Folytatják (deviáns)cigányaink nemzeti sportjukat (egyik előző, általunk jelentett eset ITT), az orvos- és mentősverést.

Nagyon várjuk már, hogy a mentősök, orvosok (akiket sokszor egyenesen meggyilkolnak a cigányok – lásd pl. Földessy Mária meglincselését) egy emberként intsenek be ennek az ember alatti életformának. Lássák el a deviánscigány „betegeket” a közülük való orvosok, mentősök, a saját maguk által adóként befizetett pénzből. Ja, hogy deviánsék csak kivesznek a közösből, és ha neagyjisten az egyik purgyéjuk egyetemre megy, az garantáltan nem az orvosi lesz, hanem valamilyen kamuszak, mint pl. a politológia (lásd: Balogh Artúr) vagy szociológia.
Megmentették az életét, megtámadta a mentősöket

Bántalmazta a mentősöket egy farkaslyuki (Kuruc.info: gyakorlatilag kizárólag cigók által lakott település) férfi kevéssel azután, hogy az egészségügyi dolgozók megmentették az életét. Vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség.

Az eset még szombaton este történt, de a rendőrség csak hétfőn számolt be róla. Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökséggel azt közölte: július 17-én egy eszméletlen férfihez riasztották a mentőszolgálatot a hangonyi-tóhoz.

Az ájultan fekvő beteg ismerősei azt mondták: korábban a 47 éves férfi alkoholt fogyasztott. A mentősök eszméletre térítették páciensüket, akit további vizsgálatra be akartak szállítani az ózdi kórházba. A férfi azonban ellenállt, ököllel verte a mentőautót, valamint az egyik ápolót is megütötte.

Az ájultból agresszívvá váló farkaslyuki embert végül a rendőrök fékezték meg. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás - közölte a szóvivő.
(FH)