Hét évvel nemváltó operációja után újra kés alá fekszik Terry Black. A kétgyermekes előadóművész a Borsnak elismerte, ősztől újra nőként szeretné élni mindennapjait - olvasható a bulvárlap internetes oldalán. A jelek szerint az, hogy mi játszódik most le a karmai közé juttatott szerencsétlen gyermekek lelkében, senkit sem érdekel.
A Rácz Károly néven született énekes először 1981-ben nyilatkoztatta ki, hogy ő valójában nőszemély, és Terry Black néven lett ismert közönsége előtt. A másodlagos nemi jelleg eléréséhez akkor nem volt szüksége plasztikai beavatkozásra, hiszen a hormonkezelések hatására a melle megnőtt.
Aztán kitalálta, hogy neki gyerekek is kellenek (a jó ég tudja, miért).

Így 2001-ben nagy port kavart, amikor örökbe fogadta Danikát, majd később Fannit. (Mert a liberális Magyarországon ez is lehetséges.) Hiszen nem elég, hogy egyedülállóként vállalta a gyerekeket, de egyesek a fasisztának kikiáltást is kockáztatva hangot mertek adni azon véleményüknek, hogy a kicsik lelki fejlődését megzavarhatják papájuk (vagy mamájuk) beteges perverzitással hirdetett ferde hajlamai. Akkor eldöntötte, hogy a továbbiakban ismét férfiként él, és leoperáltatta a "mellét".
Most pedig megint nő akar lenni a szerencsétlen. A Bors információi szerint hamarosan plasztikai sebész kése alá fekszik, és "mellimplantátummal szépül meg" (a bulvárlap megfogalmazása). Ám ő erről még nem szeretne beszélni.


– Hogy milyen műtétem lesz, egyelőre titok. Az tény, augusztustól kemény fogyókúrába kezdek, és készülök plasztikai műtétekre is. Sokáig gondolkodtam azon, hogy vállaljam-e az átváltozást, de érzem, csak így lehet teljes az életem. Szeptember végén pedig egy vadonatúj műsorral, újra transzszexuális előadóként állok majd színpadra – mesélte a szánnivaló homokos.


Egy nemzeti kormány pedig azonnal szélnek eresztené azt, aki aláírta ennek a perverz őrültnek az örökbefogadási kérvényét, s megtiltaná, hogy a hozzá hasonlók gyermekek életét tegyék tönkre.
(Bors nyomán)