, sőt, nevének leírása is gyakran tiltással jár együtt.
Zoom
Az utókor számára pedig megörökítjük, mely képek megosztását értelmezte a gondolatrendőrség úgy, mint
"durva erőszak, gyűlöletbeszéd, zaklatás és megfélemlítés, meztelenség, szexuális tevékenység és szexuális kizsákmányolás":
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Keddi frissítés: Újbuda: zöld erő, zöld jövő! - hirdette volna Toroczkaival a Mi Hazánk, de a Facebook lecsapott erre a durva erőszakra is
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)