Megint csak oda lyukadunk ki, hogy Don Császti a HirTV adásában az ügyészségre hivatkozva kijelentette, hogy nincsenek ügyek… Nos, portálunk a HírTV-vel ellentétben tárgyilagosan mutatja be, hogyan működik ez a sok esetben félanalfabéta, vásárolt képesítésekkel rendelkező, istent játszó, aberrált perverz emberekből álló maffiaszervezet.
Bármilyen durva és felfoghatatlan dolgokról olvasnak az alábbiakban, higgyék el nekünk, nem hogy hozzátettünk volna valami kitalált történetet, hanem inkább megtörtént morbid részleteket elvettünk, gondolván az áldozatokra és szépérzékű olvasóinkra is.
A Kuruc.info oknyomozója utánajárt, hogy egyes végrehajtók hogyan jutnak kielégüléshez, ha otthon már kevésnek érzik az asszonyt, vagy ha jön a kapuzárás. Vagy ha egyszerűn perverz, aberrált disznók, akiknek egyáltalán nem okoz problémát más szorult helyzetének kihasználása, perverz szexuális fantáziájuk erőszakkal történő kiszolgálása...
Ezen egyes végrehajtók a hatalmukkal visszaélve kicsikart pásztorórákért cserébe nem foglalják le az adós autóját, ingatlanát vagy mikor mit...
Nézzünk egy párat:
Radics Csaba önálló bírósági végrehajtó, aki cigány vajdának hiszi magát, mikor kimegy foglalni egy-egy adóshoz, főleg ha egyedülálló, gyerekét egyedül nevelő szőke hölgyről van szó, mert az a zsánere, egyszerűen megzsarolja az anyukát, hogy ha nem fekszik le vele, egyszerűen tönkreteszi. Viszont ha kielégítik beteges igényeit, akkor nem foglal náluk. Van, hogy még arra sem veszi a nagyhatalmú vajda a fáradságot, hogy személyesen kimenjen leendő áldozatához, azt egészen egyszerűen hű csatlósán, Megyeri Zsolton keresztül teszi meg.
Miért is teheti meg ezt a büdös-retkes főcigány? Mert a gyilkos Császti, a Magyar Bírósági Kamara ügyvezető alelnöke eltűri. Valahogy mindig kimenti, ha feljelentik a Kamaránál, nem indít fegyelmit vele szemben, mert egyébként Radics a revizori szervezet elnöke a Kamarán belül. Radicsról még azt kell tudni, hogy a zuglói kapitányság sünjei nála dolgoznak szabadidejükben, úgynevezett tanúpénzt kapnak. Na így jelentse fel valaki területén a vajdát! Csak Pintér úr meg ne tudja... Ilyen védelemmel aztán az aberrált cigány nyugodtan élvezkedik évek óta az elvált magyar asszonykákon.
De ne higgyék, hogy csak velük kivételezik. Jaj annak a szerencsétlen nőnek, akit balsorsa ehhez a cigányhoz sodor dolgozni... Ez a fallokrata disznó velük is kéjeleg, rendszeresen zaklatja őket. Aki esetleg beszélne közülük, annak eltöreti kezét-lábát. Tiszta (cigány)maffia. Perverzióit nem ragozzuk, mert sikerült egy jegyzőkönyvet beszerezni a vajdairodán belüli disznóságairól, lásd alább. Ha valakit érdekel, Radicsnét biztosan, a vajda házi kurvája Molnár Beáta. A cigányszolga Megyeri elérhetősége: 70/244-9890



Marada Gábor önálló bírósági végrehajtót már többször is feljelentették hasonló dolgokért. Az egyik ügyben az adós, egyedül álló fiatal asszonyt orális szexre kényszerítette. Az Isten barma, félművelt ember lévén, látta a Helyszínelőkben, hogy ha óvszert használ, nem hagy nyomot. De addig nem terjedt az idióta figyelme, hogy azt ne a kukába dobja, mert azzal az adós hölgy be tud menni a rendőrségre... Mondanunk sem kell, megúszta. Ki mosta ki? Hát a gyilkos Császti. Egyszerűen hamisíttatott a perverz Marada útlevelébe néhány pecsétet egy börtönt megjárt végrehajtóval, így ő az országban sem volt, mikor az eset történt. Sokba kerülhetett nekik, hogy a pecsét erősebb legyen a perverz spermájával teli óvszernél, bár az sem kizárt, hogy olyan kevés volt a minta, hogy az azonosításra alkalmatlannak találtatott...

Ez a perverz sem hagyott fel másokra káros szenvedélyével. Tehette, mert a gyilkos Császti, egyéb szolgálatokért cserébe, büntetlenséget ígért neki. 2008-2010. között számos adósát erőszakolta meg és tussolták el sorban az ügyeit. Erre már a Budapesti Nyomozó Ügyészség is felfigyelt, és néhány eset dokumentálásra is került. Pl. ebben az időszakban zsarolta meg K. K-t, az újpesti Budapest Bank alkalmazottját, hogy amennyiben nem elégíti ki orálisan, végrehajtási jogot jegyeztet be e házára (...nem is volt a szerencsétlen nőnek adóssága. Na ennyi a végrehajtók hatalma!) különböző zárt rendszereke, amihez ő, a perverz végrehajtó hozzáfér. Ez után megjelent a lakásán, és "természet elleni fajtalankodásra kérte az egyedül élő nőt". De megint elkúrta, mert a megerőszakolt áldozat bevitte bizonyítékait az ügyészségre, ahol el is kaszálták a perverz disznót.

Az embereket öngyilkosságba hajszoló Császti azonban nem engedte el érdekeltségét (Marada területét), hanem a perverz helyébe annak írástudatlan vejét, Hajkó Tamást neveztette ki névleg végrehajtónak, annak ellenére, hogy a minisztérium csak jogászt enged kinevezni. Marada ugyanúgy végrehajtóként keresi új áldozatait, a veje, az analfabéta Hajkó neve alatt.

Ha valakit érdekel az ex-rendőr, perverz Marada telefonszáma: 30/955-8539. Megszereztük házikurvájának nevét és elérhetőségét is, hátha valaki meg tudja kérdezni, mit mennyiért vállal egy ilyen perverznek: Neumann Orsolya 30/939-2296.
Frissítés: Újabb jegyzőkönyv Radics "tevékenységéről":


(Kuruc.info)
Kapcsolódó: