A holokausztvallás főpapjai nagyon jól tudják, mennyire befolyásolhatóak a gyanútlan, tiszta szívű, az emberi szenvedés iránt is különösen érzékeny kisgyerekek, kitalálták hát, hogy a lehető legzsengébb korban kell elkezdeni a holokamu nagy meséjének elhitetését, tudva tudván, hogy számos gyermekkorban megismert "igazság" evidenciává válik, mire felcseperedik a következő nemzedék tagja. Többször adtunk már hírt iskolások számára készített történelemhamisító képregényekről és igazságnak hazudott mesékről, a mostani "alkotás" azonban egy rendhagyóbb műfajhoz tartozik. Játék közben ültetik el gyermekeink lelkében a sötét bűntudatot, mintegy kényszerítve őket, hogy újraéljék a szegény ártatlan zsidók szörnyű szenvedéseit.

Az itt látható képeken bemutatott "játék" sajnos nem új találmány, több mint 13 éve pattant ki egy aberrált "művész" fejéből, a Lego pedig támogatta az ügyet, így készült egy bizonyos mennyiségű - korlátozott számú játékadag, melyekből gázkamrától akasztott zsidóig minden összerakható. Úgy tudjuk, forgalomba nem került belőle, csak "speciális szemléltetéshez" használták.

Miért írtuk, hogy sajnos? Mert gondoljunk csak bele, milyen jó móka lett volna ennek az oktatási segédeszköznek a segítségével magyarázni el gyermekeinknek, mit érdemelnek a hazaárulók, kommunisták, uzsorások, háborúkat, forradalmakat kirobbantók - a sor sajnos hosszan folytatható.

A történelmi ismeretek megfelelő elsajátítása esetén biztosak lehettünk volna benne, hogy a gyerkőcök élvezettel ültetnék gyakorlatba minden szép magyar népmese tanulságának legalább egyik részét: a jó elnyeri jutalmát, a gonosz pedig büntetését.

Kicsit nehéz lenne ugyan pár mitikus jelenség körül eloszlatni a ködöt a készítő szellemi visszamaradottsága miatt (ilyen a gázkamra vagy a leginkább Gulág-pribékhez hasonlító borostás lágerőr), de ha ez sikerül, gyermekeink önfeledten büntethetnék a társadalmi rend megbontóit akár naponta, ez pedig megfelelő irányba befolyásolná igazságérzetük alakulását és gyönyörűszépen csiszolná egészséges értékrendjüket.


Mikor még nem a tévé előtt hülyültek el gyermekeink, kint a szabadban játszottak háborúsdit, megtanulva, hogy le kell számolni az ellenséggel.

Nos, a belső ellenség is ellenség, sőt, rosszabb, mint a nyíltan támadó, de ezt olvasóinknak nem kell elmagyarázni.

Alább egy kedves videofilm hasznos adalékként.
 











Kuruc.info
Kapcsolódó:
- Holokamu dosszié