Néhány, a cigányságot fenyegető plakátot helyeztek el a szabolcsi Rakamazon. Ezen felháborodva több tucat helybeli roma kezdett gyülekezni a településen, s közülük sokan ásókkal, kapákkal és más szerszámokkal is felfegyverkeztek. Egyikük egy szamurájkardot is magával hozott, ellene szabálysértési eljárást indítottak.
Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság indított vizsgálatot - tájékoztatta a testület szóvivője vasárnap az MTI-t, hozzátéve: a szabolcsi kisvárosban és környékén a rendőrök azóta fokozott jelenléttel biztosítják a köznyugalmat.
Fülöp Gergely százados elmondása szerint a fenyegető plakátokat "a Magyar Gárda nevében" ragasztották ki még pénteken a szabolcsi kisvárosban. A romák állításuk szerint az őket támadni készülők ellen fogtak össze, amikor szombat este gyülekezni kezdtek a településen.
Mivel a szombat esti spontán demonstrációnak sok résztvevője volt, a közbiztonság fenntartása érdekében mind a Nyíregyházi Rendőrkapitányságról, mind a megyei főkapitányságról megfelelő létszámban rendőröket vezényeltek ki, valamint fokozott ellenőrzéseket vezettek be, s igazoltatták az arra közlekedőket.
A gyors rendőrségi intézkedésnek is köszönhető, hogy a demonstráció komolyabb rendbontás nélkül véget ért, résztvevői pedig szétszéledtek a városban.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság egy rakamazi személy ellen indított szabálysértési eljárást közbiztonságra különösen veszélyes eszköz - egy szamurájkard - birtoklása miatt - mondta Fülöp Gergely.
(MTI)
Kuruc.info: 1.) ugye, emlékszünk a nevezetes tarnabodi provokációra (lásd: A 168 Tóra megint uszít: "Halál a cigányoknak. Heil Magyar Gárda!"). Ott is úgymond a Gárda nevében uszítottak, és ott is egyértelmű volt a provokáció. Megkérdeztük akkor, feltesszük a kérdést most is: miért lett volna érdeke a Gárdának, hogy úgymond “provokatív” plakátokkal hergelje a tücsköket?

Tarnabodon az állítólagos heilmagyargárdázó, halálacigányokrázó levelekről azonnal kiderült, hogy provokációk. Miért kellene elhinnünk azt, hogy a jelen eset nem az?

2.) A felfegyverzett romák közül csak egyetlen eggyel szemben indítottak szabálysértési eljárást. A kapákkal, kaszákkal talán nem lehet ölni? Azok vajon miért voltak a romáknál?  A roma kultúrából oly “közismert” újévi rituális földművelésre mentek velük? Ha nem, akkor miért volt náluk ilyen? És, ami a legfontosabb, megmotozták-e a zsaruk a romákat, ahogy azt a kiskunlacházi  gyűlés magyar résztvevőivel tették (lásd EZT és EZT)? Ha nem, miért nem, és miért nem tették a cigányvezetők által is “felfegyverzettnek” nevezett kiskunlacházi, ráckevei gyilkos cigányokkal ugyanezt? Ha itt is megtették volna ezt, a 200 cigány zsebeiből sokminden (pl. lőfegyverek, gránátok) is előkerültek volna, hiszen napról napra halljuk a híreket mokka tömegverekedékről, ahol kisebbségünk előszeretettel dobál gránátot, lövöldöz pisztollyal (bizonyítékért lásd pl. EZT). És, amit azt magától a bűnpártoló, SZDSZ-es Popper Pétertől is tudjuk, a romák fel vannak fegyverkezve, és (fehérellenes) harca készek… Nekik szabad törvényen kívülinek lenni, tessék mondani?
Végül, arra is kíváncsiak vagyunk, Tóth Ákos megírja-e a "Kardok" c. opuszát is, az imént hivatkozott (de még egyszer linkeljük, annyira “jó”) , Kiskunlacházával foglalkozó "Viperák" nyomán. Vajon ezt is vezércikként (és nem a Vélemény-rovatban, szemben egyes fajvédők csúsztatásával) hozná le a Néphazugság, ha megírná? A két kérdésre egyértelmű a válasz: nem. A Néphazi valszeg hallgatni fog az eset kardos vonatkozásairól. Ha meg mégis megírná, Tóth Ákos és fajvédő társai nem fognak vezércikkeket írkálni olyan befejezéssel, hogyaszongya “Fáklyával vonultak, egynémelyek fegyverrel. A gyűlölet szisszen, mint a kicsapott vipera.

