19 óra után egy barátommal – aki a Kossuth tér közelében lakik – felkerekedtünk, hogy részt vegyünk a választás közbeni és utáni demonstráción és többed magunkkal figyeljük a hazánk számára cseppet sem közömbös szavazás állását.
Kapcsolódó: Olvasói vélemények a népszavazásról



Már az első néhány méteren feltűnt az az elképesztő rendőri készültség, ami Peruban már megszokott jelenség, de ebben a fölöttébb demokratikus országban azért rá-rá csodálkozik az ember. Az Alkotmány utcába épp hogy befordultunk, amikor is azt láttuk, hogy néhány rebiszes egy fenemód veszélyes 50 kilós lánykát és barátját igazoltatja – erre az ok nem volt más, mint egy nemzeti zászló. Így megy ez (megint) Magyarországon. Továbbsétálva kezdtem azt gondolni, hogy valami gátfutást akart szervezni a rendőrség, kordonsor hátán kordonsor, egy gátfutó tobzódhatott volna itt. Persze a kordonhoz gyárilag jár 5-6, esetleg több rebiszes is, új Magyarországon így dukál mostanság.
Az ellenőrző ponton átvergődve sikerült eljutnunk a vértanúk terére, 19:30 körül 400-500 ember volt még + a Hír tv és az álcázott Tel-Aviv2, tájékozatlanabbak kedvéért TV2. Beszédekkel és vetítésekkel egybekötött jó hangulatú kormányellenes demonstrációba csöppentünk, ez a rendőrségnek nem igazán jött be, így (gondolták) provokálnak egy kicsit. Felsorakozott vagy 200 rebaszos a tulipán söröző előtt egy kis erőfitogtatásra, persze erre sokan odamentek megnézni a már 800-1000 fősre duzzadt tömegből, ugyan mi a francnak csinálják ezek a fesztivált, ott volt egy-két, (colt- helyett) videokamera-párbaj a kormánybérencek és a magyarok között, na meg igazoltatás dögivel.
Nem sikerült kiprovokálni a rebasznak egy kis oszlatást, mert Budaházy valamint Toroczkai beszéde gyorsan visszacsalogatta az arra kódorgókat. Mikor a beszédek elhangzottak, és a szavazás végeredményének is örültünk egy kicsit, elindultunk hazafelé a Batthyány-örökmécses irányában. Mindenütt rendőrautók, kisbuszok suhantak ide-oda, de ez nem volt annyira meglepő, mint a csuklyás, bomberdzsekis rendőrspionok (szerintem ők voltak javarészt ilyen ruhákban) jelenléte, néha 4-5 ilyen alakot is láttunk rendőrautónál támaszkodni. Sorba szedegették ki az elmenő (!) embereket igazoltatásra.
Rendőri kisbusz fékezett előttünk is, már kint a Bajcsy-Zsilinszky úton. Vagy 5 „jó megjelenésű” civil és páncélos rovar pattant belőle, és az előttünk sétáló két srácot igazoltatták, valahogy az volt az érzésem, hogy nem volt a rebisz feldobva attól, hogy csak úgy hazamegyünk, és semmi játszadozás lefekvés előtt.
Igazán sértődötteknek tűntek, valahogy nem így képzelték el az esetét, persze érthető a „boldogtalanságuk”. Így holnap jön majd a kérdés, mi a francnak volt annyi rebiszes ott, minek?
Vélhetőleg erre nem lesz könnyű válaszolniuk.

Üdv
IRA

Adjon az Isten!
Háát, ismét bebizonyította a derék hatalom, miként gondolkodik a demokráciáról.
A népszavazás eredményeire voltunk kíváncsiak néhány barátommal, ezért a Vértanúk teréről átmentünk a Nádor utcába, hogy egy "kocsmában", a TV készüléken keresztül megtudjuk, milyen arányban vannak az országban a kúrmány takarodását követelők /az IGEN-szavazók/.
Az eredményt nyilván mindenki ismeri, ezt nem is részletezném. A lényeg: néztük a TV-t, közben iszogattuk a sörünket. Ekkor a helyiséget elárasztották a pribékek. Minden ok nélkül, s elkezdtek kötözködni a vendégekkel.
Igazoltattak mindenkit, majd közölték, hogy most aztán mindenki takarodjon el a "bejelentett tüntetés" helyszínére, mert aki nem ott van, azt "oszlatni fogják". Nos, ez a demokrácia. Nem nézhetünk választási /népszavazási műsort egy vendéglátóipari egységben, békésen sörözgetve?!
Mi alapján oszlatnának a talpnyalók, ha nem csinálunk semmit? Csak nem a pár nemzeti színű, illetve Árpád-sávos zászló fájt a kutyáknak?
Már az is baj, ha a magyarok a saját hazájukban sörözni merészelnek? Azt hiszem, tényleg ideje elkergetni ezt a féreg bandát!
Ha azért küldték a "kocsmába" a talpnyalóikat, mert fáj nekik, hogy a nép ki meri mondani, amit gondol, s ellent mer nekik mondani, az diktatúra!
Ha pedig azért küldték ránk a zaklató pribékeket, mert félnek, akkor lehetőségük van önként elkotródni!
Hát mutassuk nekik az utat!
Szebb jövőt!
Bob



















Tisztelt Szerkesztőség!
Gondoltam, elküldöm ezt a pár képet, hogy mindenki láthassa, milyen keményen dolgoznak az adófizetők pénzén élősködő héber rend őrei.

Az első két képen látható pribék nagy előszeretettel kamerázta a Nádor utcában az embereket, gondolom, Ő is örül neki, hogy nagy nyilvánosságot kaphat a szép pofikája. A harmadik képen egy elpilledt egyed látható, aki munkaidejében épp nagy odaadással szolgál és véd, komoly megfigyelést végez, roppant nagy átéléssel figyeli meg a szemhéja belső felét. Remélem, a felettesei örülnek, ha láthatják, milyen kiváló munkaerő.
Tisztelettel: Gy. Z.




Jó estét!


Az alábbi képeken civil ruhás rendőrök láthatók, akik fotózás hatására azonnal tovább álltak.
Néhány kép az igazoltatást örökíti meg, ahol videóra veszik a hazafiakat közelről, teljes alakban, eléggé megalázó stílusban. Na azok, akik kameráznak és segédkeznek, itt vannak azonosítószámostul.

Jó munkát!
H. P.