Menetrend szerint megérkezett posztmodern világunk újabb mumusa, a H1N1 fantázianévre keresztelt influenzavírus. Nem lévén sem biológus, sem orvos, nem tudok felelősséggel és tudományos megalapozottsággal állást foglalni a dolog gyógyászati, illetve természettudományos vonatkozásait illetően, a társadalmi kihatásokat és összefüggéseket tekintve egy tény azonban bizonyosnak látszik: valami nagyon nincs rendjén az új influenza-járvány ügyében.
Tudjuk, nem előzmények nélkül való a H1N1-gyel történő riogatás. Átéltük már az AIDS-mizériát, s emlékezhetünk, akkor, a ’80-as, ’90-es évek fordulóján a média, valamint a saját üzleti érdekeiket képviselő „szakemberek” – kis túlzással – azzal riogatták az emberiséget, hogy amennyiben valaki heteroszexuális kapcsolatot létesít egy másik emberrel, az ördög rögvest elviszi, s csupán egy-két évtized kérdése, hogy bolygónk lakosságának jelentős része megfertőződjön. Aztán, mint minden szenzáció-lufi, ez is kipukkadt. Kiderült, hogy a HIV-pozitívok, vagyis a vírushordozók szinte mindegyike homo-, illetve biszexuális, illetve intravénás kábítószer-élvező, egy normális életvitelű ember aligha betegedhet meg, s válhat AIDS-beteggé. Azt kimondani, hogy alapvetően az elferdült szexuális orientációjú populáció problémája az AIDS-fertőzés, a politikai korrektség (bizonyos témák tabusítása) kényszeres szorításában akkoriban nem volt ajánlatos a nagy nyilvánosság előtt hangoztatni.
Aztán jött a többi fiktív világjárvány. A szivacsos agyvelőgyulladás veszélyére hivatkozva százezer számra mészárolták le – nagyobbik részüket vélhetően teljesen értelmetlenül – a szarvasmarhákat, nyilván valamely üzletileg ellenérdekelt tőkés társaság(ok) nagy örömére, s még nagyobb hasznára. Emlékezhetünk még a hepatitis-B őrületre is. Akkor a vakcinát gyártó egyik nagy cég oltóanyagainak szavatossági ideje rövid időn belül lejárt, s hogy ne érje őt milliárdos veszteség, hatalmas médiakampányba kezdett az oltás népszerűsítése végett. Néhány éve a globalista körök a madárinfluenza-paranoiával tartották sakkban a világot. Természetesen akkor sem történt semmi rendkívüli azon túl, hogy néhány jóhiszemű vagy kellően elbutított médiafüggő honfitársunk évekig nem mert szárnyasból készült ételt fogyasztani.
S így érkezünk el napjaink aktuális bolondériájához. Micsoda véletlen, hogy akkor szabadították valakik az emberiségre a komoly szaktekintélyek véleménye szerint is mesterségesen, laboratóriumi körülmények között előállított vírust, amikor kibontakozott a nagy gazdasági világválság. Nyilván a két jelenség között semmiféle összefüggés, illetve kapcsolat nem lelhető fel. Mára már a világhálón, a nyomtatott és az elektronikus sajtóban mindenféle összeesküvés-elméleteket hallhatunk-olvashatunk, nem is szólva a kreténebbnél kreténebb kör e-mailekről. Hogy valami nagyon nincs rendjén az új influenza körül, azt jelzik a nyilvánosságra kerülő botrányok is. Ezek közül az egyik legnevezetesebb volt, hogy Németországban más fajta vakcinával oltották be az elit és megint mással a „plebs” tagjait. Vajon miért?
Magyarországon pedig nagyon „elkeserítő” a helyzet, mivel az istenadta nép nagyobbik része megveszekedett makacssággal semmi áron nem akarja magát beoltatni. Pedig nagy csinnadrattával megkezdődött ám a PR-kampány! Jeles személyiségek, miniszterek, polgármesterek, az egészségügyi hatóságok vezető tisztségviselői egymás után veszik fel a H1N1 ellen védelmet biztosító oltásokat. Ha ugyan azt kapják, s nem valami egészen más kémiai összetételű folyadékot. Ezek a nagy nyilvánosságot kapó politikai reklámok valószínűleg annyira hitelesek, mint a Draskovics elvtárs által bemutatott ominózus videofelvételek a Magyarok Nyilai elnevezésű szervezet robbantásáról. S nyilván a H1N1 is olyan fokú veszélyt jelent a magyar társadalomra, mint a Magyarok Nyilai által előkészített fiktív terrorista akciók.
Magyarországon a H1N1-őrület úgy kellett Bajnaiéknak, mint hívő kereszténynek a megváltás misztériuma. Hiszen hangoztathatják, hogy hazánkban azért alakult ki a rendkívül kritikus gazdasági és szociális helyzet, mert globális válság van, ráadásul most már a tönkrement és perspektíva nélkül vegetáló magyar, végképp elfordulva a választások előtt a politikától, örülhet annak, hogy legalább az ördög nem viszi el, hála szeretett kormányunk gondoskodásának és rá irányuló figyelmének.
Az igazi, pusztító vírushordozó, a mi valóságos H1N1-ünk azonban a gazdasági és hatalmi pozíciókat bitorló ex-bolsevik nómenklatúra és bankár-oligarchia. Ezek gátlástalan önkényével és nemzetgyilkosságra törekvő politikájával szemben kell immúnissá válnia a magyarságnak. A vörös vírust, valamint kék árnyalatú mutációit kell elpusztítani, hogy végre ez a nép büszkén, felemelt fejjel vehesse birtokba az ősei által megszerzett és általuk rá örökül hagyott jussát. 
 
Lipusz Zsolt – Kuruc.info