Incidens zavarta meg Gyurcsány Ferenc könyvének dedikálását Budapesten - tájékoztatott a Stop helyszínen tartózkodó riportere. Mivel a Gyurcsány-fiúk diktatórikus módon egyszerűen nem akarták beengedni a nem MSZP-seket, csak néhány hazafinak sikerült bejutni. Őket Gyurcsányra beizguló nyanyák hada várta, majd kirakták ElQró védelmezői.
A szabadidős programot a Kuruc.info
ajánlotta könyvbarát olvasói figyelmébe. Eredetileg november 25-ére tervezték, de sajnos elhalasztották, pedig akkor is becsülettel hírt adtunk róla. Szerencsére értesültünk a csúszásról, fel is hívtuk rá olvasóink figyelmét.

A szólás- és véleményszabadság jegyében
A szemkilövető kormányfő  az Alexandra könyvesház földszintjén dedikálta a blogja nyomán készült "művet". A rendezvényre az Árpád-sávos zászlókkal érkezőket nem engedték be a rezsim őrei (elvégre zászlóval nem szabad csak úgy járni-kelni), ám néhány zászlótlan nem antimagyar érdeklődő bejutott az üzletbe, majd szembesítette nemzetellenes ámokfutásával a hazaáruló választási csalót. A többiek kint várakoztak.
Akciójukat nem várt támadás szakította félbe: egy dedikálásra váró MSZMP-s nyugdíjas banya egy Gyurcsány-kötettel rájuk támadt, és ütlegelni kezdte őket. (Legalább kiderült, hogy valamire a megnevezett nyomdatermék is használható.)

"Életünk árán is megvédelmezzük pártunk és kormányunk jó vezetőjét, közös édesapánkat!"
A sápítozó vénasszony helyett jellemző módon két demonstrálót a vezettek ki a boltból a biztonságiak, a gyurcsányista üzlet előtt a készenléti ávósok sorfala állt fel.

Vágóval azért jól elbeszélgettek
Az eseményről távozó Dobrev Klára is megkapta a magáét - tudósít szomorúan a Stop riportere.

Az ÁVH védelmében nyugodtan lehetett dedikálni is
Közben az üzlet előtt egyre nagyobb tömeg gyűlt össze, és ütemesen skandálták a jól ismert jelszavakat: "hazaáruló" és "elkúrtad"!

Gondáék sem jutottak be
A nyugdíjasokkal való nosztalgiázás után Gyurcsány egyszerűen átsétált köztük, beült az autójába, és elhajtott.

Sokak számára örök élmény marad, hogy a kezét szorongathatták...

... mások pedig azt nem felejtik el, hogyan védi saját hazájukban saját rendőrségük a bűnözőket.
(Kuruc.info - Stop nyomán)
 
 

2008.12.03. Qrcsány Ferenc from szkr on Vimeo.
 
A HírTV videói ide és ide kattintva tekinthetők meg.