T. Kurucok!
Az éppen most leszavazott általánosan fizetendő tandíj (illessék bármilyen névvel is) csak egyetlen dologra lett volna jó: a bennszülött fiatalok minél nehezebben jussanak képzéshez, tudáshoz.

Ellenben lehetne ennek egy tényleg normális és előnyökkel járó megvalósítása is: azok a hallgatók, akik jó eredményt érnek el, ösztöndíjat kapnak, mégpedig minél jobb eredményt érnek el, annál jelentősebben növekvő összeget. Ha viszont a hallgató eredménye gyenge, akkor az ösztöndíj előjelt vált, minél gyöngébb a hallgató, annál többet fizetne.
Egy ilyen alapelvű rendszer nemcsak hogy erős ösztönző hatással bírna, de igazságos is lenne, társadalmi szempontból is. Aki jól teljesít, abba érdemes a társadalomnak beruházni (taníttatni, sőt, ösztöndíjat adni neki), mert jó szakemberként nagyobb hasznára lesz az országnak. Mert lehet ugyan demagóg dumákat megereszteni arról, hogy miért fizesse minden ember (adó) az egyetemi képzést: hát azért, mert - például - az orvos azt is gyógyítja, aki, vagy akinek a gyereke nem járt egyetemre.
Hogy jelenleg az orvostanhallgatók kétharmada gondolja úgy, hogy szívesen dolgozna külföldön? Hogy orvosok (és más szakemberek is) nagy számban, menekülésszerűen mennek külföldre dolgozni? Talán nem a gyurcsányi alapelveken (Akinek nem tetszik, elmehet innen) kellene intézni az ország ügyeit, hanem úgy, hogy érdemes legyen itthon maradni, itthon dolgozni. Nem feltétlenül azért, mert itthon jobban keresne az ember, mint mondjuk Svájcban, hanem mert itthon jól, sőt jobban érezné magát.
Ez viszont rajtunk is múlt és múlik, merthogy – ugye – nem tetszettünk forradalmat csinálni.
Kiváló tisztelettel: Neduddgi
 
Játék a számokkal

Vártam tegnap, hogy a Fidesz visszafordítsa a gyurcsányi logikát, miszerint 'csak' 3 millióan akarják a díjak eltörlését.
A zsidó méda is büszkén hozta a grafikonokat, hogy kb. 40% körüli az igenek aránya (persze az egész választókorú lakossághoz képest).

Ha még egy kicsit pofátlanabbak lettek volna, akkor írhattak volna 30%-ot is, hiszen a teljes lakossághoz képest ez is igaz.

Ez viszont magas labda volt a Fidesznek, amit persze hogy nem ütöttek le. Pedig ez megfordítva azt jelenti, hogy csak 600 ezren támogatják Gyurcsányt Magyarországon!!!
Pedig ugye milyen jó kimondani?
És ha még azt is hozzátesszük, hogy kb. ennnyi zsidó élhet Magyarországon, az már ütős.

Üdvözlettel: V.Z.
 
Magyar Testvéreim!

Soha, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy szép napon én, az egyszerű, 23 éves fiatal kénytelen leszek egy egész nemzetet megszólítani (vagy legalábbis az értelmesebb részét), most mégsincs más választásom.


Mindannyian tudjuk, hogy vasárnap este elsöprő győzelmet arattunk a kormány reformoknak hazudott népirtó intézkedései felett, mégsem győzött Magyarország, hiába is próbálnak erről meggyőzni bennünket.

Egy ekkora diadal után milliók kötelessége lett volna utcára vonulva ünnepelni és nem utolsó sorban Fletóék távozását követelni. Az idő és a hely adott volt, mi mégis egy egyedülálló alkalmat szalasztottunk el.

Legoptimistább becslések szerint is csupán 600-700 hazafi jelent meg urnazárás után a Parlament közelében, ami finoman szólva is szánalmas…

Sokan állítják, hogy a Fidesz és személy szerint Orbán Viktor háttérbe vonulása vezetett a különféle demonstrációk ilyen mértékű érdektelenségéhez.

Azt gondolom, hogy részben igazuk is van, hiszen az ellenzék vezére valóban képes volna nagy tömegeket megmozgatni, ám nézetem szerint nem ez az egyetlen hibaforrás.

Először azt hiszem, talán önmagunkba kellene néznünk…

Ha feltesszük (jogosan) azt a kérdést, hogy hol vannak azok a „puhány fideszesek”, akkor arról a kérdésről sem szabad megfeledkeznünk, hogy hol vannak a „mi fiaink”, jobbikosok, MIÉP-esek, gárdisták, gyárlakók, nemzeti érzelmű bajtársaink…?

Senki ne mondja, hogy cakompakk 700-an vagyunk!

Át kell gondolnunk, hogy mikor, hol és mit rontottunk el! Korábban, egy Budaházy-, Toroczkai-felhívás nyomán ha nem is százezrek, de 700-nál lényegesen többen jelentek meg egy-egy rendezvényen…
A másik nagy problémának a már oly sokszor hangoztatott megosztottságot látom én is. Ha mi, radikálisnak mondott (valójában csak ésszerűen gondolkodók) sem vagyunk képesek közös ügyeinkért összefogni, ha egyazon időben több helyre is tüntetéseket jelentünk be, melyek egy része totális érdektelenségbe fullad, ha a különféle nemzeti erők, internetes portálok a megoldás kutatása helyett egymást „kóstolgatják”, akkor milyen alapon várjuk el félénkebb, másképpen gondolkodó honfitársainktól, hogy mellénk álljanak?

Vezetőre, vezetőkre van szüksége permanens forradalmunknak! Ha nem Orbán, akkor Toroczkai, Budaházy, Gonda, Fáber vagy Tomcat, de valakinek (valakiknek) végre oda kellene állni teljes mellszélességgel, és mindaddig vinni a zászlónkat rendületlenül, amíg el nem érjük kitűzött céljainkat!

