Ennél nagyobb összevisszaság talán egyetlen más "családnál" sincs, mint Dominik Sejdáéban (45). A "férfi" és "kedvese", "Andrea" ugyanis már nem azok, akikként meglátták a napvilágot. "Dominik" eredetileg Ilona néven született, ám húszévesen, kisfia, Radim születése után rájött: nem érzi jól magát abban a testben, amelyben él. Hosszú gondolkodás és még hosszabb műtéti procedúra folyamán "férfivé" operáltatta magát.

A liberalizmus boldog gyümölcsei - a teremtés megcsúfolása

Két évvel ezelőtt a boldogság is rátalált, megismerte Andrea Kajzarovát (32), és rögtön beleszeretett. A dolog pikantériája, hogy a "nő" sem az, akinek először gondolnák. A magas szőke nő ugyanis eredetileg férfi volt, ráadásul testépítő, Thomasnak hívták.
- Egy hasonló embereknek készült honlap chatjén ismerkedtünk meg. Nem sokkal a műtét előtt találkoztunk. Testben ugyan férfi volt, de minden mozdulata olyan volt, mint egy nőé – emlékezett vissza Dominik.
Ez maga már egy eléggé különleges szerelem története, de a "család" ezentúl is tartogatott meglepetéseket, Dominik most már 25 éves fia ugyanis nemrég "meglepő" kijelentést tett.
– Kiderült róla, hogy ő maga is "transzszexuális", és a tervek szerint ő is megműtteti magát, nemsokára Viktoria lesz – mesélte a cseh lapoknak a büszke apa. Döntésének persze semmi köze ahhoz, hogy két aberrált idióta neveli...
(Blikk nyomán)