Se szeri, se száma a cigók, ez az ember alatti, gyilkos söpredék mentős- és orvosellenes támadásainak, gyilkosságainak, jobb esetben „csak” halálos fenyegetéseinek. (Egy újabb ITT)

A legújabb hírek a tatárszentgyörgyi cigógyilkosságot tárgyalják. Kiderül belőlük, hogy

1.) derék korcsaink életveszélyesen megfenyegették az orvosokat, mentősöket. Megint.
2.) ez utóbbiak diagnózisa igenis, a körülményeket figyelembe véve, abszolút korrekt volt, mert ugyebár az IQ nélküli, debil, így a legalapvetőbb pl. gáztűzhely/palack-biztonsági előírásokat sem betartó cigányéknál nagyon gyakoriak a robbanások és hasonló balesetek. Emiatt a robbanás által szétrepített repeszdarabok igenis jó diagnózis volt – különösen akkor, ha valóban egy mobiltelefon(!) képernyőjének (elégtelen) fényénél kellett megvizsgálni a dögö..., bocsánat, hullákat. Tegye fel az a kezét, aki ilyen rossz fényviszonyok, ráadásul a rokonyság halálos fenyegetései között azonnal, kapásból meg tudta volna különböztetni a sörétes puska nyomait egy felrobbanó gázpalack repeszdarabjaitól!

Ja igen! Találják ki a Kedves Olvasók, a rajvédő Népszabadság hány sort szentelt az ügynek! Igen, kitalálták: egyetlen árva betűt sem. Ahogy arról se írtak semmit, hogy derék, természetesen büntetett előéletű cigányaink megint kifosztották a mentőket, most éppen Kisvárdán. Valahogy mindig „kimaradnak” a lapból a cigányságot hátrányosan bemutató hírek. Természetesen a lap jelmondata („A tájékozottság magabiztossá tesz”) szellemében – hiszen mi más is tenne egy olvasót tájékozottabbá, mint az, ha tudatosan és állandóan elhallgatnak előle minden, egy adott kisebbség által elkövetett bűncselekményt, életveszélyes fenyegetőzést!

Ezzel szemben mind a mai Magyar Hírlap, mind a Magyar Nemzet igen korrekten tárgyalta a témát. Mindkét anyagot hozzuk, mivel azokból kiderül, hogy milyen válogatott fenyegetésekkel illették derék cigányaink a munkájukat végző mentősöket, orvosokat. A Nemzet cikke, mint mindig, online csak és kizárólag nálunk olvasható, mivel saját szkennelésű.

A Magyar Nemzet anyaga:

Nem vették észre a fejlövést
Megbírságolták a romagyilkosság egyik tanúját – A mentőápolót vádolta az apa

Harmincezer forintos bírsággal sújtotta tegnap a Pest Megyei Bíróság a romagyilkosság-sorozat egyik tanúját, akinek Tatárszentgyörgyön a fiát és az unokáját is lelőtték. Az idős férfi a tárgyaláson egyebek között azt kiabálta, hogy a mentőápoló ölte meg a gyermekét. A szintén tanúként meghallgatott egészségügyi dolgozók repeszdarabok által okozott sérülésről beszéltek.

Két egészségügyi dolgozót hallgatott ki tegnap a Tatárszentgyörgyön történtekkel összefüggésben a Pest Megyei Bíróság. A romagyilkosság-sorozat tárgyalásán az örkényi mentőállomás ápolója elmondta: 2009. február 23-án telefonon riasztották, hogy tűzeset miatt induljon Tatárszentgyörgyre. Odaérkezve először egy gyereket látott el, akinek vérzett a szája, illetve a kezén is több, borsó nagyságú sebet észlelt. Miszori László tanácselnök ekkor azt kérdezte tőle, nem látta-e a gyereken a fejlövés nyomát, illetve a sebből szivárgó vért. A mentőápoló nemmel válaszolt, mire a tanácselnök döbbenetesnek és kétségbeejtőnek nevezte a mentőszolgálat munkáját.

Tatárszentgyörgyön Csorba Róbertet és ötéves fiát végezték ki. Házukat felgyújtották, a menekülőket sörétes fegyverből közvetlen közelről lelőtték. A kiérkező ügyeletes orvos a halál okaként füstmérgezést állapított meg. A mentőápoló vallomásában kifejtette, a gyerek ellátása után a családtagok kérésére a szomszédos házba egy felnőtt sérülthöz sietett. A 30 év körüli férfit mobiltelefon fényénél tudta megvizsgálni úgy, hogy a családtagok életveszélyesen megfenyegették, „ha ő meghal, meghalsz te is". Ezen a sérülten sem tudott segíteni, mert már nem volt pulzusa. Ugyanakkor hangsúlyozta, gyanakodott, hogy a házban robbanás történt és a férfi testébe repeszdarabok szúródtak.

A tanácselnök ekkor szembesítést rendelt el a mentőápoló és a Csorba szülők között. - Agyonnyomta a mentős a fiam, ő gyilkolta meg — kiabálta a szembesítésen Csorba Csaba. Hozzátette, a romák úgy járnak, mint a zsidók, „kinyírnak bennünket!" Miszori László ezt tűrhetetlennek minősítette, s harmincezer forint bírságot szabott ki.

Ezután a dabasi mentőtisztet hallgatták meg, aki szintén arra gyanakodott, hogy repeszdarabok okozhatták a halálokat. A végleges szakvéleményt azonban az örkényi doktornő állapította meg.

A Magyar Hírlap anyaga:

Heves indulatok a tárgyalóteremben
Tatárszentgyörgy: Az áldozatok rokonai megfenyegették a mentőket

Kisebb botrány alakult ki a romák elleni támadássorozat perének tegnapi tárgyalásán, amikor a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság helyszínére érkező mentőst szembesítették a meggyilkolt férfi édesapjával.

Az apa a Pest Megyei Bíróság előtt azt mondta: az egészségügyi dolgozó miatt halt meg a fia, mert agyonnyomta az áldozatot, amikor betették a mentőautóba. A vádaskodó apát harmincezer forint rendbírsággal sújtotta Miszori László tanácsvezető bíró a tárgyalás megzavarása és tiszteletlen viselkedés miatt. A mentősök elmondták: amikor a helyszínre érkeztek, nem tapasztaltak életjeleket egyik áldozatnál sem, mégis hozzákezdtek az újjáélesztésükhöz, mert a rokonság megfenyegette őket: „Nyakad elvágjuk, feljelentünk, ha meghal!” Az egyik mentőtiszt elmondta: mivel a két autóval a további sérülteket kellett kórházba szállítani, azt az utasítást adta az ápolónak, hogy az elhunyt férfi holttestét tegyék vissza annak feltalálási helyére, de a rokonok kérésére végül mégis a házba vitték.

P. Gábor, a család egyik rokona a történtek másnapján érkezett a helyszínre. Az ő szerepe azért érdekes az ügyben, mert egyike volt azoknak, akik felfedezték a töltényhüvelyeket a ház körül. Ezután értesítették a dabasi rendőrkapitányt.

A bűncselekmény első helyszínelésekor több hibát is elkövettek: a tűzvizsgálat először azt állapította meg, hogy elektromos tűz keletkezett, a halottszemlét végző ügyeletes orvos szerint pedig füstmérgezés okozta az elhunytak halálát.