A Jobbik felszólítja Lázár Jánost, hogy napvilágra került "őszödi beszéde" után kérjen bocsánatot és kövesse meg a tisztességesen dolgozó magyar embereket.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Fidesz a gazdagok pártja, hiszen a párt elmúlt 10 hónapos kormányzati tevékenysége és az egykulcsos adó bevezetése ékes bizonyítéka mindennek, az emberek lenézésének. Miközben a fülkeforradalmi kormány kommunikációja során azt hangoztatja, hogy visszaadja a munka becsületét és szövetséget köt a szegényekkel, aközben a vezető kormánypárt frakcióvezetője egy hangfelvételen pontosan ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot. Lázár János egyébként őszinte vallomása szerint folytatódik az elmúlt húsz év gyakorlata: csupán spekulációval és jó helyezkedéssel lehet eredményt elérni.
A Jobbik megkérdezi: vajon amikor a magyar családokat az egekbe szökő élelmiszer- és üzemanyagárak, rezsiköltségek és hiteltörlesztések sújtják, akkor miből tegyenek félre, miből takarítsanak meg? Lázár János az utca emberének csupán ezt üzeni: "Kaparj, kurta, neked is lesz!" Lázár János elképesztően gőgös, cinikus és nagyképű módon magyar emberek millióit sérti meg, mintha csak azért nem lenne másnak vagyona, mert nem dolgozik. A Jobbik meggyőződéssel vallja: ilyen hozzáállással nem lehet hitelesen képviselni a választókat, ezért felszólítjuk a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben!
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
(Kuruc.info)