Mint tudjuk, a liberális kettős mérce nemlétező, ronda, náci agyszülemény. Így várjuk Tóth Ákos vezércikkeinek folytatását.
Íme, a Gárda Sz-Sz-B megyei kapitányának nyilatkozata
Adjon az Isten!
Kissé értetlenül állok a rakamazi cigányságot ért provokációval szemben. A Magyar Gárda e hónapban biztosan nem tervezett semmilyen demonstrációt, felvonulást Rakamaz kisvárosban. Ha tennénk is ilyet, úgy a törvényességet betartva, 72 órával a rendezvény megkezdése előtt bejelentenénk az illetékes rendőrkapitányságon azt, és jelentős létszámban felvonulnánk, nem pedig sunyi módon, plakátokról fenyegetőznénk.
Felhívtam a mai napon több rakamazi ismerősömet, és meglepő részinformációkat kaptam az esettel kapcsolatban. A plakátokat a cigánynegyed utcáiban ragasztgatták ki. Tavaly hasonló jellegű plakát jelent meg a rakamazi cigánysoron. Akkor bőrfejű támadással fenyegették a helyi cigányokat.
A 2009 januári plakátok tartalmukat tekintve a Magyar Gárda felvonulására utalnak, melyek azzal fenyegetik a cigányságot, hogy a mozgalom tagjai erőszakos cselekményeket akarnak ellenük elkövetni. A legmeglepőbb azonban a köszöntés a plakát alján, amely egyértelműen igazolja, hogy nem Gárdistáktól származik. Ugyanis, mint a 30-as évek Németországában az szokásos volt, egy egyszemélyi vezetőt, a "Vezért" élteti: "Éljen Vona Gábor!"
A Magyar Gárda tagjai pedig "Szebb Jövőt !" kívánnak egymásnak, és minden magyarnak. Egyes rakamazi vélemények szerint a helyi cigányság vezetői szeretnék a választóik támogatottságát részben, vagy egészben visszaszerezni, ezért próbálnak ellenségképet kreálni. Az azonban elfogadhatatlan, hogy százával fegyverkezzenek fel ártatlan magyarok megverésére, lincselésére, a Magyar Gárda démonizásával. 
Betelt a pohár részünkről, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk közösség elleni izgatásért, illetve jóhírnevünkkel való visszaélésért az illetékes rendőrkapitányságon. Társadalmunk problémáinak megoldásáért továbbra is dolgozunk. Ennek keretében a jobbérzésű Szabolcs-Szatmári cigányvezetőkkel folytatjuk a már 2008 decemberében elkezdett párbeszédet, többek között arról, kinek áll a háttérből érdekében, a magyarság és a cigányság összeugrasztása, hogy megtarthassa pillanatnyi politikai hatalmát.
Seres Tamás
Sz-Sz-B megyei kapitány; Esze Tamás zászlóalj
Frissítés (jan. 4. 23.02): 1.) Olvasó: “Kurucok!

A rakamazi ásós, kapás, tücsök megmozdulással kapcsolatban lenne pár infóm.

Ez a kis bátor cigány horda a vélt plakátterjesztőnek a háza előtt gyülekezett szombat este, hogy elégtételt vegyenek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy abban az időben az utcában még gyalog is alig lehetett áthaladni, mert ők mindenkinél szélesebbre duzzadtak a dühtől. Néhány honfitársunk a srác segítségére sietve, tapasztalta a túlerőt és így értesítették a helyi (beszari) rendőrörsöt, akik rögtön közölték, hogy ők oda bizony ki nem jönnek (mert fosnak, és különben is mi az, hogy a fizetésért még dolgozni is kell), így értesítették a nyíregyházi kommandósokat, akik nagy sebbel-lobbal ki is érkeztek két és fél óra múlva Rakamazra (a távolság 30km, ha siet az ember 15 perc!!!), és el is találtak a segíteni szándékozó magyar srácok (akik már akkor hazaértek látván a túlerőt) házához, (Figyelem!! Ez nem az a ház, ahol a cigányok gyülekeztek) és kérdőre vonták őket, hogy mit is szervezkednek ők itt a cigányok ellen Rakamazon??? Szóval volt egy majdnem lincselés, és a "gyorsan" kivonuló rendőrség még a magyarokat kezdi el baszogatni, mert a cigányok nem tudnak nyugodtan kaszákkal és kapákkal felfegyverkezve randalírozni! Ezt nevezem közbiztonságnak tisztelt megyei rendőrkapitányság! Vagy netán arra kell gondolnunk hogy valamiféle összenövés van a horda egyes tagjai és a "rendőrség" között? Érdekes és elgondolkodtató nem?!
 
