Olvasó: Szombat délelőtt Sajószentpéteren a közúti felüljáró/híd környékén suhancok (cigányok) ismét megdobáltak egy személyvonatot. Ezúttal az egyik kő az ablakot betörve eltalálta egy nő fejét a halántéka mellett. 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, de az orvosok szerint, ha a halántékán érte volna a kő, meg is halt volna. Kuruc.info: A sokadik, közveszélyt előidéző cigánybűncselekmény, ezúttal súlyos sérüléssel, a judeonáci kormány és a szalonellenzék mégsem tesz semmit. Nyugat-Európában drákói büntetést szabnak ki a közveszélyokozók, vonatdobálók stb. ellen és őrzik is a vasutat. Itt a pedofilkormánytól támogatott, babusgatott színesek addig fogják folytatni, amíg egy súlyos tömegkatasztrófa be nem következik.




Ezt vasútőröktől hallottam a hídnál, másrészt azért is biztosan igaz, mert Szentpéteren egy őr szokott lenni és az sem megy el olyan messze az állomás épületétől. Ettől súlyosabb esetről még nem hallottam/olvastam a világhálón. Miért? Mert ha lehet, elhallgatják, ha súlyos pláne! Itt a példa, olvasott valaki erről valamit valahol...? Én nem találtam semmit.

Szombat reggel jó kihalt a vonat, nem volt aki akármilyen médiumnak hírül adta volna az esetet, a vasutasok érthető, hogy nem reklámozzák, a rendőrök pedig nem mondHATnak semmit.

Egyébként a cigányok rendszeresen lopnak az állomáson áthaladó, ócskavasat szállító szerelvényekből, ha megáll annyi időre, hogy összeverődjön a környékről a csürhe. Miért nem lépnek már fel keményen a vonatfosztogatás ellen? (Amerikában ezért törvényadta jog agyonlőni a fosztogatókat - a szerk)

Megvárják talán, amíg az élősködők "nem csinálnak valamit", az egyébként itt sűrűn megtalálható, veszélyesebbnél-veszélyesebb anyagokat szállító tartálykocsikkal. Klór, vinil-klorid, metanol, sósav, kénsav, salétromsav, ammónia, anilin... átlag 40 ezer literes "kiszerelésben". Ezekkel/ezekre vigyázni kéne!

Üdvözletem: S. N.

ui: a képen (korábban készült, de jól megfigyelhetők a naponta ott ott ólálkodó férgek) látható tartálykocsikban anilin van, mi van, ha nem jön vasas vonat és elkezdik azokat piszkálni...