Kedves Kuruc.info! Tolmácsoljátok kérlek lesújtó véleményemet az úgynevezett magyar "férfiaknak" - ha egyáltalán rájuk illik még ez a kifejezés (tisztelet a kivételnek).

Üzenem mindazoknak, akik a bőrfotelból nézik végig mások áldozatvállalását ezért a nemzetért, hogy az utolsó utáni percben, amikor majd őseik színe elé állnak, és megkérdeztetnek, nem tudnak majd elszámolni gyávaságukkal.

Üzenem az okostojásoknak, akiknek ugyan amikor megkapják a gázszámlájukat, kicsúszik a szájukon, hogy ezeket le kéne lőni, de azért vadul lapítanak, ha cselekedni kéne, és gyávaságukat a "nemülökfelaprovokációknak" című jelmondattal álcázzák.

Üzenem a magyar médiának a Hír TV-vel az élen, hogy ha az észosztó beszélgetős műsoraikban nincs bátorságuk megkérdezni a valódi szervezőket tényleges céljaikról, és nincs bátorságuk leadni beszédeiket, akkor legalább ne adjanak teret levitézlett politológusoknak és pszichológusoknak bent a jó meleg szobában, megmagyarázni, hogy ott a téren ezek mit miért csinálnak.

És üzenem mindazon értelmiséginek, aki képtelen a dolgokat végiggondolni és azt mondani, hogy "Kérem, uraim, teljesen jogos a felháborodás a kormány ellen, csak van, aki radikálisabb eszközökhöz nyúl, becsüljük meg őket, hisz bebizonyosodott: egy év alatt hogy nincs más út!", hogy egyszer mindenki felelni fog árulásáért.

Úgy látszik, a magyar asszonyokra marad ez a munka is!

Diósd, 2007. október 23.

Budaházy Edda

Eközben Gyuri felesége, Berni arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy házuk környékét ellepték a civil ruhás rendőrök. A korábbról már jól ismert rendszámú kocsikban általában négyen ülnek, cigiznek, olvasnak unottan.