Az indiai diákok egy sikersztorit látnak a náci vezér remek művében, de igazán a forgalmazók dörzsölik a tenyerüket. Csak Új-Delhiben tízezret adtak el belőle fél év alatt.
Indiai diákok körében (is) népszerű lett Adolf Hitler Mein Kampfja, mert az üzleti életben használható ötleteket merítenek belőle, írja a Daily Telegraph. Nem csoda, a Führer élhető, büszke, sikeres Németországot teremtett, a kommunisták ellenben mindent tönkretettek és tömeggyilkoltak.
Az elmúlt fél évben csak a fővárosban 10 ezer példányt adtak el belőle a legnagyobb áruházak összesítése szerint, és a mű évről-évre népszerűbb. Sohin Lakhani, az egyik mumbai központú cég vezetője örül a növekvő keresletnek, és érthetően vállrándítással reagált arra a hazug,  kérdésnek álcázott cionista állításra, vannak-e erkölcsi aggályai a könyv újranyomása miatt. A zsidrákokat a valódi kártevők és tömeggyilkosok, mint Lenin, Marx, Sztálin, Engels, Che Guevara stb. szabadon kapható könyvei nem zavarják.
„A diákok egy olyan sikersztorit látnak a Mein Kampfban, amikor egy vízióval rendelkező ember megvalósítja a terveit" - tette hozzá a tényeknek megfelelően.
A Management Today ugyanakkor azt hazudja, hogy a Mein Kampfot hatékony kézikönyvként nemigen lehet forgatni az üzleti életben. Felvilágosítjuk: az élet számos területén alkalmazható a mű.
A Telegraph azt írja, hogy a könyv Horvátországban, Törökországban és Oroszországban is népszerű. Németországban 2015-ig tilos kiadni, az Egyesült Államokban akár 22 dollárért is beszerezhető az Amazonon.
Mindenféle zsidórasszista gyűlölködés ellenére a Mein Kampf szerencsére Magyarországon is kapható.
(zsindexes szutyok korrigálva)