A magánnyugdíjpénztárak szabad rablását megakadályozni szándékozó kormányzati lépésre azonnal fenyegetésekkel, a magyar állam külföldi fórumokon történő följelentését kilátásba helyezésével reagáltak a magyar népet a rabló privatizációval kifosztó politikusok és politikai pártok. Közben a hazai mószerolók máris elérték céljukat: a nagy külföldi hitelminősítők beígérték, hogy leminősítik Magyarországot.

Pártja följelenti a magyar államot
Nemrégiben értesültünk róla, hogy Amerikában bizonyos zsidók följelentették a Magyar Köztársaságot és a MÁV utódvállalatát, s amint arról a Kuruc.infó beszámolt, a hír publikálása után Izraelben is tömegesen érdeklődnek afelől, hogy miként lehetne csatlakozni a bírósági keresethez. A Magyar Köztársaságot azért perlik a zsidók Amerikában, mert igen kevés kárpótlást fizetett a második világháború idején élt zsidóknak, illetve azok első- és második nemzedéki leszármazottjainak. Ám az izraeli sajtót figyelemmel kísérve láthattunk harmadik nemzedéki követelőt is... A MÁV-ot, pontosabban annak azóta sok viszontagságon átesett utódját pedig azért citálják a bírák elé, mert a vasúttársaság a második világháború idején tevékenyen kivette részét a zsidók deportálásából.
Gyerünk, jelentsük föl a magyar államot! Néhány nappal ezelőtt ennek a hozzáállásnak a jegyében a budapesti Országgyűlés nagyobbik zsidó ellenzéki pártja (gondoljuk, az nem titok, hogy melyik a kisebbik – M. Á.) bejelentette, hogy szintén a magyar államot, vagy ha úgy tetszik, a mi hazánkat kívánja följelenteni a nemzetközi fórumokon a nyugdíjpénztárak jövője körül kirobbant vita ürügyén. A párt pertársaságot szervez, embereket toboroz, hogy minél többen jelentsék föl a magyar államot. A nagyobbik ellenzéki zsidó pártnak, annak képviselőinek, pontosabban a mögöttük álló, a magyar népességet gazdasági, pénzügyi vadászterületnek tekintő rablóbandának nyilván jó oka van a fölháborodásra és az aggodalomra, amikor azt hallják, hogy eleshetnek a haszontól, a hiszékeny, a létbizonytalanság félelmétől vezérelt kisemberek nyomorult pénzétől. Merthogy nem a magyarok megtakarított pénzének sorsáért aggódnak, azt bizonyítják azok az általuk hozott, a nemzet egészségi, lelki és gazdasági állapotát komoly mértékben leromboló intézkedések, amelyeket az elmúlt egy évtized folyamán volt alkalmunk kiélvezni.
Amint azt már megszoktuk, a szabad rablásnak gátat vetni szándékozó intézkedések, vagy csak azoknak beígérése után, a vérszopók, vagy azoknak előretolt emberei, jelen esetben az említett párt, pártok képviselői külföldre mennek és árulkodnak. Följelentik a magyar államot. A külhoni mószerolással párhuzamosan idehaza fölheccelik a meglehetősen alacsony intelligenciahányadossal rendelkező, ám 1990 óta szilárd szavazóbázisuknak számító, eszement, proli lakosságot is, amely valószínűleg nemsokára az utcán is követeli majd a jelentős külföldi érdekeltséggel rendelkező magánnyugdíjpénztárak további szabad rablásának biztosítását.
Érdekes módon Izraelben is komoly gondot okoz a magyarországi magánnyugdíjpénztárak ügye. A Kalkalist című gazdasági napilap a Bloomberg Hírügynökségre hivatkozva, ám sajátos magyarázatokkal fűszerezve a magyar államot följelentők stílusában tálalja az eseményeket. „Magyarország ultimátum elé állította az állampolgárait: Vegyék ki a betéteiket a magánnyugdíjpénztárakból és helyezzék állami felügyelet alá, mert ha nem, elveszítik az állami nyugdíjukat”, olvasható az újságcikk alcímében.
Mindenesetre a ma reggeli hírekből arról értesültünk, hogy a magyar államot följelenteni szándékozók már sínen vannak, elérik a céljukat: A három legnagyobb hitelminősítő, a Fitch Ratings, a Moody's Investors és a Standard and Poor's gyorsan reagált a rablóbanda kezének lefogására irányuló kormányzati intézkedések bejelentésére. Reagáltak, és szokásuk szerint fenyegettek, ezúttal is New Yorkból. Vigyázzatok, ne merjétek lefogni a magyar nép kifosztóinak kezét, mert rögtön leminősítjük Magyarországot! Kíváncsian várjuk, mit lép erre az Orbán-kormány, ujjat mer-e húzni ezzel a nemzetközi háttérhatalommal.
Mikó Áron – Kuruc.info