Olvasó:
www.pmfc.hu fórum:
Megyek stadionba egy táskával a vállamon, benne egy magyar zászló, a Kossuth-címerrel...
A kapunál megnézi a biztonsági a táskám, és mondja, hogy mutassam meg. Mondom, persze, ez csak egy magyar zászló.
Erre azt mondja, hogy ezt tilos bevinni. Azt hittem, rosszul hallok. De megismételte. Mondom, hívja a biztonsági főnököt, mert még olyat nem hallottam, hogy magyar zászlót kitiltanak bárhonnan.
Az öreg biztonsági meg mondja neki, hogy ezt nyugodtan engedje be. Odahívtak két rendőrt, akik szintén azt mondták, hogy ilyet nem lehet bevinni.
Ott kellett hagynom a kapunál a zászlót, meccs végén kaptam vissza.
Igen, fiúk! Itt tartunk!
A törvények betartatására, az alkotmányra, az emberek szolgálatára felesküdött rendőr tiltja a nemzeti zászló szabad felhasználását. Mert van nekik olyan parancsnokuk, aki ezzel a gondolattal azonosulni tud. Mert vannak nekik olyan vezetőik, akiket nem büszkeséggel, nemzeti öntudattal tölt el a zászlónk látványa. Sokkal inkább ördögtől valónak érzik.

Más országokban a házára, a gépkocsijára, s az úri jókedve szerint bárhová kiakaszthatja, felszerelheti a nemzet jelképét.

Mi odáig jutottunk, hogy a hatalom erőszakszervezete meghatározza, mikor kell rejteni, eldugni a nemzeti zászlót. Persze azt elvárják ezek a kedves emberek, hogy befizetett adóforintjainkból mind többet és többet kapjanak őrző-védő tevékenységükért. Megvédenek a nemzeti zászló ránk gyakorolt hatásától is, pedig a rosseb se kérte erre őket.

Adjon az Isten !
Olvasván a fenti cikketeket, az alábbi jó ötletem támadt az ehhez hasonló esetek javunkra fordítására.
Az ilyen esetek a viccbeli nyúl és a sapka mintájára fordíthatók a visszájára. Aki legközelebb meccsre megy, a magyar zászló mellé tegyen be a tarisznyájába egy izraelit is! Ha csak a magyart nem akarják beengedni, akkor kiverni a balhét diszkrimináció miatt, de nagyon, akár bíróságig is vinni az ügyet (az elhangzottak utólagos bizonyítására jól jöhet egy bekapcsolva felejtett diktafon, sok MP3-lejátszó rendelkezik ilyen funkcióval)!
Ha esetleg egyiket sem, akkor az izraelire hivatkozva antiszemitizmussal, kirekesztéssel, stb. vádolni a biztonságiakat, meggyőzően hangoztatva izraelita származásunkat, gázkamraszökevény- … bocsánat, holokamu-… izé, holokauszt-túlélő felmenőkre hivatkozva (szóval, lényeg az, hogy valakink '44-ben lekéste a marhavagont, azért vagyunk mi itt).
Az pedig, hogy csak az izraelit ne engedjék be, egyelőre még csak vágyálom, de remélem, egyszer még eljön annak is az ideje !
Természetesen az izraelit nem lobogtatjuk majd bent, jól jöhet az más célra is, de ezt mindenkinek a saját fantáziájára bízom !
Szebb jövőt, jó szurkolást mindenkinek !
Rondacrampus