/Frissítés a cikk alatt/
Kedves olvasóink, akik követik a végrehajtókkal kapcsolatos cikkeinket, biztosan emlékeznek Radics Csaba kókai díszpolgár, "köztiszteletben álló személy" cáfolatára a Hír TV-ben, hogyan próbálta magát tisztára mosni és a meg nem nevezett portálunkat meghazudtolni.

"Dr." Radics "Borat" Csaba kókai díszpolgár, köztiszteletben álló személy
Megírtuk azt is, miért is tehette meg a "kókai Borat" mindezeket, hogyan vették meg az ügyészséget, hogyan szórták szét a felgyülemlett végrehajtós bűnügyeket az ország több pontjára, más ügyészségekre. Most leközlünk egy újabb, bizonyára "hamisított jegyzőkönyvet", amiben mi kizárólag egy dolgot találtunk furcsának, hogy miért azt írja az ügyészség: "dr. Radics Csaba önálló bírósági végrehajtó telefonja"? Megírtuk korábban itt és itt, hogyan tudott magának az átkosban a "nyócosztályos", kirúgott KMB-s Borat fél év leforgása alatt doktori címet venni. Mikor indul végre nyomozás a végrehajtók kamarája által korrupcióra, pénzmosásra és végzettségek szerzésére használt Pécsi Tudományegyetem és a Károlyi Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi kara ellen?
Történetünk akár bármelyik nap játszódhatna, illetve szinte mindennapos eseménynek számít a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara oszlopos tagjának, a cigányvajdából lett revizornak, Radics "Borat" Csabának életében. A különbség csak annyi, hogy az ügyészség nem minden nap hallgatja le szexmániás kedvencünk telefonját, illetve nem minden felvétel jut el hozzánk a nyomozati anyagokból. Tehát a leközlésre kerülő lehallgatási jegyzőkönyv akármelyik nap, és a cigányvajda akármelyik (női) ügyfelével megtörténhet. Az ügyészség által elcsípett beszélgetés szerint a nem hiába született végrehajtó egy adósa lányának "kényeztetéséért" jogtalan engedményeket tenne a végrehajtás során.
Zoom
Részletek Radics Csaba lehallgatási jegyzőkönyvéből
A Budapesti Nyomozó Ügyészség lehallgatási jegyzőkönyvének teljes anyaga itt olvasható: 1. oldal, 2. oldal, 3. oldal, 4. oldal, 5. oldal.
A gyilkos Császti a beszari Krejnikerrel (az MBVK-maffia alelnöke és névleges elnöke - a szerk.) karöltve mindezt tűri. Közreműködésükkel Radics ügyei rendre elbuknak rendőri szakban, egy részüket az ügyészség ejti, a maradékban talán elsőfokú ítélet is születik, de másodfokon minden elvérzik. Kapott már elsőfokon kancigányunk másfél év letöltendőt, de a másodfok ezt indokolatlannak találta és ejtette a vádakat. El tudjuk képzelni, mit nézett be ennyire elsőfokon a bíró, hogy a másodfok mindent megsemmisített? Nem nagyon. Itt is a pénz az úr. Természetesen ehhez is mi, a magyar nép fizetjük a milliókat, hogy ez a díszcigány szabadon garázdálkodhasson lányainkon.
Zoom
Néhány jellegzetes arc az MBVK-maffiából
Volt rá példa, hogy egy olyan brigád, akik nem arról híresek, hogy a rendőrségen keresztül intézik az érdekkörükben bekövetkezett sérelmeket, felkeresték a gyilkos Császtit és a beszari Kejnikert - mint keresztapa a keresztapát - hogy miért tűrik meg soraikban ezt az aberrált állatot. Nem fogják kitalálni a választ: Császti hosszas fejtegetésbe kezdett, hogy az EU miatt van cigány végrehajtó, az egyenlőség jegyében. Ha ezt kirúgják, honnan szednek másikat?
A valóság ennél prózaibb: Radics a védelemért cserébe gyakorlatilag bármit megtesz Császtiéknak. Csak rá kell bökniük valamelyik végrehajtóra, és annak vége.
