Kedves Kurucok! A tegnap esti „Mélymagyarban” (pontosabb volna a "Műmagyar" - a szerk.) Bayer Zsolt vendége Kövér László volt. A Fidesz fényezése mellett nagyon sok dolgot megtudhattunk a magunkfajtákról. Bayer szerint  Magyarországon lelki és szellemi elfojtott forradalom zajlik, melyben megjelentünk mi szélsőségesek, "jakobinusok".
A hatalmon lévők a bourbonok. A "két tűz között " áll a Fidesz. Bayer ismét idézte kedvenc szerzőjét Egon Friedellt  (eredeti neve Friedmann!) , aki nemes egyszerűséggel pincepatkányoknak hívta a jakobinusokat. Ez úgy látszik, a rögeszméje Bayernak, hiszen már 2004-ben is róluk írt „Ötmillió magyar miniszterelnöke” című írásában: "Jean-Paul Marat, e megveszett pincepatkány, akinek a közcsatornarendszer eldugulása lehetőséget ad, hogy előugorjon latrinájából, és őrjöngve mindent felzabáljon; mocskos, megszállott, korcs, vérbajos és csillapíthatatlan gyűlölet tölti el mindenki ellen, aki mosakszik, épelméjű és vérbaj nélkül való – jellegzetes képviselője egyszóval a forradalmi söpredéknek, a föld alatti egzisztenciáknak, akik lumpenkocsmákból, omladozó műhelyek sötétjéből, erdei rejtekhelyekről és föld alatti lyukakból bukkannak elő hirtelen."
Bár régi írásában a "stréberből lett besúgókról" beszél, de most már ránk is vonatkoztatja. Kövér László szerint az egyik oldalon az Orosz Józsefek és Bauer Tamások állnak, a másik oldalon mi, "idióták", akik  "semmi értelmes megoldást "nem tudunk", és csak kárt okozunk azzal, ahogy a problémához hozzányúlunk ". Emellett kijelentette, hogy a szélsőjobb egyenlő a szélsőballal, a nyilasok meg kommunisták voltak. Felháborítónak tartom, hogy valaki azért lepincepatkányozzon, mert a Jobbikot támogatom.
Közlöm, hogy mosakszom, épelméjű vagyok és vérbajom sincs. Autómon nem szlovák rendszám van, mint neked. Nem azért lettem radikális, mert meghülyültem. Egyszerűbb a magyarázat: elegem lett a Fidesz megalkuvásaiból és hazugságaiból. Ti tettetek radikálissá!
Szebb jövőt!
Ritzel Rita, Bonyhád
(Kuruc.info)