Tisztelt Szerkesztők! A kovácsgézás cikkükhöz szeretnék hozzászólni. Mint egykori MÖM-tag, mélységes megdöbbenéssel olvastam Kucu ügynökmúltjáról. Így utólag sok furcsa kijelentésére, tettére megvan a logikus magyarázat.

Több ízben is nagy nyilvánosság előtt nemzeti körökben ismert radikális politikusokról elég terhelő dolgokat terjesztett, pont ő. (Ez amolyan Csurka-szindróma, az Ügynök, hogy saját múltját elleplezze, másokat feketít be, ügynököz.) Pl. a Jobbik pártigazgatójáról, Szabó Gáborról és Novák Elődről azt állította többek előtt, hogy NBH-sok. Mindezt még azzal a képtelenséggel is megfejelte, bizonyítandó információja hitelességét, hogy ezen értesüléseket egy magas rangú ex-NBH-s ismerősétől tudja, aki egyébként MÖM-szimpatizáns (Az ugyebár természetes, hogy egy ellenállónak magasrangú ex-NBH-s ismerősei vannak, akik ráadásul lazán elszórják a "tutibiztos" infókat - a szerk.).

Tapasztalataim, plusz megnyilatkozásai alapján az a benyomásom alakult ki róla, hogy roppant öntörvényű, karrierista, az újabb s újabb agymenéseiről azt hiszi, ő találta föl a spanyolviaszt, s ezért minimum minden igaz radikálisnak bármely elképzelése mellé be kell állnia, különben Kucu rögtön rásüti, "Fúj, te összefogásellenes, mocskos, moszados, cionista ügynök! Hát miattad nem tudunk összefogni, pedig mi megpróbáltuk megint." Valójában azonban az az igazság, hogy az ilyesféle nagygyűlések remek alkalmak annak bizonyítására, igen, én, Kovács Géza, tökös gyerek vagyok, leültettem egy asztalhoz a teljes radikális tábort, látjátok, itt van Budaházy, Toroczkai, Vona! Ugyan ész, tehetség, karizma dolgában közelükbe se érek, ám mindezt pótolni tudom jó adagnyi ravaszsággal. Így aztán látszatra egyre fontosabbnak mutatta magát, pedig alapjában rendkívül piti alak.

Ennek megvilágítására csak két érdekességet említenék. Az egyik a gerinctelensége. A MIÉP IT vezetőjeként anno kőkeményen védte, istenítette Csurka Istvánt, majd mikor már a szerény képességű Géza is rájött Giziék turpisságaira, bűncselekményeire, pénzlenyúlásaira, bolsevik típusú permanens ellenségkereséseire, egyszóval a MIÉP totális leépülésére, kilépett a pártból, elhagyván a süllyedő hajót. Ezek után, 180 fokos fordulattal az addig ajnározott Csurkát válogatott szidalmakkal illette (csakúgy, mint a MÖM valódi elnöke, a kicsit buzis hangú, középszerű Kakuk Attila). A másik a kicsinyessége. Kovács Dávidot (akit különben a Kuruc.info sem kedvel, Csurkával való pénzlenyúlási akciója miatt - a szerk.), a Jobbik egykori vezetőjét azért fúrta, mocskolta állandóan, mivel nem volt képes túltenni magát azon a személyes sérelmén, hogy 2002-ben, a szűkebb pátriájában, Komárom-Esztergom megyében induló Kovács Dávid, akkor még MIÉP-es országgyűlési képviselőjelöltként messze a legjobb eredményt érte el.

Végül még egy kis adalék Budai Kucu Attila szellemi képességéről, arról, hogy mennyire nincs önkritikája, realitásérzéke. Álljon itt egy idén március 26-án kelt, általa írt MÖM-közlemény részlete. Nem is csodálkozom, hogy nem hoztátok le - pedig nyilván elküldte boldog-boldogtalannak -, mert kiválóan alkalmas arra, hogy túlzásaiból adódó szánalmasságával lejárassa a radikális oldalt:

"A 2006. év elején a hatalom tudomást szerzett Gyurcsány Ferenc elleni akciónkról. Nemzeti ünnepünkön, mint ismert, az Alkotmány utcában szerettük volna keresztezni az MSZP-SZDSZ honatyák útját. Ez a március 15-e volt az, amikor "terrorista támadásról" vízionálva hergelték a közvéleményt, és példátlan biztonsági intézkedéseket foganatosítottak.
Akciónkat a szervezési hiba és a fokozott rendőri ellenőrzés nehezítette, körülbelül 50 ember vett volna részt a kivitelezésben. A teljes tervet kevesen ismerték; a MÖM konspiratív szervezési módszerei ma is őrületbe kergetik az elhárítást, ezért iránymutatóak. Két helyszínről közelítettük meg az előre feltérképezett, kijelölt akcióállomást, de az úttest baloldalán az egyik szárny lemaradt. Ennek ellenére reális lehetőség volt arra, hogy a Magyar Önvédelmi Mozgalom feliratot kifeszítsük Gyucsánnyal és Kunczéval szemben, mert az NBH több okból kifolyólag felkínálta a lehetőséget, megnyitotta a folyosót. Céljuk nem más lett volna, hogy betudja határolni, kik alkotják a MÖM keménymagját, és bebizonyítsák a terrorfenyegetettséget.
Öt-hat méterre volt Gyurcsány, de egy pillanat alatt felmértem, hogy eszközök vagyunk a nagypolitika kisdedjátékában..."
Nohát ennyit szerettem volna hozzáfűzni írásukhoz. Azért, ha lassan is, de tisztulunk, s inkább hulljon le a lepel bármelyik radikális nagyvezérünkről, mintsem hogy adott esetben árulónkká legyen. Ez a gézás történet is jó példa arra, amit az Ige mond, ne emberben bízzatok! (Jer 17,5 és Jn 15.) Alapozzunk Urunkra, Istenünkre, Hozzá forduljunk bizalommal, s Ő megsegít minket a harcban!
Úgy legyen! Hajrá Kurucok!

Üdv.
Egy volt mömös hazafi