A történetünk azért még folytatódik...
(Kuruc.info)
Frissítés: ezért garázdálkodhat bátran a zuglói rém:
Mint láthattuk, a sérthetetlennek hitt Radics "Borat" Csaba, az MBVK kegyetlen revizora és pribékje, a "gyilkos" Császti vérebe gyakorlatilag azt csinál Zuglóban, amit csak akar. Pedig rengeteg feljelentés érkezik ellene a helyi rendőrökhöz, de azok sem hülyék, hogy levágják az aranytojás tojó tyúkot. Mindig csurran-cseppen nekik - vezetőiknek inkább folyik - egy kis keresetkiegészítés a hatáskörtúllépésekért, amiket a kilakoltatások és egyéb végrehajtási intézkedések során tanúsítanak. Így a legtöbb ügyét még rendőri szakaszban elkaszálják a zuglói rémnek, csak töredékük jut el az ügyészségre, és még kevesebből lesz ténylegesen ügy. Nem véletlen, hogy a bugyihúzogató rém nemrégiben mentelmi jogot kért az Országgyűléstől az amúgy vállalkozásban működő, de hatósági jogkört gyakorló végrehajtóknak. Egy csomó pénzt megspórolhatott volna ezzel a húzással a rendőrökön...
A zuglói rém és a szintén zuglói Pintér-huszárok már a nyilvánosság előtt sem szemérmesek, Radics pofátlanul - szerintünk kegyeletsértő módon - testőrei gyűrűjében elment nézelődni a 2010-ben meggyilkolt Radovics Dusán megemlékezés- és emléktornára. Egyszerűen meg kell mutatnia a rendőröknek magát nyilvánosan is, de egyedül nem mer kimenni az utcára.
Zoom
Zoom
Zoom
Nem hiába született kancigányunknak ugyanis van miért félnie. Nem a muszájszexre kényszerített nők hozzátartozóitól fél igazán, hanem kifejezetten egy áldozata keverte bajba. Róla annyit tudni, hogy az aktus idején éppen hogy betöltötte a 16. életévét, és egy túlméretes kancigánytól kellett megtudnia szegény kislánynak, mi is az a szex. Ha megnézzük a rendőrök és testőrök gyűrűjében parolázó Radicsot, nehéz elképzelni, hogy a kislány részéről ez szerelmi kapcsolat lehetett...
Barátunkat most is csak az sodorta veszélybe, hogy áldozata rokona egy Douglas Ayman nevű "tisztességesen" meggazdagodott jordániai származású - egyébként a szocikat pénzelő - üzletember, aki némileg berágott a történteken. Ő volt az, aki számonkérte Radics gazdáján, a "gyilkos" Császtin, hogy miért nem teszik már ki a kamarából ezt az aberrált idiótát. Császtinak így is kell ez az ember, ezért állt elő azzal a süket dumával, hogy az EU miatt kell a cigány a testületbe...
Persze Császti személyes biztonságát pribékjének nem tudja megoldani, ezért kell a sok testőr, mert az arabok nem szokványos módon intézik hasonló nézeteltéréseiket, főleg ha nőrokonuk a sértett fél. Ez annyit jelent, hogy Radicsnak, ha megcsípik, vélhetően levágják a tökeit és átvágják a torkát. A becsületük múlik rajta. És nincs az a fizetett bíró, aki ezen ítélet alól felmentse, vagy visszavarrja nem hiába született barátunk nemesebb szerveit. Radicsnak inkább főnöke pornófilmes lányával kellett volna kezdenie, akinek hatalmas kedve és tapasztalata van, hogyan kell "színesbőrű kígyókkal" birkózni, a nyakukat harapdálni...
Megnyugtatjuk azokat a végrehajtókat, akik a beszari Krejniker utolsó tárgyalásán szolidaritásból talán vagy testőrként voltak jelen, és gúnyolódtak a jogvédőkön: ami tőlünk telik, mindent meg fogunk tenni azért, hogy semmilyen végrehajtók által elkövetett bűntény ne legyen eltusolva, valamilyen megtorlás nélkül maradjon.
(Folytatjuk)