Steiner és barátnője.
Vagy barátja.
Nemcsak buzibarát szállodánk van már, s nemcsak a "Magyar" Turizmus Zrt. akarja mindenáron felduzzasztani a hazai köcsögök számát, most megnyílt az első homár-szépségszalon is, méghozzá a Rottenbiller utcában. A fartúró tulajok szerint már nyitás előtt érték támadások a mini-Szodomát, mi hozzátesszük: elképzelhető, hogy még fogják.
Rettentő gazdag színvilág és barátságos környezet fogadja a Romeo Gay nevet viselő szalonba érkező vendégeket, ahol többek közt férfi-női divathajvágás, szolárium, pedikűr, manikűr és gyantázás is kérhető - olvashatjuk a hírekben, így gondoltuk, mi sem maradunk le, értesítjük kedves olvasóinkat az újabb színfoltról, ha netán igénybe kívánnák venni valamelyik szolgáltatást. Vagy éppen meg szeretnék csodálni a felvonulásra készülő köcsögöket, amint kilibbennek az előkészítőből.
A megnyitón több közismert deviáns is részt vett. "Ebben a szépségszalonban mi is kitrécselhetjük magunkat, és megoszthatjuk egymással gondolatainkat" - meséli a zsidóbuzi Steiner Kristóf, aki barátjával érkezett a megnyitóra. Steiner, aki a Viva műsorvezetője (elvégre mégsem tehet normális műsorvezetőt gyerekeink elé példaképnek a zeneadó, mert az nem menő) igazi hazai liberális: nemcsak zsidó, nemcsak buzi, hanem a szintén zsidó barátja még izraeli is. Mi ezzel az írásunkkal kedveskedtünk a párocskának, mikor összejöttek. Ők egyébként abba a kategóriába tartoznak, mellyel még rokonszenvezni is tudnánk messziről, ugyanis egyáltalán nem bánnánk, ha valamennyi zsidó egyben homokos is lenne. Igen nyomasztó problémától szabadítanák meg a világot.
"Nekem konkrétan is van olyan ismerősöm, akit kiutáltak egy magyar szépségszalonból" - magyarázta a szintén megjelent Judy Nero, aki hosszú évek óta közismerten nagy pártolója a ferde hajlamok népszerűsítésének. "Az illető a meleg bárokban mint transzvesztita előadóművész dolgozik, s amikor az egyik fellépés előtt szalonban szeretett volna műkörmöket felrakatni, szó szerint kiutálták" - szörnyülködött a volt pornószínésznő, aki éveken keresztül kizárólag leszbikus filmeket forgatott, annak ellenére, hogy egyértelműen heteroszexuális. Ahogy a magyarországi zsidók is egyértelműen magyarok.
A megnyitást megelőzően sajnos már több támadás is érte a szalont, de a tulajdonosok kamerarendszerrel és folyamatos őrzéssel védekeznek a további atrocitások ellen - mondták el a devianciából meggazdagodni tervező buzeránsok.
Alább a képgaléria.

Elmondják, hogy ők is olyanok, mint mi, csak éppen nem egészen...

... mégpedig ezért nem.

Szóval nyitva áll a buziszalon...

... felavatta egy rakás genetikai hulladék.

Egy kis csókolózás még belefért...

.. megmutatták, ki hogy szokta csinálni...

... majd szépen kényeztették egymást.
(Kuruc.info - Ma - Stop)