A magyarok fajgyűlöletéről harsogó hazai zsidóink intézményesen és egyénileg is kiállnak a palesztin népirtást elkövető szentföldi testvéreik mellett. A zsidók irányította magyarországi sajtó pedig eltitkolja vagy éppen meghamisítja a Gázai övezetben zajló tömegmészárlás tényét és részleteit. Bemutatjuk az egyik legvéresebb szájú, Izraelből néhány esztendeje a magyar nép nyakára visszatért egyén által jegyzett világhálós portál erkölcsi szintjét.

Rákócza - cionistáskodik Budapesten
Rákócza Richárd egy tehetségtelen, magát újságírónak nevező egyén évekkel ezelőtt a A Hét Tükre című szélsőséges, Izraelben megjelent magyar nyelvű hetilap főszerkesztője volt. De amint Breuer Péter, Bányai László és rajtuk kívül még sok izraeli hazafi, a módszerváltás körüli esztendőkben ő is visszajött Magyarországra. S mivel elég kevés itt a zsidó újságíró és egyéb propagandista, ezek az emberek most Budapesten cionistáskodnak, hazudoznak, heccelik a magyarokat és az arabokat. Rákóczának van egy Miért Cion? nevű portálja, ahol az utóbbi napokban természetesen bőséges, számos fényképpel illusztrált beszámoló és hírmagyarázat olvasható a Gázai övezetben zajló népirtásról.
Az aljas és cinikus hazudozás felsőfoka olvasható itt a Gázai övezetben gyilkolt palesztinok tragédiájáról. Az egyik képen az izraeli katonák által súlyosan megsebesített kisfiút cipelnek társai az utcán. Rákócza képaláírása a következő: „A gyilkosbanda (sic!) tudatosan minél nagyobb szenvedést okoz a polgári lakosságnak” Igen, tényleg gyilkos banda, csak nem az, amelyiket a beteg lelkű egyén annak nevez. De találunk a portálon a valódi gyilkosokat buzdító és értük szóló zsidó imádságot is latin betűs átírásban.
A Gázavárosban működtetett ENSZ iskolában véghezvitt tömegmészárlásra is van zsidó magyarázata a portálnak, amelyet alább kommentár nélkül, csupán a elgondolkodtatás szándékával leközlünk:

A cionista portál képaláírása: A gyilkosbanda(!) tudatosan minél nagyobb szenvedést okoz a polgári lakosságnak
„Fentebb szóltunk az ENSZ-iskolában történt katasztrófáról, amit ugyancsak az emberiesség elleni bűncselekményeket szakmányban elkövető iszlamista banda idézett elő. Mi sem magától értetődőbb, mint hogy az ENSZ-iskola tömve volt, méghozzá olyan gyerekekkel, akik egyébként nem is mind oda jártak… A tömeghalál után a Hamasz emberei gyorsan megjelentek, és a holttestek közül kivették a felnőtt férfiak hulláit. Ez is bevett gyakorlat: likvidált gyilkosaikat igyekeznek – az azonosítást elkerülendő – minél gyorsabban eltemetni.
Gázai polgárok beszámolóiból tudjuk, hogy a terrorszervezet emberei szó szerint a fülüknél fogva rángatnak magukkal kisgyerekeket, miután tartanak attól, hogy gyermektúsz híján az izraeli hadsereg igen zabos srácai még annyi időt se hagynak neki, hogy szálámot mondjon, csak odapörkölnek. Vannak, akik polgári otthonokban tartanak fogva egész családokat, mások ENSZ-intézményekbe és persze mecsetekbe vették be magukat. Az izraeliek több alkalommal tapasztalták az utcai harcok közben, hogy Hamasz-tagok akár fél tucatjával is terelik maguk előtt – élő barikád gyanánt – a civileket.”
Mikó Áron – Kuruc.info