Csak együtt sikerülhet!

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Péter András
Tisztelt Kuruc!

Gyakran találkozom Gyurcsány Ferenc nevével a választásokkal kapcsolatban. A Sólyom Lászlóéval ritkábban.
De nem ő írta alá azt a törvényt, amely a vizit-, napi- és tandíj bevezetéséről szólt?
Az aláírásával emelkedett törvényi szintre Gyurcsányék díjakat érintő programja. Sólyom László is vesztett.

Ha Gyurcsány szemét ember, Sólyom László is az!

Romek Károly


Ítélt a nép, az elítéltek meg védik a zsákmányt…

Ítélt a nép…
Nem kell a honvesztő bábkormány! Véget a dölyfös deformoknak!
De a deformerek maradnak. Nem mondanak le! Dehogyis mondanak le! Ki gondolt már megint ilyen badarságra? Azt egy polgári demokráciában szokás, nem egy gyarmati diktatúrában, nem a külföldi befektetős, szemkilövetős terror birkanépének honában…

Ítélt a nép…

Tegyük végre tisztába az egészségügyet, és bízzuk végre magyar szárazdajkára a magyar oktatást! A pelenkát pedig mossuk tisztára, vagy ha afféle mai, semmi rongy, tékozlandó fajta, hát a tartalmával együtt csak hajítsuk ki!

De lássuk csak, mi is az, amit takarítunk?

Egészségügy és oktatás. Kik is és ki is vezeti ezeket az ágazatokat?! Hát az bizony az SzDSz! A lazára vett ÁVÓs palánták pártja… A módszerváltók választási csaló pártja.

Hadd idézzem itt Márait, mert sajnos agymosott korunkban szégyenletesen ritkán idézzük, pedig szavai ma is itt parázslanak a mindennapokban:

"A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !"

Az előző miniszterelnöknek, a KGB-ügynöknek (Medgyesi D209-nek) azért kellett mennie, mert számonkérte őket (kormánya SzDSz-es a gazdasági miniszterét) a még neki is szokatlanul szabad rablásért. Csúfosan lemondatták. Nem azért mert KGB-ügynök!

És mi újság azóta a szabadrablással? Ez az utóbbi, szociopata báb, az ország szégyene már minden formájában szentesítette azt.

De lassan lázad a nép. Most ennek egyértelmű jelét adta! Nem tetszik a bábjáték!
Erre az SzDSz nem magában, a bábozóban, hanem a megunt bábjában leli meg a felelőst.
Ez ám a felelős politizálás! Nemtán erre mondott most nemet a nép!?
Na de kire is bízzuk e tárcákat? A tárcáinkat… Hát az eddigiekre bizonyosan nem! Adhatnánk akár szakértők kezébe is!… Szakértői kormány! – Álomkép. Valóban, de szép is lenne! Olyan, mint a „működő demokrácia”! De ki is fogja ezt végigvinni, melyik politikai formáció fogja ezt a saját befolyása rovására kivitelezni?! Ilyet ma nem látunk a parlament porondján. Abban a házban, ahonnan kiirtották akadémia-alapító nemeseinket. Abban a házban, ahol a – polgári demokráciákban még sok helyütt természetes – „Felső Ház” fölemlegetését is röhejesnek állítják ma be a diadalmas, népirtó bolsevik utódok. Abban a házban, ahol több a listás ingyenélő, mint a megválasztott, és ahol ennek olykori föl-föllebbentése nyomán még egyetlen fővel sem sikerült kurtítani a kelést kishazánk fájó fején… Apropó, fej! Fejenként havi milliókba kerül nekünk egyetlen ilyen díszpéldány… Akik mellett, és akik aktív közreműködésével az országot kiárusítják, túlprivatizálják, kiéheztetik, szétüldözik, gyarmatosítják…
És ahogy egy bölcs képviselő mondotta: a képviselőt nem fizetik, a képviselő megszerzi a fizetségét. (Azt egyébként Platón óta tudjuk, hogy ez a demokrácia!)

Vannak fejlett országok, ahol lista sincs! A csonkahoni 176 választókerületre talán nekünk is elég lenne 200 képviselő! Ez is 24 listás személy! De, hogy legyen ez egy szerencsés szám – mert babonás a magyar – hát legyen 221 fő, és ne több! (Az eddiginél így is 165-tel kevesebb!) Pártelnökök, meg egyéb nagyságos halljakendek becsoszoghatnak így is kényelmesen.

Ha pedig kell ennek a szerencsétlen csonkországnak ez a vízfej, a 386 képviselő – 210 listás, ingyenes művészbejárós, – hát akkor minek az az 5 %-os küszöb?! Nehogy még bejusson valami szokatlan, őszinte hang is az országot felőrlő frakciófegyelmek fogaskerekei közé? És ha valakiben fölmerülne a kérdés, hát ezúton tudatom:

- Ez a „szabadelvű gondolkodás”! Nem az ál-szoclib honkiárusító propaganda…
No de kire is bízzuk hát tárcáinkat? Bízhatnánk akár hozzáértőkre is.

Az egészségügyi tárcát pl. az Orvosok Pártjára… - mert van ilyen! Ott talán nem egy elvetélt csikótojás fogja majd meg nem értett professzorait leckéztetni. Az oktatást meg bízhatnánk talán egészséges, nemzeti érzületű magyar tanárokra egy vadonatúj magyar szellemben. Minta lehet erre a Balti államok bármelyike! Az ilyet nálunk persze „bizonyos” körök azonnal lefasisztáznák! Mert ebben az országban uszítani ugyan tilos, de fasisztázni azt lehet! Azt büntetlenül is! Ha miniszterelnök és marionett az illető, úgy meg még dícséretes is! Az már csak „természetes”, hogy úgynevezett „fasiszta” a magyargyűlölő báb száján csakis a magyar lehet. A honi kis quislingek gyanúba soha nem kerülnek… Pedig dolgoznak az új, magyarellenes, totalitárius hatalmon, gőzerővel…

A kórházainkat idegenkézre juttató pribékek és balfékek még mindig a helyükön vannak. A magyar oktatást leselejtesítő métely még buzgón rág bennünk a kergekór elhatalmasodása reményében. Hadd idézzem most nekik a közismerten baloldali, de magyar Juhász Gyulát, szülővárosom szülöttét, öregapám tanárát:

„A gyermek szeme a jövő tükre. Jaj annak, aki elhomályosítja!”

