Orbán Viktor és alvezérei hallgatnak, nehogy nagyon nagyon megsértsék a héberek legendás érzékenységét, de azért a fővárosi Fideszt arra utasították, hogy tiltakozzon a Kuruc.info-ban leleplezett, a Kultiplex nevű deviánsközpontban megtartott Fuck the X-Mass party 2. (rossz angolsággal ugyan, de azt jelenti: B..meg a karácsonyt parti 2.) ellen. Mindenesetre tény, hogy a Zsidesz, amely szemrebbenés nélkül beállt a Magyar Gárda ellen hazug, uszító propagandát folytató zsidó és cigány fajvédők táborába, a szinte mindennapos és valódi magyarellenes rasszizmus esetén csupán helyi ügyként kezeli a kérdést, vagyis szerinte a keresztények arcul köpése nem olyan súlyos jelenség, hogy a keresztényirtós Tilos Rádió és a mögötte álló cionista pártok betiltását követelje. A fővárosi és az országos Zsidesz például soha nem tiltakozott a keresztényellenes nyári buzifesztivál ellen sem.

„A Fővárosi Közgyűlés úgy dönt, hogy megengedhetetlennek tartja, attól elhatárolódik, és elítéli a kereszténységet gyalázó műsorok megjelenését a fővárosban.” – áll fideszes városatyák közleményében, melyben Demszky Gábort kérik, a főváros egyhangúlag ítélje el a kereszténygyalázó műsort.

„A Tilos Rádió által támogatott, a főváros jeles kulturális intézményében, a Kultiplex moziban zajlott, Fuck the X-mas című rendezvényt a kereszténység nagy ünnepe előtt tíz nappal tartották (mintha előtte 30 nappal normális dolog lenne?! Barom fideszesek - a szerk.)”, ezért Pesti Imre és Németh Szilárd fideszes városatyák közleményben fordultak a főpolgármesterhez, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag határolódjon és ítélje el a kereszténységet gyalázó műsort.

Mint a csepel.info beszámol róla, a főváros vezetői előbb „eldugták” a szóban is megerősített beadványt. A beterjesztők ezért többször figyelmeztették az ülést vezető főpolgármester-helyetteseket, hogy szavazni kell a határozati javaslatról, mint politikai nyilatkozatról. Ekkor Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes ügyrendi kifogást keresett, mondván, hogy nincs napirenden, tehát először a napirendre vételről kell szavazni. A Fidesz, a KDNP és az MDF egyhangúlag támogatta, az SZDSZ és az MSZP pedig elutasította a napirendre vételt, így a közgyűlés nem ítélhette el a Kultiplexben történteket.

„Egyértelművé vált, hogy a város vezetői, illetve MSZP és az SZDSZ fővárosi képviselői ismét kettős mércével mérik a gyűlöletbeszédet. Úgy látszik, nemhogy nem tiltják, de tűrik, sőt ilyetén viselkedésükkel még támogatják is a kereszténységet gyalázó megnyilvánulásokat.” – áll a közleményben.

(csepel.info nyomán)