Csintalant dádázni terrorizmus, rendszeresen lincselni, választási csalni, tömegbe lövetni nem az - a Gyurcsány-rezsim alatt. Terrorveszélyre hivatkozva új jogsegélyt kért a diktatúra az USA-tól a cenzúrázatlan Kuruc.info hírportál, illetve az alaptalan gyanújuk szerint azzal összefüggésbe hozható Magyarok Nyilai ügyében - értesült az NBH-közeli HVG. Korábbi csúfos elzavarásuk után most jutottak oda El-Qróék, hogy megpróbálják, amihez egy óvodásnak is lett volna esze: inkább terrorizmus címén próbálkoznak a jenkiknél. Esélyük persze így sincs.

Atomfegyverünk is van

Gőzösfejű szegedi főiskolások, illetve a Dunaújváros Jövőjéért Egyesület egyik tagja akadt fenn az ügyészségi hálón az MSZP-s országgyűlési képviselők ellen februárban elkövetett Molotov-koktélos támadások mint terrorcselekmények miatt indult nyomozás során, de gyanúsítottként őket sem hallgatták ki - sajnálkozik a HVG, és mint alább is bebizonyosodik, az "ügyészségi hálón való fennakadás" is erős túlzás.
Az akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújtható bűntett ügyében ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás a Központi Nyomozó Főügyészségen, amelynek munkáját külön akciócsoporttal segíti a Nemzeti Nyomozóiroda (NNYI) és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH). (Jellemző módon semmiféle szuperrendőri, titkosszolgálati nyomozócsoport nem foglalkozik a valódi terrorizmussal, például a bestiális kegyetlenségű cigányterrorral, amelynek egyre több megerőszakolt, megcsonkított, agyonvert idős magyar esik áldozatául. A politikai rendőrséget, vagy inkább bűnőrséget és a moszados befolyású hazai titkosszolgálatot az is hidegen hagyja, hogy a kormány választási csalással került hatalomra, hogy Gyurcsány jogerősen okiratot hamisított, s csak azért nem vonult börtönbe, mert ez a bűncselekménye, egy az ezerből, elévült, és az sem számít az ügyészségnek, hogy a rezsim parancsára gumigolyó sörtüzet zúdítottak a magyarokra 2006. október 23-án. Tehát, van itt maffiatevékenység és terrorizmus garmadával, csak "teljesen véletlenül" nem a jó irányba nyomoznak a hatósági csicskák - a szerk.)
Nemrégiben e procedúrához csatolták a Hiller István és Kóka János otthona elleni támadások iratait is. Néhány napja a nyomozóiroda jár el Meggyes Tamás (Fidesz) esztergomi polgármester háza és autója elleni merénylet, illetve Csintalan Sándor jogos megverése ügyében; előbbi esetben rongálás, utóbbiban "különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és kifosztás" a gyanú, mely bizony ismét ferdítés, a mocsok néhány karcolással megúszta. (Arról nem is beszélve, hogy ha Csintalan dádája meg néhány koktél terrorizmus, akkor a cigánylincselések minek minősülnek? Mindenesetre a nyugati világ jó része, a cionista nyomás dacára, az USA és néhány csatlósa kivételével még a honvédő libanoni Hezbollahot sem hajlandó terrorszervezetnek tekinteni, így elképzelhetjük, mekkora esély van a Magyarok Nyilainak ilyetén való megbélyegzésére - a szerk.)
"Miért ne hívtam volna föl őket? Ők a város MSZP-s országgyűlési képviselői" - kérdezett vissza bátran a HVG-nek nyilatkozva Hum János, a Dunaújváros Jövőjéért Egyesület aktivistája, a városi közgyűlés közbeszerzési bizottságának külsős tagja, miért csöngette fel otthoni számán Dér Zsuzsannát, valamint Kálmán Andrást (utóbbi Dunaújváros polgármestere is) néhány órával azt megelőzően, hogy mindkettejük otthonát támadás érte. Hum nyilvánvaló magyarázata: arra volt kíváncsi, megszavazzák-e másnap a Parlamentben az egészségügyi törvény módosítását. Dér igennel válaszolt, Kálmánnal ellenben nem tudott beszélni, csak a feleségével.
Ugyanazon az éjszakán, nagyjából egy időben, hajnali 2-4 között Molotov-koktélok robbantak Sándor István volt gödi polgármester és a kunhegyesi Herbály Imre otthonánál is. A merényleteket a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg vállalta magára, akárcsak a Csintalan elleni, jól megérdemelt attakot, illetve a budapesti Broadway jegyiroda elleni támadást, amely ügyben a HVG lapzártájakor még nem jelölték ki az eljáró nyomozóhatóságot, de alighanem az is az NNYI lesz.
Bár nem titkolja olykor markánsan jobboldali érzelmeit, saját elmondása szerint Humnak nincsenek radikális kapcsolatai - az internetes keresés sem mutat ellenkező eredményt -, s két telefonhívás nyilvánvalóan kevés lesz az államügyészeknek összefüggésbe hozni a cselekményekkel.