Szóval, kire is bízzuk tárcáinkat, az ország és a nemzet sorsát eldöntő tárcákat. A válasz még várat magára. Annyi azonban már bizonyos, hogy szemkilövetőkre az egészségügyet soha többé, és az üres „fasisztázás”-ból élősködőkre az oktatásügyet semmi áron!

Hazafias tisztelettel:
Dr. Szabó László
a Szögedi Védegylet elnöke
Kelt: 2008. Kikelet hava (március) 10.-én

 
Gyurcsány Ferenc meg van sértődve!
2008. március 9-én leszavaztuk a kormányt!
A népszavazásra került mindhárom kérdésben a kormány elképzeléseivel ellentétes véleményt mondott a szavazásra jogosult magyaroknak 40 százaléka. A jogaikkal élők, felelősséggel szavazók 82 százaléka!!!
Gyurcsány Ferenc meg van sértődve!
Mert mi máshogy látjuk, másképp gondoljuk a dolgokat! Szerintünk nem úgy van, hogy 3 millió magyarnak "nem tudták elmagyarázni"! Ennyien nyilvánítottuk ki, hogy nekünk nem lehet többé hazudni. Mi értjük... csak nem hisszük el!
Hazudtak reggel, éjjel meg este! Miért ne hazudtak volna most is?!
A kormánynak nem áll szándékában visszapótolni a vizitdíj, a napidíj, ill. a tandíj elmaradásából következő hiányokat? A kormánynak pedig ezt meg kell tudni oldani! Néhány ötlettel hadd segítsek!
Sokkal kevesebb pénzt kellene költeni a Fibisz rendezvényeire, és azt is törvényes keretek között (lásd: Zuschlag vallomása).

Sokkal kevesebb páncélozott Audira lenne szükség, amennyiben a kormány prominensei úgy élnének és dolgoznának, hogy ne legyen szükségük páncélozott autókra. (Nekem van egy 11 éves Fordom, ami nem páncélozott. Mégis nyugodtan közlekedek vele, mert nem loptam el senkitől semmit, nem üzemeltettem évekig törvénytelenül a cégemet és nem hazudtam reggel, éjjel meg este.)

Jó lenne, ha nem kellene a kormány prominenseinek állandó védőőrizetet biztosítani milliókért, mert mondjuk simán járhatnának a főbejáraton. Mert mondjuk nem kellene félniük az általuk becsapott egyszerű, jóhiszemű emberek jogos haragjától.
Jó lenne, ha nem csak a politikusok és nagy cégek lennének üvegzsebűek, hanem az állam is!
Minden egyes felvett állami hitelt közölni lehetne az interneten, minden egyes beérkező adóforintot, bírságot, tb-hozzájárulást, nyugdíj-járulékot, autópálya-díjakból, jövedéki- és személyi jövedelemadókból, illetékekből, örökösödési-, vagyon-, ill. gépjárműüzemeltetéssel kapcsolatos adókból befolyt összeget! Ugyanakkor a kiadási tényezőkről is tájékoztatni lehetne az "istenadta népet"!
És akkor nem kérdezné több millió "értetlen magyar", hogy hová tettétek a jövőnket! Nem kellene kordonokkal biztosítani magatokat azokon a nemzeti ünnepeken, amelyektől az előző, elrothadt rendszerben mindig is távol maradtatok. Nem kellene akkor rákönyökölnötök az általatok meggyilkolt miniszterelnök emlékművére!
Építenétek legalább egy hidat, egy egyetemet vagy egy történelmileg hű múzeumot! Akkor megértenénk talán, hogy hová tűnnek el a pénzek, melyek az ország adósságállományának folyamatos emelkedését hozzák.
Ne sértődj meg, Gyurcsány(i)! Ne nézd le az istenadta népet! Vedd tudomásul az akaratunkat és tegyél meg amit lehet!
Ha nem megy, akkor: "el lehet menni"! (Amíg megteheted, szabadlábon!)
Nagyon sajnálom, ha az elképzeléseiddel ellentétes döntést hoztunk március 9-én. Nem akartunk megbántani, a célunk nem ez volt. A célunk nem csupán ez volt! A népszavazáson nem 300 forint sorsáról döntöttünk!
A népszavazás eredménye egyértelmű és érthető! Talán nem is kell elmagyaráznunk.
"Voltak, akik azt mondták, hogy nem akarják a 300 forintos vizitdíjat fizetni, s ezért voksoltak." ????????
„Nem azt mondták, Feri, hanem azt, hogy menj a picsába! Valljuk be!”
Pass


