Idézet következik a patai lincselő- és gyilkoscigányokat „elmenekítő” egyik facebookos, uszító aktivista üzenőfaláról (a helyesírási hibáit nem javítottuk ki):

Gyöngyöspata, Dél-Afrika... Most érkezett vissza Bátonyterenyéből - különbusszal az a 30 enber, akik reggel átbuszoztak: nagyon féltek. Berki Judit vitte át őket - azt gondolták, menedéket nyernek a blokádon kivüli, közeli településen: hááát, nem ez történt. 2300 aláirás várta őket - és egy ingyen visszaút: a helyiek vendégvárásból igy vizsgáztak: nem-kivánatos személyeknek lettek minősitve...Egy rövid délelőtt elég volt a helyi fajvédőknek az igazi összefogásra...


Értsd: a gonosz bátonyterenyeiek mind úgymond „fajvédők”, mert micsoda dolog az, hogy 2300 aláírást összegyűjtöttek szegín üldözött romák befogadása ellen. Ezen egyáltalán nem csodálkozunk – legalábbis régebbi olvasóink emlékezhetnek arra, hogy számtalanszor foglakoztunk már a településen helyben lakó cigányság finoman szólva összeférhetetlen életmódjával. (Plusz információért nagyon ajánljuk EZEN, EZEN és EZEN cikkünk elolvasását.)

Az itt megemlített Berki Judit az egyik leszutyokabb rajvédő, a Népszabadság, Czirok Péter és a többi genny puszipajtása. Személyével, önéletrajzi hazudozásával stb. már töbször foglalkoztunk; ajánljuk pl. EZT.

Kérjük különösen bátonyterenyei olvasóinkat, hogy akinek további információja van, ossza meg velünk (és olvasótársaival) facebookos olvasói megjegyzésként. (Lehet álnévvel is regisztrálni...)