Nagy változtatásra szánta el magát Steiner Kristóf. Kedvesével, Mathannal úgy döntöttek, hogy májustól Tel-Avivban folytatják életüket - adja hírül a StoryOnline, és mi is boldogan vesszük át. Ugyanakkor sajnálattal közöljük: bármikor visszatérhet a buzi zsidó, ugyanis "a sikerek nem kötik országhoz".

A leendő apák
Kapcsolódó:
Steiner elfecsegte, leginkább Mathan tanulmányai miatt költöznek Izraelbe. "Az orvosképzés nagyon jó Magyarországon, de a párom most lesz hatodéves, és a szakmai gyakorlatát szeretné egy ottani kórházban végezni. Tudatosan készültünk erre, és jó ideje én is azon voltam, hogy lezárjam az itthoni munkáimat. Éppen ezért nem vagyok február óta látható a VIVA TV képernyőjén, inkább az írással és forgatókönyvírással foglalkozom. Ebben az utóbbi időben sikereket értem el, de ez nem is köt helyhez, országhoz. Persze, ha valami különleges lehetőség, felkérés adódik, mint amilyen a Celeb vagyok, ments ki innen! volt, onnan is haza tudok utazni" - magyarázta a köcsög.
De nem ez az egyedüli tervük Kristóféknak, már arról is szó esett köztük, hogy idővel szeretnének úgy élni, mint "egy család" - írja a bulvároldal, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna.
"Mindketten szeretnénk gyerekeket nevelni, és Izraelben nincs akadálya annak, hogy a melegek is örökbe fogadjanak. De mint a heteroszexuális párok, mi is szeretnénk a saját tulajdonságainkat, arcvonásainkat viszontlátni egy babában, ezért lehet, hogy béranya segítségét vesszük igénybe" - vázolta fel a genetikai hulladék a szerencsétlen gyermekekre váró jövőt.
(Kuruc.info - StoryOnline nyomán)