Tisztelt Kuruc.info, Magyar Testvéreim!
Nemrég írtam egy cikkecskét az általam észrevett, és "besorolt" cionista tömegmanipulációs trükkökről. Ezen cikk valószínűleg nagyon hiányos, de hasznosságát talán bizonyítja az, hogy felkerült az oldalra. (Amit köszönök!)
Most, hogy gyakorlatilag befejeződött a népszavazás, kezdődik egy új, és persze ismét jó előre kitervelt agymosási hadjárat. Megszüntettük a vizitdíjat, a tandíjat, és a kórházi napidíjat. Elértük, amit akartunk. Vagy mégsem?
Ugyanis diktátorunk máris bejelentette, hogy például a vizitdíj megszűnése miatt kieső pénzt az állam nem is tudja (páncélozott Audikra, zsidó vízágyúra, gyurcsány-gestapo fejlesztésére, végkielégítésekre, külföldi multicégek támogatására, holokauszt-emlékparkok építésére, kampányolásra, liberóközeli cégek megtömésére, kibogozhatatlan cégeken keresztüli tőkekilopásra persze van pénz), és nem is akarja pótolni.
Akinek ez túl kulturált kifejezésmódnak érződik egy zsidóbérenc vezetéstől és diktátorától, annak lefordítom:
Rohadt alsóbbrendű gójok! Amiért még meg tudtátok szüntetni a kórházlátogatási-uzsorapénzt, az oktatási-uzsorapénzt, és a szar fajtátok gyógyítgatásáért beszedett kórházi ágy-uzsorapénzt, ezért most kevés a pénz az egészségügyetekben. Mi ezt nem fogjuk pótolni, tehát összeomlik az egészségügy. Ti akartátok, gójok, úgyis Ti döglötök meg többen emiatt, nem mi! Ha meg még többen haltok meg az általunk tönkretett egészségügytől, az nekünk, és gazdáinknak csak jó!
Tehát most jön a bűntudat-kampány, előző cikkembe illik ez a módszer is. Az elkövetkező hetekben szembesíteni fog minket a két cionista párt döntésünkkel, és mi leszünk a hibásak azért, ha még rosszabb lesz a gyógyítás. Ennek előreláthatólag az a gyenge, agymosott, birkagondolkodású eszmefuttatás lesz sokak esetében az eredménye, hogy: "Tényleg, de kár, hogy IGEN-nel szavaztam, az a 300 forint nem is volt olyan sok, és akkor még lenne kórház 100 km-es körzetben!"
Nem kell bevenni, nem mi hazudtunk nekik. És most sem mi tesszük. Ki kell menni az utcára, és rendet kell tenni a MI hazánkban!
Gondolkozz, magyar!
AntiKommunista-47

3 X
Az ixek a helyükre kerültek. A nép bölcs döntésének vagyunk tanúi, amikor az eredményt vizsgáljuk. Ki kell emelnünk - még mielőtt bárki pártkampányt akarna csinálni a szavazásból -, hogy nem pártszimpátia-szavazás volt, hanem alapvető, és egyértelmű közjogosultságok akaratának megerősítése.
Egy normális rendszerben nem is lehet kérdés ami most kérdésként szerepelt a szavazólapokon. A rendszer pedig nem normális, mint ahogy az a kormányzat sem, amelynek vezetője fenyegetőzni kezd az eredmények láttán, vagyis kijelenti, hogy a költségvetés nem tudja, a kormányzat pedig nem fogja finanszírozni az oktatás-, és egészségügyet. Ilyen nincs! Alapvető dolga, hogy ezeket ne csak finanszírozza, hanem kiemelten kezelje, fejlessze, és működtesse. Nem szeretném korábbról ismételni magam, de fel kell hívnom a figyelmet, hogy ésszerű gazdálkodással, a pénzt nem elsikkasztva, elherdálva, komoly összegeket lehetne az összes állami funkcióba fektetni, feltéve, ha lenne egy valóban magyar érdekeket szolgáló kormányzat. Erre fel lehet, és fel is kell szabadítani pénzeket, még annak árán is, hogy esetleg nem kapnak, pl. a pártok milliárdos támogatásokat, mert ugye ha nincs mit enni, akkor az ember nem először a kaviárt szerzi be, amikor nem telik kenyérre sem, amire kenheti…
Ki kell jelentenünk, aki nem tudja, és nem is akarja tenni a dolgát, annak azonnal mennie kell! Mi, hétköznapi dolgozó, vállalkozó emberek sem mondhatjuk, hogy nem tudom, és nem is akarom végezni a munkám, mert a főnökünk azonnal kirúg, a vállalkozásunk, rövidesen csődbe megy. Mi választók, mint a közalkalmazottak legfőbb főnökei, most mondjuk meg alkalmazottainknak, hogy íme, már ezért is ki vannak rúgva! Nem zsírosodni, gazdagodni ültek hivatalaikba, országgyűlési képviselői foteljaikba, hanem a népért, Magyarországért dolgozni. Amilyen határozottan kiálltunk a jogainkért, legyünk épp olyan határozottak, amikor kinyitjuk az ajtót, és egy jól irányzott potrohbiccentéssel kipenderítjük a dilettáns munkakerülőket!
Kedves MAGYAR BARÁTAIM, jó volt a kezdés, de tudjuk, még így sem fognak maguktól távozni az országrontók. Hamarosan újra határozottan, és egységesen kell tennünk, és ha az is ennyire egyszerre, és összhangban sikerül, akkor győzött a népakarat, megnyílik előttünk egy lehetőség, amely helyzetünk javulásához vezethet!
Fáber Károly
Rendszerváltó Fórum


Szavazóbázis azonosítva

Rekord-sebességgel azonosította az MTV-1 2008 március 10-i, reggeli adásában az SZDSZ-MSZP koalíció szavazóbázisát:


"...azt gondolom, hogy minden tisztelet megilleti azokat, azt a több mint 600 000 embert, aki elment és nemmel szavazott..." (Horn Gábor, a Nap-kelte vendége, 6 óra 40 perckor)

"Magyarországon 600 000 olyan alkoholista él, aki naponta aromával ízesített fagyállót vagy ablakmosót iszik." (Kék fény előzetes, 7 óra 07 perckor)

SZ.M.I.

