2010. március 6-án Szűcs István (72 kg) a Hunnia Harcosai színeiben vett részt egy K-3 versenyen, ahol ellenfele a keceli Tóth István (67,5 kg) volt. Szűcs nem átallott magára húzni egy olyan pólót, amelyen a Kossuth-címer mellett hírportálunk neve is látható volt. Szűcs legjobb eredménye: kick-box Európa-bajnoki cím.

Szűcs István kuruc.infós pólóban
A 3x3 percesre tervezett küzdelem első menetének ötödik másodpercében (!) Szűcs István győzelmet aratott technikai K.O.-val. Ebben a sportágban igen pörgősek a küzdelmek, hamar eldőlhet a meccs (például a K-1-világbajnokságon sokszor 1 perc alatt kiütik a másikat, pedig ott tényleg a világ legjobbjai harcolnak). Tóth István edzője felismerte a technikai fölényt és jobb felkészültséget, ezért feladták a küzdelmet. A K-3 verseny magában ötvözi a ketrecharc, a kempo és kick-box elemeit. Küzdelem közben a versenyzők 25 másodperc földharcot is folytatnak.


Felül Szűcs

 
A Hunnia Harcosai klub jelenleg 18 főből áll, ebből hatan versenyeznek aktívan, edzéseket jelenleg Baracskán és Pusztaszabolcson tartanak. Reméljük, hogy egyre többször fogunk hallani róluk.
Sok sikert kívánunk!
Czampa Zsolt, Hunnia Harcosai nyomán Kuruc.info