Egy bajtársunk bajban van. Budaházy György bajban van. Ugyanígy még majd egy tucat bajtársunk. Börtönben vannak, értünk. Sokan pedig arra is lusták, hogy gyalogoljanak egy keveset, hiszen ennyi lenne az ára annak, hogy összegyűljön a megfelelő számú kopogtató. Kuruc.info: természetesen a gyűjtést és reklámot fokozni kell, azonban tény, hogy még nem mindenki kapta meg kopogtatóját (ajánlószelvényét), azokat ugyanis február 8-a és 12-e között kézbesítik a választókorú állampolgároknak.

A nemzeti oldal elvileg azért különül el a többi szubkultúrától, mert nálunk fontosak az elvek. Fontosak a barátok, az összetartás, kiállás ügyeinkért, kiállás egymásért. Az a kép pedig most törik össze. Nem lenne többre szükség, mint pár nap aktív munkára - ennyi idő alatt eldől minden.
Eldől egy hazafi sorsa. Sokan túlzásnak éreznék, de akkor is ki merem jelenteni: valahol a nemzet sorsa is eldől. Nem vagyunk képesek kiállni egymásért, nem mozdulunk amikor fontos lenne. Pedig ez nem egy alkalom. Ez lehet, hogy az utolsó alkalom. Innentől nem sok mindennek van értelme.
A kiállás a másikért nem annyiból áll, hogy koncerten skandáljuk, hogy Budaházy - Budaházy. Aki ezzel altatja magát, ideje, hogy felébredjen. Ettől nem változik semmi.
Most pedig lehet tenni: ez nem tüntetés ("Provokátor, provokátor!"), nem egy párt indulása ("Olyan mint a többi!"), van egy egyszerű célunk, amelyért nem kell sokat tenni. El kell jönni és segíteni. Akár egy nap elég lenne, ha elegen lennénk.
Azonban nem vagyunk elegen, mert mindenki sumákol, mint a szoci szavazók a fidesz győzelem után.
Hol vannak azok az emberek, akik annyit köszönhetnek Gyurinak? Hol vannak azok, akik egyetértenek vele? Akik nem hisznek a pártokráciában? Akik tüntetésre nem járnak, de persze mélyen nemzetiek? Hol van ezernyi koncertlátogató, ezernyi körlevél küldözgető, miért lapulnak most is otthon a fotelforradalmárok?
Mit vártok, sült galambot? 750 kopogtatócédula majd csak úgy összegyűlik magától? A nemzeti oldal nem ingyen étkezde: nem fogja más kikaparni a gesztenyét nektek. Szégyelljétek magatokat! A kopogatatókat nem lehet egy hónapon át gyűjteni, a döntő része egy-két nap alatt lezajlik!
Aktivistának jelentkezni továbbra is a budahazy.com weboldalon lehet. 
(Szent Korona Rádió)
Ceterum censeo:
Felhívnánk olvasóink figyelmét, hogy Budapest 17-ik választókerületében, a XI. kerületben egy másik, szintén fontos harc zajlik, itt Budaházy György választásokon való indulásáért - és ezáltal szabadlábra helyezéséért -  gyűjtünk kopogtatócédulákat! Kérnénk olvasóinkat, hogy a kerületben élő ismerőseiket tájékoztassák arról, hogy itt, ismételjük, a 17-es választókerületben Budaházy György hazafira adják le kopogtatóikat! A választókerület pontos határairól portálunkon itt, a Gyuri mellett folytatott kampánnyal kapcsolatos információkat, híreket pedig a budahazy.com oldalon talál.
Járuljon hozzá kopogtatójával ahhoz, hogy egy igaztalanul megvádolt, a rezsim által ellehetetlenített hazafi ismét a családjával lehessen!
Florian Geyer, Kuruc.info