Hasonló a helyzet a HVG szerint március végén, valójában február 22-én - öt nappal az új rendészeti miniszter, az erőt fitogtatni szándékozó Draskovics Tibor kinevezése után - jogellenesen, tanúként előzetes idézés nélkül, bilincsben elhurcolt szegedi főiskolásokkal: őket a nemzeti radikális rendezvények állandó résztvevőiként ismerik ugyan a csongrádi megyeszékhelyen, ám a náluk tartott házkutatás során sem találtak arra utaló nyomot, hogy részt vettek volna a "terrorakcióban".
Az NBH-munkatársak színvonalára jellemző: pl. amiatt is gyanúsnak tartják Szalma László bajtársunkat, hogy nyilvánosan bejegyezte a magyaroknyilai.hu doménnevet (ha inkognitóban akarta volna, nem magyar végződésűt regisztrál), amin mellesleg a mai napig nincs tartalom. Ennyi erővel persze pl. Novák Elődön is számon lehetne kérni a libsi Sziget közerkölcssértéseit és egyéb törvénytelenségeit, miután ő birtokolja a fesztivál sátoros részéről elnevezett civilsziget.hu domént, mely mellesleg a Magyar Szigetnek csinál reklámot.
A köztörvényes bűnözőkkel, politikai maffiózókkal oly elnéző, sok esetben kifejezetten bűnpártoló hatóságok tehát sötétben tapogatóznak. Egyelőre az sem biztos, létezik-e egyáltalán a Magyarok Nyilai - véli a HVG, melyet bizonyára meggyőzne egy, a szerkesztőségükbe dobott koktél... Az ügyészség szerint szervezettségre utal a képviselők elleni attak (míg a hetente magyar életeket kioltó, cigányok által elkövetett csonkításos és egyéb mészárlások, lincselések, szervezett, üzemszerű rablások, kábellopások teljesen spontán, véletlen cselekmények, ugye - a szerk.) esetében az egyidejű elkövetés, amelyet - s ez igaz a Csintalan elleni támadásra is - a sértettek környezetének alapos feltérképezése előzött meg. Profizmusra enged következtetni, hogy azonosítható bizonyítékot eddig nem sikerült rögzíteni.
A legígéretesebb nyomnak a merényleteket vállaló e-mailek tűnnek, amelyekről az a - (teljesen alaptalan, de most még nem kommentáljuk részletesen a balfékeket ebben a vonatkozásban - a szerk.) - gyanú, hogy az Amerikai Egyesült Államokban működő szerverről érkeztek, ugyanonnan, ahol a "terroristákkal" ideológiai rokonságot mutató Kuruc.info honlapot üzemeltetik (Szerintünk és minden normális magyar ember szerint a Gyurcsány-rezsim mutat rokonságot terroristákkal - a szerk.). Ennek ügyében a magyar(országi cionista - a szerk.) hatóságok már kértek jogsegélyt az USA-tól (ekkor Schmidt Mária történész telefonos híváslistájának kiszivárogtatóját keresték), de az amerikai törvények miatt finoman szólva nem jártak sikerrel (egy Magyarországon kiskirálynak számító Schmidt Macát ráadásul kutyába se vettek odaát ócska, lopott milliárdjáért). A HVG "nemzetbiztonsági" (vagyis: nemzetellenes - a szerk.) értesülései szerint a napokban - immár a tengerentúlon alighanem érzékenyen kezelt terrorcselekmény-sorozattal is érvelve - újra próbálkozott a hazugságügyi és rendetlenségi tárca.
Ha végül sikerül tetteseket fogni, az ügy precedens lesz: magyar "terroristák" eddig nem álltak hazai bíróság előtt. (De még állhatnak, ha Gyurcsány, Gergényi és társai végre számon lesznek kérve - Kuruc.info szerk.) Ügyészi berkekben éppen ezért úgy látják, sok múlik majd a törvényszék hozzáállásán. Hasonló a helyzet, mint a kilencvenes évek elején a gazdasági bűncselekményekkel volt: a jogi arzenál adott, de az igazságszolgáltatás résztvevői is csak tanulják az alkalmazást. Abban a rendőrségen és az ügyészségen is egyetértenek, a radikálisok cselekményei, terveik, szervezettségük túlnőtt azon a ponton, amikor még szánalmas operetthadseregként lehetett kezelni őket. Úgy tudni, vizsgálják a csoportok, vezetőik anyagi hátterét is, szemet szúró ugyanis, ahogyan az elmúlt másfél-két évben megerősödtek. Budaházy György például évekig működött a Lelkiismeret '88 csoport színeiben (valójában sosem - Kuruc.info szerk.), miközben a kutya sem figyelt oda rá, míg a 2002-es hídfoglalás után, de főképp a 2006. őszi budapesti felkelés idején egy csapásra lett anyagi bázisuk (ez ismét erős túlzás - Kuruc.info szerk.) és nyilvánosságuk. Utóbbi főképp a kuruc.infónak köszönhető - ad hálát a H(itközségi)VG.
(HVG nyomán Kuruc.info)