A győri Jobbik IT felháborodva értesült arról, hogy csapatunk a Győri ETO első bajnokok ligája mérkőzésére - melyet az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen vív - tilos lesz bevinni az Árpád-házi lobogót és bármilyen nagy-magyarországos motívumot - írják közleményükben.
Az Árpád-házi lobogó hazánk történelmi jelképe. Része a történelmi zászlósornak, amely megtalálható a magyar Országgyűlésben is. Ha ott megengedhető, akkor egy futballpályán miért nem? Első királyaink zászlaja nem szélsőséges jelkép, minden magyar ember méltán lehet büszke rá. Országunk nagyságát, történelmi érdemeit és ősiségét szimbolizálja. Aki ezt szélsőséges, nem kívánatos jelképnek tekinti, az az egész magyarságot és a magyar történelmet utasítja el.
A Jobbik Ifjúsági Tagozata éppen ezért arra biztat minden jóérzésű magyar embert, hogy vigyen magával Árpád-sávos zászlót, viseljen bátran nagy-magyarországos pólót, hiszen ezek múltunk, kultúránk részei. A Jobbik IT a mérkőzés előtt a stadion közelében arcfestést is tart ahol, az Árpád-sávok mellett piros-fehér-zöld és csapatunk zöld-fehér színeit is felfesti a szurkolók arcára. Ne engedjünk a cionista nyomásnak, legyünk büszkék nemzeti jelképeinkre! - írják az IT-sek.