Üdvözlettel!
 
egy rakamazi lakos”

2.) a “pártatlan”, “elfogulatlan” tájékoztatás iskolapéldáját a közismerten “független” STOP “Kapus Panna” nevezetű “újságírója” adta. A következő, imént publikált, ITT található eredetijű cikkben minden benne van, amit egy, a tények korrekt közlésével köszönő viszonyban lévő tudósításban található.

Amellett, hogy biztosra véve állítja, a Gárda az elkövető (honnan a bizonyíték, kedves Kapus Panna? A romák állítása? Azoké a romáké, akik Tarnabodon is milyen szép provokációt produkáltak?), félkatonaizza a Gárdát, még azt sem hozzátéve, amit pedig eszmetársai általában meg szoktak tenni, hogy ne legyenek perelhetők: “sokak szerint”. (Még egyszer, aki nem tudná vagy nem olvasta volna EZT: a “félkatonai” azt jelenti, hogy vagy éles lőfegyvert hord mindegyikük, az van rendszeresítve náluk, vagy a Magyar Kormány hatásköre alá tartoznak. Pannika drága! Ezek közül melyik lehetőség áll fenn?). A bevezetőt és a cikk első két mondatát meg nem is kell kommentálnunk. Hol az “állítólag”, “a romák szerint”, Pannika?

Száva Vince nyilatkozata sem piskóta. Most tekintsünk el a “több, mint 100 000 km-t autóztam” állításától, ami, finoman szólva, nehezen hihető: ha igaz lenne, akkor naponta (!), minden áldott nap legalább 273 km-t kellett volna autóznia, azaz mondjuk minden nap Nyíregyházára le kellett volna ruccannia és vissza. Tartunk attól, hogy ez a 100 000-res szám úgy jött ki, hogy Száva barátunk alátámasztani igyekszik az APEH felé is az útnyilvántartását....

Ne tévesszük szem elől a Magyar Királyi Bíróság-aranyköpést sem. Száva úr! Ennyire van tisztában a magyarországi viszonyokkal? Hány évtizede nem királyság (monarchia) az államformánk, hmm?

Szamurájkard és Magyar Gárda - áll a bál Rakamazon

Újra hallatott magáról a Magyar Gárda. Rakamazon fenyegető plakátokat helyeztek el a romák ellen, erre fel azok kapákkal és kaszákkal vonultak az utcára. Volt, akinek kabátja alatt szamurájkard lapult. Száva Vince, az ismert roma politikus szerint azonban erőszakra nem lehet erőszak a válasz, hiszen a szélsőségesek éppen ezt akarják.


Ugye senki sem hitte, hogy a nemrégiben kimondott bírósági ítélet gátat szabat majd a Magyar Gárda működésének?! Az újév első napjaiban már hallatott is magáról a szélsőséges megmozdulásairól elhíresült félkatonai szervezet. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település utcáin több helyen cigányellenes mondatokkal méltatták a helyi kisebbséget a Magyar Gárda nevében. Az iromány elérte a hatását, hiszen péntek délutánra már több tucat ember demonstrált a település főutcáján. A rendőrségnek biztosítania kellett a területet, tartva egy esetleges konfliktustól.

"Éppúgy elítélem a szélsőségek provokációjára erőszakkal válaszolók viselkedését, mint magát a Magyar Gárdát. Úgy vélem, ezt a kesztyűt nem szabad felvennünk, hiszen a Magyar Királyi Bíróság józanul és igazságosan foglalt állást a Magyar Gárda működésére vonatkozólag" - mondta el a STOPnak a Magyarországi Kisebbségek Pártjának elnöke, Száva Vince, aki hamarosan ellátogat a szabolcsi faluba is, hogy felmérje az ott kialakult helyzetet, és józan, békés gondolkodásra szólítsa fel az embereket. Mint elmondta, az elmúlt évben több mint 100 ezer kilométert hajtott bele autójába, hiszen rengeteg, romákat ért támadás történt, ahol szükség volt az általa irányított szervezet munkájára. Persze ugyanúgy fellépett azok ellen a romák ellen is, akik arra bíztatták a tömegeket, hogy maguk szolgáltassanak igazságot sérelmükben.

