Nem mindennapi perverzióval büszkélkedik az egyik szocialista politikus. Önmagában az is bizarr, hogy valaki az MSZP-t képviselje, ugyanakkor néha egészen megdöbbentő szintre juthat egy ember, ha halmozódnak nála a beteges hajlamok.
Az egyik szexboltban dolgozó nemzeti eladó (hihetetlen, de ilyen is van, személyesen ismerjük) hívta fel a figyelmünket arra, hogy Kökény Mihály a nagykörúti pornóboltokból undorítóan gyomorforgató, szaros pornót vásárol rendszeresen. Ha valaki nem ismerné ezt a műfajt - mi is utólag informálódtunk -, a szaros pornó a leggusztustalanabb mélypontja a perverzitásnak, az állatnál mélyebb szinten lévő trágyaférgek emberi ürülékkel mázolják be magukat. Olyan hányingerkeltő jelenetek vannak, hogy az evéstől is elmegy az ember kedve legalább két napra.
Azt is megtudtuk az informátorunk révén, hogy Kökény Mihály több helyre is megy, nem ugyanabba a boltba tér vissza állandóan, hanem váltogatja a vásárlási helyszíneket, vélhetően azért, hogy nehezebben legyen felismerhető. Álcázni is próbálja magát, nagy kalapban, lehajtott fejjel, és eltorzított hangon mond pár szót. De az eladók egyértelműen felismerték Misit.
A Kuruc.info tervbe vette, hogy lefotózza a szocialista politikust vásárlás közben, de végül informátorunk kérésére elálltunk ettől, főleg amiatt, mivel több más bizalmas ügyfelük van, akik ha megtudnák, hogy honnan szivárgott ki a hír, más boltot keresnének.
Vlad Tepes – Kuruc.info