Tisztelt Szerkesztő!
Eddig is voltak kétségeim holokamu-ügyben, pláne miután elolvastam a David Cole-cikket, de ami engem a gyermekem óvodájában ért, azok után minden kétségem elmúlt.
Ha már a zsidók is a gyermekkönyvek, mesekönyvek közé bújtatják a kamukosztos könyvet, ha már ők is mesének tartják, akkor lassan csak eljön az igazság pillanata.
Történt, hogy az óvodában, az óvónők a kezembe adtak egy listát (lásd alább), melyből rendelhetünk akciós mesekönyveket. Ahogy elkezdem olvasni és eljutok a kamukosztos könyvhöz majd szívbajt kaptam! Hát nem elég, hogy a csapból is ez folyik, már az óvodában kezdik hülyíteni a gyermekeket? Felháborító arcátlanságnak tartom, hogy a gyermekkönyvek közé elrejtik ezt a könyvet a kóser szakácskönyvvel együtt!
Kuruc.info: lapunk már jóideje megjósolta, hogy a kaftános söpredék - természetesen a mi pénzünkön - az óvodákba is be fogja vezettetni a kamukauszt trágyalét. Most már csak a bölcsődék vannak hátra. Amíg meg nem döntjük a rezsimet, gulág és kommunista rémtettek témájú könyvekre hiába is várunk..
A tetejébe ajánlom mindenki figyelmébe a könyvek árát! Gondolom a gyerekkönyvek több ezer forintos árából fedezik, a kamukosztos könyv árát, melyet ilyen áron „remélhetőleg” minél többen vásárolnak meg!

Rábízom a Kedves Kuruc.info-olvasókra, hogy Önök is a mesekönyvek közé valónak tartják a kamukosztos könyvet, vagy azért van ott, mert az is csak mese.
Cs. K.