A Rakamazon történt demonstráció békésen zajlott, mindössze egy férfi ellen indult eljárás, aki egy méteres karddal érkezett a helyszínre. Ellene közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt indítottak eljárást. A többi felfegyverkezett, indulatos embert egyszerűen hazaküldték a rendőrök. De ezzel nem biztos, hogy vége a konfliktusnak, hiszen úgy tudjuk, az a hír járja, hogy a Gárda masírozni fog Rakamazon.
Frissítés (jan. 5. 12.54): A rakamazi közállapotokkal kapcsolatban idézzük a fenti STOP-cikk egyik olvasói  hozzászólását:

jano36 2009.jan.05. 09:01

A cikk írója nem tudom mire fel közli tényként hogy gárdisták tették ki a plakátokat!
Talán valaki látta?
Érdekes módon azt nem lehetett sehol olvasni a sajtóban mikor Rakamazon sorozatosan egész utcákat fosztottak ki reggelre a cigányok és kínálták azt visszavásárlásra annak akitől előzőleg ellopták! Ezek pedig tények voltak nem pedig feltételezések! Vagy ez nem érdeke a tisztelt fajvédőknek hogy nyilvánosságra kerüljön?
Frissítés (jan. 5. 12.54): Olvasó: Üdvözletem!

Hosszú ideje csak olvasom a híreket és nem igazán volt hozzáfűznivalóm a dolgokhoz.
A rakamazi eset viszont nálam is kiverte a biztosítékot. Nemrégen voltunk ott egy temetésen.
Előzőleg sokáig nem találkoztam az ott élő rokonaimmal. A temetés után többjükhöz is bementünk egy kis beszélgetésre. Ami meglepő volt, a szokásos "Hogy vagytok? És ti?" kérdés után a téma következő volt: mindenki jól van, csak a cigányokkal van baj. Kérdeztem, hogy miért? Azt mondták, mert az utcákon randalíroznak, viccből leverik mindenki kapucsengőjét, beszólogatnak, verekednek.
Régen nem ilyen volt, mondtam. Mára sajnos ez van, felelték. Négy különböző családnál voltunk és mindenhol ugyan ez volt a téma. A legérdekesebb történet azonban az iskolában történt meg. Van egy helyi cigány vezér, "A Géza". Állítólag a fiacskája randalírozott az iskolában, ezért a tanárnő felvitte a tanáriba. Apucit egyből értesítették a többi purdék mobilon és pár perc múlva megjelent egy szamurájkardot lóbálva. A tanárnő fejét állítólag bele verte a falba, majd hadonászott egy kicsit. Kiértek a rendőrök és kérték: "Gézám, ne csináld már!". Mire "A Géza", takarodjatok innen, semmi közötök hozzá, kussoljatok, kaptál plazma tévét vagy nem?
Két kérdés merül fel, amire tudjuk a választ a mostani történetre is.

1. A rendőrök vajon miért nem intézkedtek utoljára? Nos, el lehet képzelni.
2. Ki tette ki a röplapokat? Szerintem valaki akinek már nagyon elege van belőlük és így próbált meg valamilyen eredményt elérni, hogy ne legyenek állandóan cseszegetve.

Én Pesten lakom, bérházban és egy cigány lakónk van. Neki is van szamuráj kardja és azzal fenyegetőzik, mikor bömbölteti a zenét és szólnak neki. Mert ugye a parasztok zavarják az ő szórakozását. Nem ő a dolgozó ember pihenését. És rendőrök vajon mit tesznek? Pontosan, hogy semmit.

A nevemet és nickemet kérem ne írják ki, Rakamazon sok a rokonom, nem szeretném ha gondjuk lenne.

