Morvai velünk, Wittner sem ellenünk
A Fidesz médiabirodalmában dolgozó informátorunk szerint pánik tört ki az izraeli Likud testvérpártjában, és szinte teljes agyonhallgatását rendelték el, hogy hazánk legkarizmatikusabb női közszereplője, Morvai Krisztina elvállalta a Jobbik listájának vezetését a jövő tavaszi európai parlamenti választáson. Eközben a hite(l)t(e)len Népszabadságnak Wittner Mária megerősítette hírünket, hogy többé nem indul Fidesz-színekben. Korábban „felépített” női politikusaikat pedig lemondatták vagy kizárták. 
A Fidesz mindig is híján volt női politikusoknak

Selmeczinek barátja felé hajlotta keze, lemondásra kényszerült
1999-ben a Fidesz talán első női „reménysége”, Selmeczi Gabriella, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára kényszerült lemondásra. Politikai karrierjének végét az okozta, hogy kiderült: néhány fideszes képviselővel együtt lobbiztak az USA leendő budapesti nagykövetének személye érdekében, aki Selmeczi Gabi egyik közeli ismerőse cégének képviselője volt. Szalai Annamária fideszes képviselő szintén ebben az ügyben való érintettsége miatt kényszerült lemondani külügyi bizottsági tagságáról.
1998-2002 között a Fidesz három sikeresnek nevezett polgármesterével reklámozta magát: Kósa Lajos debreceni, Szita Károly kaposvári és Juhos Katalin újbudai városvezetővel. 2002-ben Juhos mindössze 1,25 százalékkal kapott ki Molnár Gyulától, utána úgy válhatott a Fidesz országgyűlési frakcióigazgatójává, hogy kutyát sem zavart: korábban MIÉP-es alpolgármestert vont be maga mellé a ma már jobbikos Mestyanek Ödön személyében (persze kényszerből, miután a radikálisok 3 fővel voltak jelen testületében).

Újabb szőke nős próbálkozás:Juhos és férje a párton belülkritizálta Orbánt, kiszorították
A frakcióigazgatás egyébként jórészt abból áll, hogy a mamelukoknak szavazás előtt odakiáltja, milyen gombot nyomjanak, vagy pedig kézi jelzőzászlón mutatja fel frakciótársainak a pártutasítást (képünkön).
2006 szeptemberében azonban kizárták a pártból Juhos Katalint, ugyanis egy zöld szervezet színeiben indult el polgármesterjelöltként, miután nem őt indította pártja (Kupper András végül alig több szavazattal maradt csak le Molnár Gyula mögött, mint amennyit elődje elvitt). Juhos szerint azért mellőzték őt, mert belül többször megfogalmazta, hogy „a Fidesz új struktúrája és szerkezete nem túl szerencsés”. Férje, Riedel René (1998-2002 között frakcióvezető Újbudán) a párt „szövetséggé válása” után keresetlen hangú levelet írt Orbánnak, melyben állítólag arról írt, hogy miként lehet a Fidesz elnöke 15 millió magyar felelős miniszterelnöke, ha a pártban amúgy hűséges emberek élete megy tönkre az ő rossz döntései miatt, és a pártból Orbán döntései miatt eltávozott/eltávolított emberek helyét több esetben hitvány gazemberek töltik be.
Antidemokratikus módon tudták csak alelnökké választatni Pelcznét
A Fidesz legutóbbi tisztújításán, 2007 tavaszán nem csak elnökből nem volt igazi választás, de a szerencsétlen Pelczné Gáll Ildikót csak úgy tudta Orbán benyomni alelnöknek, hogy az utolsó pillanatban valahogy visszaléptette Schmitt Pált. Így nem volt választási lehetőség, különben nem szavazták volna be ezt a jellegtelen nőt, akire ugyanakkor jobb híján szükségük van szavazatszerzési célból.
Morvai velünk, Wittner sem ellenünk
Ahogy a Kuruc.info megírta: Wittner Mária - közös megegyezéssel - nem lesz még egyszer Fidesz-képviselő, többé tehát nem tudják felhasználni a nevét Deutschék. Így elvileg még jobban rászorulnának egy emblematikus nemzetire, és hölgyre is nagyon, azonban Morvai Krisztinát vagy nem merték bevállalni Viktorék, vagy ő nem adta el magát nekik (nem tudjuk, de majd megkérdezzük többi más kényes ügy mellett), egy azonban biztos: a magunkfajták élén indul jövő tavasszal az EP-választáson, a Jobbik Magyarországért Mozgalom listáját vezetve.
Kuruc.info

Ha talpraesett nő nem is, ravasz zsidó bőven akad a Fidesz háza táján