Figyelem !
Ez a levél azokhoz szól, akik számára még mindig nem teljesen világos, hogy liberál- bolsevista/globalista ún. "kormányunk" semmilyen demokratikus figyelmezetetést, jelzést, felszólítást nem hajlandó felfogni. Azoknak szól, akik otthon, a TV képernyő előtt ülve, vagy kocsmákban vitázva vérhazafi módjára szidják, kritizálják a parlamenti egypártot, tettekben azonban nem hajlandók a kisujjukat mozdítani sem. Ez a levél nem szól azokhoz, akik az elvtársak és hű kutyájuk (FIDESZ) munkájával elégedettek, és szeretnék, ha tovább folytatódna a szabad rablás, és a kassza kifosztása.
Március 15-én, szombaton nagy valószínűség szerint az utolsó alkalom adódik a magyar lakosság számára ahhoz, hogy a demokratikusan megdönthetetlennek bizonyult önkényuralmi rendszert közös akarattal, bátran, férfi módjára más eszközökkel kényszerítsük jobb belátásra. Számomra egészen érthetetlen, felfoghatatlan az a passzivitás, életképtelenség, amit a magyar lakosság mutat, és ahogyan hozzááll a SAJÁT SORSÁT MÉLYEN ÉRINTŐ kérdésekhez. A vasárnapi szavazás valamelyest reményt ad, de messze nem elég !
Meddig hisztek még Orbán "szélkakas" Viktornak, hogy szavazósdi meg majd elkergethetjük, meg úgy megbukik. Nem látjátok ezt a rettenetes színjátékot. Vagy, ha látjátok, nem zavar?
Ha még van köztetek olyan, aki nincs teljesen képben, mert esetleg a TV2, RTLKLUB híradójából úgy látja, hogy minden rendben, és a legtöbb, amit tehetsz, az az X-ek behúzása, és az adók birka módjára történő befizetése, annak ajánlom az alábbi linken elérhető értelmesen, egyenesen megfogalmazott gondolatokat, amelyet eredetileg az ECHO TV adott volna le, de valamilyen oknál fogva ez nem történt meg. 5 részes, összesen 25 perc, megéri:
1. rész: //www.youtube.com/watch?v=OEX3OVLadrU
2. rész: //www.youtube.com/watch?v=iXhdrPWxHb8&feature=related
3. rész: //www.youtube.com/watch?v=0AV3QIih0tA&feature=related
4. rész: //www.youtube.com/watch?v=uIf_QAlJbM0&feature=related
5. rész: //www.youtube.com/watch?v=96a_FToHLdQ&feature=related
Összeállítottam egy "Gyakran Ismételt Kérdések" listát. Aki aggódna, hogy mi lesz szombaton, annak itt adnék válaszokat:
K. 1. - "Mégis mit tudunk mi tenni?"
V: - Ha nem teszel semmit, nem is fog történni semmi. Ajánlom fenti 5 részes Budaházy-interjút!
K. 2. - "De hát aki ott van, az mind csőcselék"
V: - Csőcselék volt az 1848-as szabadságharcban részt vevő nép is. Csőcselék volt az 1956-os forradalmi tömeg is. MINDENKIT CSŐCSELÉKNEK NEVEZ A HATALOM, aki ellene fordul. Természetes velejárója a kommunikációnak.
K.3. - "Nekem gyermekem/feleségem/kutyám/macskám van, nem kockáztathatok."
V: Nekem is van, lassan három gyermekem. Van feleségem is. ÉRTÜK TESZEM.
K. 4. - "De hát itt kirakatokat törnek be, meg kukákat gyújtanak fel a futballhuligánok."
V: Vannak ilyenek is. Mindenki a saját vérmérséklete szerint vesz részt. Nem kötelező rombolni. Mindenesetre aki a frontvonalban van, általában olyan típus, aki kevesebbet is veszíthet a saját egzisztenciájából, vagy csak harcosabb alkat. Én nem ítélem el. Itt egy videó, hogyan buktatta meg a bátor angol ellenállás Margaret Teachert 1990-ben:
//www.youtube.com/watch?v=zdVquOmFJ0U
K. 5.: "De én félek!"
V: Én is.
K. 6.: "Én vidéki vagyok, hogy menjek?"
V: Én is vidéki vagyok. Vonattal megyek. Majd meglátjuk, hogyan és mikor jövök haza.
K. 6.: "Mi szükség van az erőszakra?"
V: Tedd fel ezt a kérdést a kormánynak. Mondjon le, hirdessék meg az előrehozott választásokat, és nem lesz erőszak.
K. 7. "Nem lehetne inkább várni 2010-ig, és akkor győz a FIDESZ?"
V: EZ NEM A FITYESZRŐL SZÓL. Ők semmit nem csinálnak. Olyan bénák, mintha zsinóron rángatnák őket. Szemléltetem: 'Tegyük fel, hogy egy faágon üldögélsz, és látod, hogy valaki fűrészeli alattad az ágakat. Te nem akadályozod meg, csak várod, hogy ne érjen a munka végére 2010-ig. Bízol benne, hogy akkor majd jön egy csodatévő, aki eddig lentről kiabált, és megorvosolja az egészet.' Hát ez röhejes...
K. 8.: "Mi van, ha nem sikerül, és csak egy újabb cirkusz lesz 15-én?"
V: Ha most eljössz, meg fogod érteni. Nagyon sokan vannak, akik nem hisznek a nemzeti ellenállás erejében. Egyszerűen vakságból, szkepticizmusból, hitetlenségből, félelemből, vagy mert annyira jó a hatalom megtévesztő kommunikációja. Emiatt lehetséges, hogy most szombaton megint nem jönnek el elegen, vagy nem lesznek elég elszántak. Kérlek, hogy ne Te legyél az! Én ott leszek, bármi is történjen.
K. 9.: "Milyen felszerelést vigyek magammal?"
V: Hozzál kaját, hogy ne legyél éhes. :) Videokamera, fényképezőgép az őrjöngő REBISZ-esek ellen elég hatásos. Annyira már nem nagylegények, mint 2006-ban.
Isten Áldjon Benneteket!
Üdv:
Fehér Zoltán

Hát... Szavaztunk. Méltóságteljesen, higgadtan. Egy nép, meg nem érdemelten megalázva él, most felemelte a fejét, és azt mondta: IGEN.
Egy birkának mondott nép, mely úgy néz ki, hogy amikor nyúzzák, még bégetni sem képes, nem hogy fellázadni. Most ez a nép azt mondta, IGEN, élni szeretnénk, létezni szeretnénk, nem csak mint egyén, hanem mint nemzet. Más népek is mondanak IGENT az életre, csak közben törnek, zúznak, pusztítanak és... ölnek. Ölnek másokat, hogy élhessenek Ők. Mi szinte érhetetlen módon, némán, rezzenéstelenül hagytuk, hogy amit csak akarnak, azt csináljanak velünk. Vegyék el a jelenünket, fosszanak meg a jövőnktől, töröljék el a múltunkat. Összeszorított szájjal tűrjük a tűrhetetlent.
És ezen az áttörhetetlennek tűnő reménytelenségen egy icike-picike résen áttört a remény. A remény, hogy hallathatjuk szavunkat, elmondhatjuk kínunkat, szétkiáltjuk fájdalmunkat. Mindenkinek egyénileg kellett meghoznia a döntést. És megtörtént a csoda. Több mint hárommillió ember összekacsintott. Szótlanul összebeszéltek, hang nélkül szóltak egymáshoz. Elmondták Önmaguknak, a nagyvilágnak, hogy IGEN, elég volt, hogy IGEN, mi nem ezt akartuk. Vagyok én, vagy te, de MI vagyunk a legfontosabbak: összességében, egészében, egymásra utalva. Szükség van rám, szükség van rád, de leginkább szükségünk van egymásra.
Őrájuk viszont egyáltalán nincs szükségünk. Hagyjanak minket békén, hagyjanak minket élni. Ők meg menjenek el innen szépen, békében, és soha többet ne jöjjenek vissza, ne törjenek többé az életünkre, a népünkre. Menjenek Isten hírével és vissza se nézzenek, mert mi nem törünk, nem zúzunk, nem pusztítunk... de élni fogunk!
Isten, áldd meg a magyart!
Ámen
Éva


Tisztelt Szerkesztőség!

Nagyon sokan vagyunk, kik már kezdettől fogva tudjuk, hogy egy hazaáruló, magát kormánynak nevező rablóbanda ül a nyakunkon, és elszív tőlünk minden éltető erőt.


A minden tekintetben deviáns szadesz gusztustalan reklámhadjárata ellenére megtörtént az elsöprő sikerű népszavazás. (Undorító óriásplakátjuk épp ablakommal szemben éktelenkedik.)
Ez a többségében Jordán-pozitív horda nem csak hogy nem fontolgatja lemondását, de pofátlanul az arcunkba köpve jelenti ki, hogy az egészségügyben és az oktatásban keletkezett kvázi forráshiány okozta problémát nem hajlandók pótolni.

Ezzel az arcátlan kijelentéssel ez a szemkilövető, népirtó csürhe minden reményt szertefoszlatott a tekintetben, hogy jó irányba szándékozta volna kormányozni az országot.
Hazánkat ez a bolsevik gyökerű haramiabanda prédának tekinti csupán. A kérdés az, hogy meddig tűrjük el alapvető jogaink sárba tiprását: drága Honfitársaink, köztük barátaink, rokonaink, szüleink, gyermekeink, unokáink egészségének, életének tönkretételét; jövőjének elrablását? Dicső nemzetünk teljes mértékű elsorvasztását?

Hol van a tűrésünk legvégső határa???

Történelmünk folyamán, melynek egyetlen szégyenfoltja sincs, keresztényi alázatunkkal számtalanszor bizonyítottuk emberségünket, segítőkészségünket, szolidaritásunkat. Mindeközben állandóan ontottuk drága vérünket, mely vérről Albert Camus Nobel-díjas író ekként vélekedett:
„A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét.”

Mi magyarok ezt a vért akkor se kíméltük, amikor a német megszállás idején életünk közvetlen veszélyeztetésével zsidó honfitársainkat mentettük a németek által elrendelt deportálástól. Derék Apáink, Anyáink hónapokon keresztül bújtatták, etették, itatták őket még akkor is, amikor nekik se volt már mit enniük. Hálát mi sohase vártuk senkitől, de ilyen köszönetet sem!
Ébredjetek, magyarok! Támasszuk fel végre Magyarországot!
v. sz.


Tedd vissza Feri!... tedd vissza...
Gyurcsány a népszavazás után felkereste tanácsadóját.
Rabbi, adj tanácsot! A költségvetés a kieső bevételeket nem tudja pótolni. Mit tegyünk?
Hát tegyétek vissza, amit elloptatok...!
(Hogy ez a lehetőség Orbánéknak miért nem jutott eszébe???!)

Kedves Kurucok!

Mélységesen felháborít, hogy a csalással hatalomra került illegitim miniszterelnök próbál a számokkal bűvészkedni, hogy többen vannak, akik nem szavaztak igennel.
Nézzük meg konkrétan a számokat: a 2006-os országgyűlési választásokon listán az MSZP-SZDSZ-re együtt kevesebb, mint 2,7 millió szavazat érkezett. Ez az a "többség", aminek nevében kormányoznak és reformálnak. Tegnap mindhárom kérdésre több mint 3,3 millió igen szavazat érkezett.
Persze kitörölhetjük a 3,3 millió szavazattal, ha nem vagyunk képesek érvényt szerezni nekik: tegnap nem voltunk ennyien a Kossuth téren.
Üdvözlettel:
Tegzes János


Megnéztem ma amit az SZDSZ-es Horn Gábor, mondott, és közben egy kicsit felment az agyvizem.
Ha a tegnapi népszavazás alkalmával a NEM-ek nyertek volna, akkor az szdsz most imádná gyurcsányt, de amint látható, a süllyedő hajóról a patkányok az elsők, akik leugrálnak, mint ez esetben is.
Kóka meg a másik pacák tudják, hogy ott a kamera, és hírértéke lesz annak, ha szidják, hisz koalíciós partnere. De én ezt látom, hogy most ezt teszik: Na most gyorsan azt mondjuk a népnek, hogy igen, gyurcsányt, és az mszp-t mi is elítéljük, és a nép javát akarjuk! (Mert hát 1989 óta még nem volt ilyen magas létszámú a választáson résztvevő magyarok száma.)
Azt a rengeteg embert most az szdsz mellé kell fogni, hogy lássák, ők is csak áldozatok, és valójában nem is szeretik gyurcsányt és a politikáját. De gondolkozzunk csak! Ha jól tudom, a parlamenti szavazásnál, az szdsz is egyhangúan az mszp mellé állt, akkor most mi van? Annyi, hogy süllyed a hajó! Undorító, hogy a sok hülye be is nyalja ezt az egészet! Az a legdurvább, hogy 28 éves érettségizett (tehát nem diplomás) nő létemre átlátom ezt az egészet, és vannak tanult „okos” emberek, akik még mindig nem látják mi folyik itt valójában.

ÉBRESZTŐ, MAGYARORSZÁG!!! Az orrodnál fogva vezetnek!

Ezt most muszáj volt leírnom!

Tisztelettel:
egy pártsemleges magyar nő

Azért arra a hatalmas ünneplésre kíváncsi lennék, ami elvezet a kormányváltáshoz.
De már az is érdekelne, kivel hajlandók mutyizni. Ha már ezt a szavazást ilyen csúnyán elbuktuk, beszéltessük a nyertes fideszes oldalt: a lózungokon és az mszmp-s haverokkal együtt lenyúlt pénzből mit és hogyan próbálnak saját lehetőségeikre fordítani ?
Nagy Péter

Győztek az igenek. Mégsem érzek semmiféle örömmámort, vagy bármit, ami pozitív lenne. Bár mondhatnám, hogy most majd jobb dolgok jönnek, de nem fognak. Nagyon nehéz idők lesznek.
2011-ben lejár a moratórium, amit az Uniótól kaptunk, és a magyar földek eladhatóak lesznek, és el is fogják adni őket. Az lesz a privatizáció csúcsa, bármelyik privatizátor a gatyájába élvezne ettől. A módszer a régi, rontsuk le valamit a működésképtelenség határáig, adjuk el bagóért, és vegyük fel utána a csúszópénzt. Ez lesz, csak minden eddiginél nagyobb méretekben. Vegyen rosszul működő országot, az állam rossz gazda. Úgy tűnik, az országnak is rossz gazdája. Kaptunk egy szép, mezőgazdaságában erős országot a szocializmus bukása után, és ezt tették vele. Ne gondolják, hogy a dolgok utána is rosszul fognak működni. Nem. A magyar földek nagyon is jók. De amikor ezek a földek újra felvirágzanak, amikor nem lesz már bevetetlen terület, az már mind másé lesz, nem a magyaroké. A külföld, vagy a zsidók, vagy bárki, tökmindegy. Ez a mi fehér lovunk, de most ellenünk vezetik. És már semmit nem tehetünk, még ha rá is eszmélnénk erre, akkor sem tehetnénk semmit.
Lehet szidni az oroszokat, de nekünk nem kellett belépnünk a Szovjetunióba, helyette beléptünk az európaiba, és itt van a vége, emberek. Köszönöm a játékot önökkel, megtiszteltetés volt. De veszítettünk. És most fel kell majd állnunk az asztaltól. De hazamennünk, azt már nem lesz hová. Magyarország feloldódik majd a nagy semmiben, és ne higgyük, hogy ez ellen bárkinek is lenne kifogása. Az EU-nak semmiképpen. Attól még tagok leszünk. Hát, nincs más lehetőség. Vagy elfogadjuk, amit kínálnak nekünk, és akkor hamarosan nem lesz országunk, másodrendűvé válunk majd saját, egykori országunkban. Vagy kilépünk az unióból, és megpróbáljuk visszafizetni a kölcsönöket, amelyekkel a külföldiek megvették az országunkat, ezzel nyomorba taszítva magunkat, és még az unokáinkat is.
Ne gondolja senki, hogy Magyarország eladása 2011-ben fog elkezdődni. Már régen kezdődött, és azóta is folyik. Ezt nevezik államadósságnak, ami ki tudja, mekkorára dagadt mostanság. Ha hétköznapi fogalmakkal akarnám kifejezni, azt mondanám, előleg, nem, nem is: foglaló. És ez a mai népszavazás nem volt más, csak része a nagy színjátéknak. Semmit nem jelent. A hatalom már szentesítette az alkut, bármi, ami ezen kívül történik, az csak színjáték. Meg kell hagyni, ezt ügyesen csinálták. Remek, precíz végrehajtás, fejet kell hajtanom a zsenialitása előtt. Nem mondom, hogy ébredjen fel bárki is, vagy fogadja el az igazamat. Az Új Világrend zsenije szavakkal ki sem fejezhető. Csak darabkái vagyunk egy nagyobb tervnek. A hozzászoktatás pedig már meg is kezdődött. Természetesen, a világ jobb lesz majd azután, miután megtörténik. Sokkal jobban fogunk élni.
De:-" Ha a lovat megütteted, az ő kutyáiknak adsz eleséget, ha a féket a fűbe kiveted, az ő embereik, akik a füvet kaszálják, az aranyát megtalálják, ha pedig a nyerget a Dunába hajítod, halászaik az aranyos nyerget a partra kiteszik és hazaviszik. Ha a föld, a fű és a víz az övék, akkor minden az övék!" - Hát, ennyi. Sajnálom, barátaim. Kedves jobbosok és balosok, kedves mindenki, mi tényleg egybe tartozunk. Magyarok vagyunk. Testvérek vagyunk. Én szerettem magyarnak lenni. Még akkor is, amikor más magyarok azt mondták nekem, hogy nem vagyok az. De most vége lesz. Nem tűzök ki többé kokárdát. Nem morzsolok majd könnycseppeket a volt Hazáért. Leveszem a szívemről a piros-fehér-zöld sávos kötést. Vigye a szél! Kiirtom a hangszálaimból a himnusz hangjait. A régi dicsőségre nem emlékezem. Anyanyelvem az angol lesz, állampolgárságom: ember. Ne bántsatok ezért. Csak elől megyek a sorban. Mert a sírt ahol a nemzet süllyed el, népek veszik körül. És lassan betemetik valaha volt szép hazánk földjével.
R. Y.

Üdv Kurucok!
A népszavazás eredményének értékelése közepette Horn Gábornak, a Szadesz megmondóemberének őszinte szó hagyta el cseresznyepír ajkait! (Őszinte alatt azt értem, hogy azt is mondta, amit gondolt.)
A HírTv riporterének kérdésére válaszolva ezt mondta: „…ha így dönt az istenadta nép, ahogy ezt szokták mondani…"
Ezt én ebben a formában ezidáig csak egyetlen helyen hallottam, és ebből gondolom, hogy H.G. igazat szólt, tükrözve a tolvajkúrmány valódi szemléletét:
„S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt'
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt?"
(Arany János: A walesi bárdok)
 
Skorzeny

Üdvözletem, Kurucok!
Qurcsány azt hazudta, hogy azért kell vizitdíjat, kórházi napidíjat és tandíjat fizetni, mert semmi sincs ingyen.
Ezt mindenki tudja. Eddig ezek a befizetett adókból mentek. Na de akkor ha bevezették ezeket a díjakat, akkor ezzel arányosan miért nem csökkentek az adóterhek? Ha egyszer már befizettük adóban, akkor miért kell mégegyszer zsebből fizetni?
A tb-t ugyanúgy fizettük amikor volt vizit- és napidíj, mint amikor nem. Azok a pénzek hova lettek? Csak nem Zuschlagok, Weiszenbergerek, Rittenbergerek, Kohnok és Grünnök zsebében kötött ki??? Erre a kérdésre mit hazudna Fletó?
üdv: Kovács Peti

INGYENES LEGYEN A BKV IS?!
(avagy ismét néphülyítés)
Tisztelt Szerkesztőség!
Egyike vagyok annak a több mint hárommillió (L-Qró szerint) buta, leváltani való szavazópolgárnak, akik képtelenek megérteni, hogy a rossz miért is jó.

Butaságomnál fogva persze azt sem nagyon értem, hogy egy 4-szeres vagy 5-szörös arányban a kormány által elvesztett népszavazás eredménye hogyan is lehet az, hogy nem a kormány vesztett? Mert ugye a népszavazás befejezése óta eltelt rövid idő alatt ez ügyben már több száz elmélet látott napvilágot a koalíció és szimpatizánsai részéről.
Íme az egyik fő elmélet:
"Az emberek a pénztárcájukat féltik (a 300 Ft-os vizitdíj miatt), ezért szavaztak IGEN-nel."
Ezt a minden városvezetési szakértelmet nélkülöző Demszky egy tegnapi interjúban megtoldotta azzal, hogyha az lett volna a kérdés, hogy eltöröljék-e a BKV járművein a fizetési kötelezettséget, arra is igennel szavaztak volna a polgárok.
Ezután Ördögi démonunk - Lendvai Ildikó - átvéve főpolgármesterünk da-dadogó mondatait, a mai parlamenti ülésen sajátos szókincsével kiegészítve adta elő Demszky úrnak a vereséget megmagyarázó gondolatmenetét.
Vagyis párhuzamot vontak a 300 Ft-os vizitdíj és a 270 Ft-os villamosjegy között. Ezt persze magyarázgatásnak, kötözködésnek szánták, pedig a párhuzamosság tekintetében most az egyszer igazuk van! Csak ők még nem jöttek rá!
Magyarországon a munkaadók kemény tízezreket fizetnek havonta az egészségügynek minden legálisan dolgozó (vagy kereső) ember után, aztán még ezen emberek fizetéséből is levonnak valamennyit egészségügyi hozzájárulás címén. Ennek fejében lehetett orvoshoz, vagy kórházba menni úgy, hogy ott, akkor nem kellett fizetni az ellátásért. Na erre mondja "pártunk és kormányunk", hogy ingyenes ellátás, és fejelte még meg a befizetést alkalmanként 300 Ft vizit- vagy napidíjjal. Hát ezt a plusz megfejelést szüntette meg most a népszavazás!
Na és a BKV? Ugyanaz!
Milliónyi ember vesz havonta bérletet több ezer forintért. Ennek fejében bármikor, bárhová utazhat a fővárosban úgy, hogy ott, akkor nem kell fizetni az utazásért. Ez is ingyenes?
Namost, ha netalán kormányunk vagy Demszky kitalálná, hogy a bérletesek fizessenek akkor is, amikor felszállnak a villamosra, valószínűleg a fent említettek egy új, szintén vesztes népszavazás elé nézhetnének.
Ez a nép nem hülye! Senki sem akart népszavazni a világon talán legnagyobb társadalombiztosítási hozzájárulás miatt, vagy a BKV szolgáltatásainak megfizetése miatt. De ha már egyszer kifizettük, akkor ne akarjon ez a Szemét Banda még egy bőrt lehúzni rólunk!
Üzenem Demszkynek és Lendvainak, hogy a dumájukhoz ezen gondolatok még hozzátartoznak!
Anti Komchi