Köszönöm.
Frissítés (jan. 6. 0.15): 1. olvasó:
 Ha abból indulunk ki, hogy a rendőrségi közlemény szerint több tucatnyi roma volt kaszákkal-kapákkal az utcán, akkor joggal vetődik fel a kérdés, garázdaság alapos gyanúja miatt hány személy ellen indult eljárás (mondjuk mindeki ellen, aki azzal a szándékkal vett a kezébe szúró-vágó szerszámot, hogy azzal vélt vagy valós indok miatt másnak sérülést okozzon, esetleg halálát). Ha nem indult ellenük eljárás, miért? A bűncselekmények elkövetéséhez használt eszközöket a rendőrség le szokta foglalni, a bíróság pedig vagy megsemmisítéséről rendelkezik, vagy visszaadja. Hány kapát, kaszát foglalt le a rendőrség? Ha egyet sem, akkor minek mentek oda? Beszélgetnek, megkérik a bűnözőket, hogy tessenek békében hazamenni, és ennyi? Ha mindezt fordított felállásban olvasnánk, mondjuk a Magyar Gárda tagjai kezükben szúró-vágó szerszámokat lóbálva kerestek volna az utcán áldozatot, akkor a rendőrség őket is békésen megkéri, hogy térjenek haza? Ha igen, akkor semmi gond! A rendőrség bűnpártolását megismerve a nyomozó ügyészség indított-e már eljárást az intézkedést elmulasztó parancsnok ellen? Talán azt gondolják a rendőri vezetők (élükön Bencze “szeretőmet jutalmazom” tábornokkal), hogy ha minden autóst minden héten egy alkalommal megbüntetnek, akkor a cigányok végre nem mennek lopni, nem lesz vérontás, nem lesz rablás, garázdaság? 

Kuruc.info: természetesen itt is kettős mércével állunk szemben. A rendőrség se itt, se Kiskunlacházán nem csinált semmit a felfegyverzett, nyíltan törvényszegő cigány csőcselékkel. És, természetesen, azóta sem látjuk a Néphazugságot arról huhogni vezércikkek során, hogy szamurájkardot foglalt le a rendőrség. Sőt, a szélsőballib Hírszerző már az ITTENI cikke címét is úgy szerkesztette meg, hogy az azt sugallja, gárdistánál, de legalábbis a plakát szerzőjénél (szerzőinél), ill. az azzal egyetértőknél volt a kard: “Roma-ellenes plakátok, kardok Rakamazon - Képpel!”. Igen, balliberálisaink tudnak csúsztatni…

2. olvasó: Üdv Mindenkinek!
 
Íme az említett főkolompos, szamurájkardos "Gézuka" iWiW-es adatlapja.

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11490087
 
Jó nézelődést, írogatást!!!
 
Minden jót! 
 
Bimbi

Kuruc.info: Köszönjük!

Káderlapján (teljes méretben ITT) nem sok érdekes van. Nem úgy néhány ismerősénél. Nézzünk meg közülük kettő, igen "értelmesnek" tűnő példányt. A második garantáltan cigány; az elsőről nem lehet megállapítani. Mindenesetre klubjai között igen sok a romákkal kapcsolatos. , így leszögezhető, hogy ha nem is cigány származású, akkor elcigányosodott – hiszen azok “kultúráját”, “értékeit” követi, vallja – fehér. Sajnos vannak ilyenek is…
Mindkettőjük bemutatkozásában figyeljünk főleg az iskolákra, munkahelyekre és arra, mit csinálnak. Talán mondanunk sem kell, hogy az általuk feltüntetett “beszélt nyelvek” –infót, finoman szólva, nem érdemes komolyan venni. Az ezen a szellemi “nívón” állók kedvelt szórakozása az, hogy ha már “külföldiül” sehogy sem beszélnek (amivel csak önmagukat minősítik), akkor rögtön mindenféle egzotikus, nehezen tanulható nyelvet jelölnek be (bengáli, baszk, japán és tsai). A képtárakból vett fotók alá az eredeti (a helyesírási hibákat nem javítva) feliratokat, képmagyarázatokat írtuk. Nem kell a “színvonalukhoz” különösebb kommentár, ugye?

Botos Róbert:


(a képével és nevével, teljes szélességben, ITT)



Pár képe:

itt még józanon


vándor


hú de be basztam!!!!!!!!!!!


Fűrdés utánn


Vadászi Árpád:


(a képével és nevével, teljes szélességben, ITT)



Pár képe:

Az indekszben akik megtehetik 2008


edzés!!!
(Még csak véletlenül sem hasonlít a bokszolóállásban magukat mutogató, magyarok legyilkolását propagáló, ITT található iWiW-es cigányokra, á nem… Vajon mire edz? A kiirtásunkra, ahogy nálánál őszintébb fajtatestvérei megtorlatlanul hirdet(het)ik?)

fellépés 2008


A fellépű csapat 2008


Végezetül térjünk vissza Géza komára. Igencsak fajtajelleges (vegyük észre az aranyláncot is!) barátocskánk így néz ki: