Szerkesztőségi figyelmeztetés: az alábbi videó a cionista zsidó Élet Menete Alapítvány által készített magyarellenes, csúsztatásokon és hamisításon alapuló propagandaanyag. Mindössze szemléltetőeszközként közöljük, kiskorúaknak csak szülői felügyelet mellett ajánljuk (hacsak nem akarnak olyanok lenni, mint Gyurcsány).
 
 
Üdvözletem!
Ezt a felvételt az interneten találtam. Gyanús már egy ideje a holokamuval kapcsolatos hazudozás. Éjjel-nappal mindenhonnan ez folyik, a kormánytagok nagyrészt kipában demonstrálnak az antiszemitizmus ellen, a maradék politikai elit meg zsidók előtt hason csúszik a porban.
Gyurcsány Izraelhez való viszonya, családja, Duna-parti cipők, Horn Gábor szüleinek fantasztikus története, Hollán utca, gárdázás, a hatszázezer sulykolása állandóan, magyarok vádolása, folyamatos gyalázása , stb. - közismert. Miért van ez ?
Van benne logika!
Ma már ott tartunk (Budapest, Páva utcai holokamu központ adatai szerint), hogy az Auschwitzban "kiirtott" zsidóság nagyobbik fele magyar volt. Itt szó szerint az van dokumentálva (a rengeteg hazugsággal egyetemben), hogy a "haláltáborban" 1 millió zsidó pusztult el, akik közül több mint félmillió MAGYAR volt!
Tehát a legtöbb zsidó áldozat a világháborúban Auschwitzban a Páva utcai Holokausztkutató Központ szerint is MAGYAR volt!
Miért tartom ezt fontosnak ?
Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám az alábbi részeket a felvételből.
Az általam talált felvétel hatodik percében Gyurcsány Ferenc beszél egy épület előtt Auschwitzban (ami mögött egy korábbi cikkemben fotózott úszómedence található). Tisztázza hovatartozását mint "bűnbánó és gyászoló" ember, és azt mondja: "Bocsássanak meg mindnyájunknak!" Tehát "bevallja", hirdeti a világ előtt a miniszterelnökünk , hogy a magyar egy gyilkos, bűnös nép... Döbbenetes... (Valójában a legtöbb zsidó itt vészelte át a háborút, a magyarok voltak voltak az egyetlenek Európában, akik katonai erővel védték meg őket. Érdemes volt...)
De nem ez a vérfagyasztó!
A következő mondat, amit egy zsidó mond!
"Az egész világon ez az a hely (mármint Auschwitz), ahol Izraelnek jogában áll megmutatni az erejét!" Rakjuk össze a mondandóját a videónak és a háttérhatalom sugallatának.
A magyarok ölték meg a legtöbb zsidót a II. világháború során. A zsidóknak "JOGUK" (hangzik el a felvételen) van megmutatni az erejüket ott, ahol irtották őket. Kézenfekvő! ...és persze azoknak, akik kiirtották őket, tehát logikus, hogy Izrael idővel megmutathatja nekünk, gyilkos magyaroknak az erejét, mert "JOGA" van hozzá! Összeállt a mozaik?!
Összegezzük : Izrael egy szerződés által jött létre. Az 1917-ben kelt Balfour nyilatkozat lényege az volt, hogy "JOGOSNAK" találták az angolok a " zsidó nemzeti otthon létrehozását, amely nem jár más nép önrendelkezési jogának csorbításával..." A történet közismert. Ez alapján a zsidók létrehozták az apartheid Izraelt!
(Magyar politikusok ígéretet tettek korábban 1 millió izraeli állampolgár befogadására.) Ma már új hazát kell keresni, mint már évezredek óta szokásuk. Semmilyen téren nem élhető a hazájuk. A klímaváltozás, de a kialakult politikai helyzet miatt sem.
Viszont a legelső lépés mindig az indok, a "JOGI" érv , főleg a mai világban!
Egyre több zsidó érkezik hazánkba, egyre magabiztosabbak, gátlástalanabbak, a velük való konfliktus elkerülhetetlen.
Egy nagydobra vert atrocitás és "megmutatják az erejüket " a gyilkosaiknak. "JOGUK" van hozzá ! A történet kerek. Csak a hely és idő várat magára!
Ők erre számítanak és felkészülnek mindenre.
Ma már nemcsak azt hazudozzák, hogy "ők már a magyarok előtt a Kárpát-medencében ITT voltak", hanem a fantasztikus holokamut is felhasználják a saját érdekükben, ideológiai fegyverként.
Nem akarnak hibázni, biztosra mennek. Undorító látni az erőlködést, ahogy a palesztinok sorsára akarják juttatni a magyar nemzetet és ebben a dicső politikusaink segédkeznek.
Meghódítani, behatolni csak egy gyenge, életképtelen országba lehet.
Nem hinném, hogy a magyar gyenge vagy életképtelen lenne.
A sorsunk, a jövőnk a mi kezünkben van!

Dr Nagy Levente
Kunhegyes

Kapcsolódó