Tisztelt Kuruc.info!
Olvastam Zoltán Ákos végrehajtó törvénytelen cselekedeteiről szóló beszámolójukat. Én most egy másik végrehajtó, Kristófy László aljas dolgairól szeretnék beszámolni önöknek. Ez az ügy csepeli vonatkozású, amihez asszisztál a csepeli bíróság is.
Egy régi ismerősöm mesélte el kétségbeesve, hogy már senkihez nem tud segítségért fordulni, és minden ügyvéd azzal az indokkal utasítja el, hogy nem akarnak a végrehajtókkal ujjat húzni, mert az egy maffiahálózat, aminek az "igazságszolgáltatók" is tagjai. Akik eddig foglalkoztak az ügyével, azok is becsapták, nem adták be időben a kérvényeket, fellebbezéseket, ezért győzködöm arról, hogy jelentse fel T. Gábor és Sz. Edina ügyvédeket az ügyvédi kamaránál kártérítésért. És ha az ügy alakulását nézzük, akkor van is alapja ennek a megállapításnak.
Az érintett hölgy, H. Mónika, aki egy telefont vásárolt saját nevére, de egy ismerőse használta. Mónika felbontatlanul adta át neki a szolgáltatótól kapott leveleket, soha nem nézte meg a tartalmát, mert megbízhatónak tartotta régi ismerősét. Sajnos ez az ismerőse meghalt, és elhalálozása után derült ki, hogy telefonszámla-adósságot hagyott maga után. Az ügy Kristófy László végrehajtóhoz került, aki a törvény által előírt végrehajtási eljárást nem tartotta be. Érdekes módon most nem találta meg sem a munkáltatót, sem a tartózkodási helyét, de az ingatlant, ami a tulajdona a hölgynek, azt megtalálta, és végrehajtás alá is helyezte azonnal.
Kristófy a földhivatalhoz érkeztetett egy bejegyző határozatot 2008.05.16-án 183.700 Ft tartozás és járulékai erejéig, amire jogosult a Magyar Telekom Nyrt. Mivel 500.000 Ft alatti tartozásnál még nem árverezhet ingatlant, ezért valamilyen úton beadott egy újabb bejegyző határozatot. A következő bejegyző határozat 2010.06.18-i, ami 5.757.987 Ft és járulékai, ahol a Raiffeisen Bank a jogosult. A bank soha nem mondta fel a szerződést, nem kért végrehajtási jogot, mint az a földhivatal által kiadott 2011.07.04-i tulajdonlapon szerepel. Az ingatlanárverezési jegyzőkönyvben is szerepel a Raiffeisen Bank mint végrehajtást kérő. Ez a jegyzőkönyv hamis tényeket igazol.
Milyen összefonódások vannak már megint a földhivatalnál? Évekkel korában már volt egy hatalmas botrány ennél a hivatalnál, újra vizsgálni kellene a tevékenységüket. Nem árverezhet félévnél régebbi adó és értékbizonyítvánnyal, amit a helyi önkormányzat ad ki. Csepel önkormányzata 2009. március 2-án adott ki ilyen igazolást végrehajtás céljából, ami 26.000.000 Ft értékről szól, szemben a Kristófy által kiállított ingatlanárverezési jegyzőkönyvben szereplő 24.000.000 Ft-tal.
Az árverezés 2011.05.25-én történt meg, több mint két évvel az értékbizonyítvány kiállítása után. A csepeli bíróság minden beadványt elutasít, érdemi vizsgálat nélkül. Még meg sem szárad a bírósági pecsét a beadványokon, de a végrehajtó már tudja, hogy kifogás érkezett az ügyben.
Kristófy nem minden iratot küld el az ügyfélnek, ez látszik az ügyirat sorszámából is. A hiányzó iratokat felszólításra sem adja ki. Az árverés 2011.05.25-én volt, és az ingatlant el is adta Kristófy, de a mai napig nincs kifizetve az ellenérték, mert őt a bank nem értesítette, hogy a közjegyző előtt kötött hitelszerződése megszűnt volna. Ugyanis a hitelt még mindig fizeti a banknak minden hónapban.
Néhány törvénytelenséget említek most meg, remélem, hogy akik ennek a végrehajtónak voltak az áldozatai, szintén megírják történetüket.
A vevő nem más, mint Németh Klára Katalin, aki rendszeres ügyfele Kristófynak, és általában sikerrel teszik tönkre a megszeppent, megalázott áldozatokat. Ők ebből élnek! A nő évek óta nem dolgozik. (Németh Klára Katalin és férje címe, elérhetősége, telefonszáma a szerkesztőségben.) Ez a antimagyar munkanélküli házaspár rendszeresen luxusutakon vesz részt, miből? Folytatólagosan követik el az adócsalást, az így szerzett ingatlanokat Kristófy segítségével játsszák át harmadik személynek, vagyonszerzési illeték megfizetése nélkül. Ajánlom a NAV figyelmébe a házaspárt!
Amit biztosan kijelenthetek, hogy nem fogjuk ismerőseimmel hagyni, hogy H. Móninak és családjának életét a csaló, és pénzéhes végrehajtó, valamint Németh Klára és férje tönkretegye. Nem ijedünk meg a fenyegetéstől, és a piszkos munkához igénybe vett verőembereiktől sem! Védjük meg a kisemmizőktől a magyar embereket!
Tisztelettel:
Egy csepeli tisztelőjük és olvasójuk
Kapcsolódó: