A hazai sajtóban szokatlan vállalkozásra adja most a fejét a Kuruc.info. Eltűnt lányt keresünk, akit eddigi információink alapján valószínűleg cigányok raboltak el.
De kezdjük az elején:
„Tóth Nikolett 21-éves Pécsi lakos augusztus 13-án eltűnt. 165cm magas vékony testalkatú, haja szőkésbarna, szeme színe barna. Arca bal oldalán gyermekkori balesetből származó 5 cm-es forradás látható. Nikolett jó tanuló lévén a jogra készült, és kizárt dolog, hogy saját akaratából ment volna el. Legutóbbi értesüléseink szerint egy olyan társasággal látták, akiknek már volt hasonló ügyük, és jelenleg is eljárás folyik ellenük.


Olyan lányokat keresnek, akiket egyedülálló szülő nevel, egyszóval védtelen és sérült. Kisebb-nagyobb adagokban hozzászoktatják a droghoz, és Hollandiába viszik, ahol prostitúcióra kényszerítik.
Mit tehet egy anya akkor, ha az anyagi lehetőségei meglehetősen korlátozottak, és hiába tudja, kik és hova vitték a gyermekét, mégsem tud elmenni érte? Várni napokig, hónapokig…? Ha valakit fogva tartanak, annak minden nap, minden perc egy örökkévalóság.
Ha bárki, bármit tud róla kérem segítsen! „
Eddig az idézet, amit a Csellengők is megjelentetett. Amit eddig sikerült megtudnunk, hogy a lány valószínűleg Hollandiába került. A prostitúcióra kényszerítéssel foglalkozó cigánybanda két tagját is kinyomoztuk. A nevük Kocsis István és egy Répa becenevű. Tanyázási helyük: Pécs, Corvin utca 9.

A rendőrség nem hajlandó komolyan venni az ügyet, hiszen egy 21 éves lány már nem kiskorú, így nem kötelező bajlódni a sok papírmunkával, ami még a statisztikákat is ronthatja.
Arra kérjük hát pécsi, illetve hollandiai olvasóinkat, hogy próbáljanak meg segíteni. Ha valaki felismeri a képeken szereplő hölgyet, tudomást szerez hollétéről, akkor írjon a szerk@kuruc.info címre.
Kuruc.info